Ja dzis moja wsadzilam w chuste.. Dala rade 2 minuty :p potem wierzgala i ryk.. Jak cieplej sie zrobi sprobuje na dwor isc z chusta moze swieze powietrze ja uspokoi

dzis spacer 2 h ale poczatek byl ciezki bo od wyjscia z klatki placz achwilamu sie uspokajala ze jak doszlam za daleko to taki ryk byl ze musialam ja z wozka wyciagac i na reku niesc i w sekunde cisza i spokoj.. Ona patrzec chce... Niech juz zacznie siadac to spacerowka czuje bedzie zbawieniem.. Tam se bedzie mogla patrzec na caaaly swiat

Moje dziecko tez wklada od jakis 3 tygodni lapki do buzi i slini sie jakby miala slinotok:) mam cala podloge zasliniona nawet stwierdzilam ze juz jej nie myje bo i tak 2 dni i bedzie tona sliny

ciuszkow juz tez nie zmieniam lazi w takich mokrych pod broda bo bym nie wyrobila z praniem

ale na szczescie nie jest to jakies mega uciazliwe marudzi czasem ale jest ok.. Najlepiej jak wpycha sobie 2 lapki do buzi i sie przy tym denerwuje az nozki wysoko zdziera.. Moze keszcze troche i bedzie sprawdzac czy i raczki i nozki jednoczesnie wleza

zamowilam z gemini gryzak cooler mam baby z zawieszka bo jest mniejszy i zobaczymy :)moze jutro dojdzie