Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bietka wrote:Jakie probiotyki byście poleciły? Bo ja w końcu muszę zacząć coś dawać Staśkowi.
Zawiera probiotyczny szczep bakterii Lactobacillus reuteri (L. reuteri) Protectis zawieszony w oleju. Jest to pierwszy probiotyczny szczep wyizolowany z pozbawionego toksyn mleka matki.Bietka lubi tę wiadomość
-
Bietka mój tak robi trzeba mu trzymać główkę. Czasami mam wrażenie, ze on nie wie ze można spojrzeć w druga stronę, tylko chciałby jednostronnie głowę obrócić o 360stopni. W ogóle jak sobie cos upatrzył to tak jak pisalam aż szybciej oddycha jest taki przejęty.
Bietka lubi tę wiadomość
-
Ja daje dicoflor, ale przerzucę sie na Floracin juz teraz.
Spałam dzis do 8:30
Mąż przejął małego o 6 i jeszcze pospal, a ja w końcu sie wyspalam
W 3 miesiacu pojawia sie kryzys laktacyjny i oczywiście u mnie juz jest. Laktatorem ledwo co 60ml ściągam, synek cześciej upomina sie o jedzenie i szybko sie złości bo za wolno leci.
Herbatka laktacyjna znowu idzie w ruch. Czekam na ten słód jęczmienny. -
Tymek nauczył sie piszczeć i bardzo mu sie to podoba. Wpycha do buzi rączki i grzechotkę. Przy karmieniu albo mnie smyra raczka albo bawi sie moim ubraniem. Najcześciej wtedy tez patrzy mi głęboko w oczy. No i na widok cycusia wydaje śmieszne odgłosy
takie jakby mniam mniam
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A mój synuś od jakiś 3 tygodni nie budzi się już z płaczem, tylko kwili. Zastanawiam się czemu? Czy może już wiem, że nie musi płakać żebym zareagowała? A może coś innego?
No i potrafi się też obudzić i grzecznie leżeć ssąc piąstkę
Co do patrzenia w oczy podczas karmienia to różnie. Często je z zamkniętymi, albo się rozgląda. Łapie rączką bluzkę, pierś, swoją głowę. Czasem patrzy mi w oczy, często wtedy się zaśmieje. Ale jak się patrzy na mnie to o jedzeniu raczej mowy nie ma.Gosiak, Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
Ja podaje dicoflor, ktory mi sie juz konczy a teraz zamowilam floractin.
Moj tez czesto trzyma moja bluzke podczas karmienia albo musze mu dawac swojego palca wtedy je spokojniej. Nie raz kladzie raczke na mojej piersiJak widzi, ze juz wyciagam piers to sie usmiecha
No i najlepiej rozmawia z moim P wtedy az pokrzykuje i takie odglosy wydaje, ostatnio nawet do niego zachichotal
Dzisiaj konczymy 12 tygodniGosiak, Lara 82, megg, Sue, Bietka, asia888 lubią tę wiadomość
-
Pia, śmieję się sama z siebie od pół godziny
wczoraj pisałaś, że będzie body z muchą i ktoś od razu pytał gdzie kupiłaś... Ja do teraz byłam pewna, że chodzi o body z owadem i się nawet wczoraj zastanowiłam czy takie body z mucha (owadem) faktycznie takie fajne... Ale uznałam, że na pewno śmieszne
Synek elegant!Sue, Pia Gizela, Lara 82, Aagnieszkaa, dorocia2324, Bietka, megg, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Teściowa pojechała. Fajnie było i szkoda, ze nareszcie pojechala:)
Niby nic nie mowila, ale patrzyła mi tak śmiesznie na rece jak go kapalamale widziała, jaki mały szczęśliwy, jak na mnie patrzył
No i oczywiscie ciagle myslala, ze małemu zimno. Nic dziwnego, ze to babcie przegrzewają te biedne dzieci!
Moje chłopaki maja drzemkę, a ja oglądam rzeczy dla niemowląt na mamissima.plPia Gizela, Gosiak, asia888 lubią tę wiadomość
-
Pia moja jak jest spiaca jest marudna strasznie i poplakuje i nie moge jej odlozyc tylko raczki i raczki:) ponosze wlacze muze i spi
Lara ale fajowy smok:)
pia Twoj to lamacz serc bedzie taki ekegancik
dorocia patrze na Twoich chlopakow i to jest powod dla ktorego chce dwojkeprzecudny widok rodzenstwa.. Mega mnie rozczulaja takie fotki
A ja dzis dostalam @!!! Gdybym nie poszla do wc to nawet bym nie wiedzialaLara 82, Pia Gizela, dorocia2324, Sue lubią tę wiadomość
-
Bella czasem starszy daje w kosc i to mega ale kocham ich nad zycie!! Czasem Kuba jest tak opiekunczy i tak sie troszczy o Natanka, buzi mu daje, przytula go
Najlepiej to caly czas by go tulil ale nie ma wyczucia i maly sie denerwuje.
Chcialabym miec jeszcze dzieci ale w naszym kraju jest ciezko, zobaczymy co los przyniesie bo nie sztuka jest zrobic dzieci tylko je wychowac.Gosiak, Sue, megg, Lara 82, bella84 lubią tę wiadomość