Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymój tez nie trzymał głowki na brzuszku a jak nosiłam pionowo to tak, ale to kwestia ćwiczeń. Pomęczyłam go przez tydzień i są efekty. Teraz jest w stanie trzymać nawet 20min z drobnymi przerwami.
Ja tez podnoszę główka +pupa, pod paszki rzadko bardzo.Generalnie tez źle nosiłam Grzesia. Bo za wszesnie zaczęłam go nosic pionowo w zasadzie jak miał 2 miesiące. Nie wiedziałam, że nie mozna. To u niego pogłębiło troszkę odchylanie sie do tyłuash lubi tę wiadomość
-
No my nosilismy pionowo tez wcześnie praktycznie od poczatku, ale to przez kolki misia. To była jedyna pozycja która przynosiła mu ulgę. Wiec nie moglismy inaczej. Ale to była taka pozycja zabki u nas na klacie bardziej. Teraz pozycja w poziomie kojarzy mu się tylko z cycusiem którego szuka.
-
nick nieaktualnydziewczyny, czy któraś z was miała problem z grzybica między palcami u stóp w ciąży albo później.
Miałam to chyba 3-4 razy w życiu i to tylkko wtedy jak chodziłam na basen i teraz mnie dopadło. Musiałam zlapać jak byłam gdzieś w gościach bo nie wiem gdzie indziej. Stosuję lamisilat - niby nie mozna w ciązy i podczas karmienia ale kurde co ja mam zrobić. nie chcę żeby dziadostwo sie rozwinęło tym bardziej że to początrkowe stadium. Mój gin móiwł że w tak małych ilościach nie zaszkodzi dziecku ale strasznie sie boję raz że zaszkodzi Grzesiowi i 2 że go zarażę. Uważam jak mogę ale boję się że się zapomneę...... koszmar jakiś. mam taką schize że szok.
Jak taksobie pomyślę to chyba nie dam rady przejśc przez druga ciążę.... -
Sylwia to stosuje clotrimazolum. Mnie clotrimazolum z walczyło kurzajke w ciąży, wiec myślę ze z tym co masz miedzy palcami sobie tez poradzi.
O małego sie nie martw, to nie jest tak łatwe do zarażenia, ze jeden raz założone kapcie juz cie zarazily. -
megg wrote:chyba zlamalam maly palec u nogi...jutro ide do chirurga
asia tak jak pisala Sue polecam filmiki Zawitkowskiego, ja mam ksiazke z plyta mamo, tato co ty na to, bardzo fajna:)asia888 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Megg wspolczuje..
Czy ktoras z was jeszcze wstaje karmic w nocy co 2, 2,5 h?
Powien wam , szlam jakos 2 dni temu ze spaceru i szla pani z dwojka dzueci i jedno w nosidelku jechalo . Taka ok 40 lat. I patrze a to dzuecko ma glowke na bok calkowicie i mijam,patrze a to malutka dziewczynka z zespolem Downa;(
Bardzo mi sie smutno zrobilo;(
Popatrzylam na mojego synia i pojechalam dalej..
Dalo mi to jednak do mysleniamegg lubi tę wiadomość
-
Gosia moj tez my ze mna spi ale dzis spalismy z mezem bo przyjechala mama i zeby ona miala wygodnie to on spal ze mna. Niunia lulalam w wozku zeby nie plakal bo wiadomo - maz do pracy i powiem ze meczace takie wstawanie..wole jak spi ze mna.
Rano juz stekanie na kupe ogromna i ozywiscie na plecy polecialo i przebieranie..
)
A teraz zasnal bez jedzenia. Chyba sie zmeczyl;))
-
Słoneczna, Tomek od 2 pobudki juz je co 2 godziny.
Zasypia ok 20, je o 24, pózniej budzi się o 3-4, 5-6, 7-8:) i 8 juz wstajemy, bawimy sie i zazwyczaj ok 10-11 jest pierwsza drzemka, ktora wlasnie trwa.
Czytam wlasnie artykuł o macierzyńskim w twoim stylu
Przyszedł do mnie kocyk light z la Millou. Polecam bardzo!! Kocyk idealny na lato, milutki i przyjemny:)
Na pewno kupie jeszcze ze dwa kocyki z la Millou
Poduszka angel wings tez świetna:)
Słoneczna, buziaki dla Maciusia i dzielnej mamy z okazji 3 miesięcy :*słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Pia, mam kocyk ze wzorkiem po prostu śledzik, granatowy z czerwonym minky:)
Kupiłam w internetowym sklepie baby decor (na allegro, ale maja tez sklep w sieci) i polecam sprzedawcę!
W czwartek o 23 zapłaciłam a dzis o 10 kocyk u mnie:)Pia Gizela lubi tę wiadomość