Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka, właśnie każdy mówi że ona ma pół roku i muszę paszport pokazywać żeby mi uwierzyli. To przez te włosy i przez te jej wymiary się tak wydaje :p
Gosiak napisz proszę o bondolino. Jak łatwość zakładania i wkladania dziecka w to nosidełko? Zamierzam kupić i chce zasięgnąć obiektywnej opinii na ten temat -
LadyDi wrote:Gosiak napisz proszę o bondolino. Jak łatwość zakładania i wkladania dziecka w to nosidełko? Zamierzam kupić i chce zasięgnąć obiektywnej opinii na ten temat
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Lady szybko rosnie twoja coreczka, sliczna jest.
ja ranek z laktatorem, bo M wczoraj zmarnowal 100ml mleka bo podgrzewac zaczal jak juz mala byla tak glodna zd musialm zostac i dac cyca:/ najadla sie i z butli juz nie chciala
u nas ponuro, moze tez wezmiemy mała do galeri bo chce sobie wozek na kolkach na zakupy kupic, wiem ze to dla starych babc ale jak ide z mala w chuscie do sklepv to niewygodnie mi siatki niescLadyDi lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
asia888 wrote:A do jakiej wagi jest to nosidelko bondolino?
Na tej stronie można pożyczyć to nosidełko, wypróbować i dopiero kupić albo oddać: http://www.bondolino.plWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 08:45
asia888 lubi tę wiadomość
-
marcela29 wrote:Lady szybko rosnie twoja coreczka, sliczna jest.
ja ranek z laktatorem, bo M wczoraj zmarnowal 100ml mleka bo podgrzewac zaczal jak juz mala byla tak glodna zd musialm zostac i dac cyca:/ najadla sie i z butli juz nie chciala
u nas ponuro, moze tez wezmiemy mała do galeri bo chce sobie wozek na kolkach na zakupy kupic, wiem ze to dla starych babc ale jak ide z mala w chuscie do sklepv to niewygodnie mi siatki niescGosiak, marcela29, megg lubią tę wiadomość
-
Asia ja licze tak, ze jak sie urodzil w niedziele to w kazda kolejna niedziele mija kolejny tydz a miesiace konczy w kazdy 22 bo sie tak urodzil. Nie wiem czy dobrze. Ktos moze inaczej liczy?
asia888, Gosiak, Lara 82, marcela29 lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Asia ja licze tak, ze jak sie urodzil w niedziele to w kazda kolejna niedziele mija kolejny tydz a miesiace konczy w kazdy 22 bo sie tak urodzil. Nie wiem czy dobrze. Ktos moze inaczej liczy?
ja tak samo liczędorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:U nas problemy z zasypianiem od tygodnia. Wieczorem jest tak zmęczony, że najpierw musi postękać, popłakać żeby zasnąć. Czyjeś dziecko tak ma?
-
Pia u nas to samo. Wczoraj to mi zrobił taką jazdę jak już dawno nie było. Musiałam od 18 do 21 leżeć obok niego na łóżku jak spał, trochę odpoczął i dopiero dał się umyć i przebrać na noc i zasnął na następne 2,5 h sam.
Ja już nawet nie piszę co Piotruś potrafi bo naprawdę z każdym z dniem coś nowego, te jego rozmowy z zabawkami i piszczenie i złoszczenie się po czym patrzenie na mnie ze zdziwioną miną zaczęłam nagrywać
Jest coraz bardziej ciekawy świata, a tym samym coraz bardziej to wieczorem wszystko przeżywa i dlatego są takie zachowania tak mi się wydaje. Po prostu bardzo dużo bodźców teraz do naszych dzieci dociera.
A jak podchodzę do czegoś ciekawego to aż szybciej oddycha i normalnie chciałby pójść i to dotknąć
Ja też tak liczę tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 09:20
-
Dziewczyny czy znacie może jakiś program, który można za free zciągnąć z internetu to wizualizacji pomieszczeń.
Oczywiście coś łatwego do ogarnięcia.
Nie mam w ogóle wyobraźni przestrzennej i chciałam sobie jakiś taki program zciągnąć, aby zaprojektować pomieszczenia w naszym przyszłym domku. Np. w kuchni rozkład wszystkiego czy w salonie rozkład mebli itd.
Proszę może ktoś coś takiego zna lub ma ???????
-
Lara ja kiedyś miałam, ale nie pamiętam nazwy.
U nas dzisiaj pogoda marna. Wietrznie i deszczowo. Chyba ze spaceru nici...
Jakie probiotyki byście poleciły? Bo ja w końcu muszę zacząć coś dawać Staśkowi.
Czy wasze dzieci kręcą się i rozglądają w każda stronę jak je nosicie w pionie? Bo Staś tak się wierci, odkręca główkę do tylu lub góry, że bez asekuracji nosić się nie da.