Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipa nje ogladalam debaty bo mala marudzila i musialam ja przytrzymac z zarciem do kapieli wiec wyszlo 30 min noszenia, kapiel butla i po debacie
buu
Kurcze czekaja mnie wyzwania ale mam nadzieje ze dziecko 4,5 msca jest ogarniete juz bardzona 12 go mam zaproszenie na i preze pracowa poza trojmiastem 60 km ognisko itd itp... A na nastepny dzien poznym popoludniem kolezanka grilla no i tu i tu chce byc a nie mam co zrobic z mala ew ja zabrac tylko czy ja to przezyje :p kurcze troszke sie wacham:/ ale bardzo chce jechac i tu i tu... Oczywiscie komarow sie troszkum tez boje:/ i co dziewczyny stosujecie cos na komary u takich maluszkow czy naturalne olejki waniliowe i podobne?
-
Słoneczna, ja cwicze dzis turbowyzwanie, brzuszki ze strony Ewy i 140 squatow.
Czekam tylko, az sie kolacja ulezy.
A co do głosowania, to ja juz nie wiem na kogo głosować. Pisior to zawsze pisiorten duda jakoś taki śliski mi sie wydaje:/
bella84, ash lubią tę wiadomość
-
Już dziś, po raz kolejny, od godziny 20:00 do 22:00, spotykamy się na antenie Radio Bajka w audycji „MAMO TATO co Ty na to? Akademia Pawła Zawitkowskiego”.
Tematem dzisiejszego spotkania będzie noszenie, chustonoszenie, kangurowanie dzieciaków"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnyHej, u Nas pogoda do dupy.
Witamine D3 podaje sie mimo slonka, bo mamy taki klimat, ze wiele ludzi ma jej niedobory, a o tym nie wie.
W Tesco szczeniaki uczniaki i siostrzyczki za 99zł, a mychy z clementoni za 75 - brać dziewczyny.
Co do zabawek polecam Wam żółwika edukacyjnego welurowego z BabyOno. :
)
Co do mierzenia w przychodniach - uwaga, jest ono NIEOBOWIĄZKOWE jeżeli chodzi o długość dziecka. Miarodajne mierzenie długości ciała dziecka jest wtedy, gdy ono stoi przy ścianie. Wymiar centymetrem krawieckim jest "Tyle o ile". Najważniejszy wymiar to klata i głowa.
Na drugim forum zdjęcia mojej Myszki.
Sloneczna ja daje zelazo.
Cóż, spadam, bo Ada się JUŻ wyspała.. szybko, w 20minut... Ostatnio, tzn od 3-4 dni ma takie schizy, ze nie daje rady. Spanie po 10-15min i marudzenie... eh!megg lubi tę wiadomość
-
Sue podziwiam Twoj zapal serio!!
Ja na Dude nie zaglosuje bo za nim stoi pis... Dla mnie ta partia to tylko chalasu duzo robi, sledzic weszyc i babrac sie w tej katastrofie smolenskiej, ich fanatyzm koscielny mnie przeraza.. A odbieranie wielu ludziom szansy na dziecko przez ivf w stosunku ktorego sa bardzo na nie to juz dla mnie przesada... Ale zdanie kazdy ma swoje zgodne z tym co uwaza
Ja to bym wywalila doslownie wszystkich - caly rzad do wymiany na mlodych kreatywnych i nie zepsutych...potrzeba zmian a nie wieczna walka pis- po.. Poki nie ma kogos kto sie przebija bedziemy wybierac mniejsze zlo... Ot coash, Sue lubią tę wiadomość
-
Ja dziś po skalpelu nr 15:) jeszcze jeden na ten tydzień został....a za 2 tyg basen, juz nie mogę się doczekać,
Moja mała tez ma dziś mega problemy ze snem w ciągu dnia dziś było 40min i 3x10 min, M wykapal ja 15min wczesniej i o 19.30 juz padła
Za tydzień w Lidl staniki sportowe po 25zl...choć dziś M poszedł mi po sukienkę i był dosłownie dwie minuty po 8 i juz nie było, atak mi się podobała ta granatowa rozpinana....może stanik mi się uda za tydzień kupic
A te szczeniacxzki w Tesco to do kiedy i czy polska wersja? Na allegro są po 105 juz z przesyłka"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
ja dzisiaj tabate robiłam i wewnętrzną partię ud
lało się,ale jaka satysfakcja
do wyborów to ja nienawidze polityki,ale stawiam na Dude...Komorowski już narobił...do śmierci tyrać będziemy za najniższą.Lara 82, mala_mi1982, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcela polska wersja, od wczoraj sa chyba, a do kiedy to nie wiem.
OGLOSZENIE PARAFIALNE DLA ŁOWCZYŃ PROMOCJI Z ALLEGRO!!!
Robiac zakupy w biedronce lub na stacji orlen przy platnosci karta Visa dostajemy specjalny paragon z kodem, ktory rejestrujemy na stronie www badz przez sms (koszt wg operatora) i sa bony znizkowe np
-20zł na allegro przy zakupi <100zł
-druga kawa za 1zł na orlenie
-20zł do praktikera i jakieś tam inne
Jesli bede miala te kody, bo czesto cos kupuje w biedzie, ewentualnie moj ojciec czesto tankuje auto to z checia podam Wam kod - moze Wam sie przyda.
Gosiak, bella84, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Marcela od 15 dni skalpel robisz?
a moja dzisiaj rano 30min.drzemka, później 2,5h spania i popołudniu 2,5i teraz padła znowu
a wasze dzieci jak zasypiają? przy cycu,butli,same?jak jest u Was?
W wózku z pieluszką, niekiedy (a raczej zawsze) trzeba wozić, nie wiem co zrobię jak wyrośnie z gondoli. -
Lara a moze jest za cieplo ubrany?
Probowalas go lulac w dzien przy balkonie lub na dworze?
Moj zaraz wstanie z wrzaskiem...mocno placze jak dlugo spi- z glodu ;p i to tak strasznie.
Urodzilam glodomora!!!
Dzisiaj sobie myslalam jak to bylo w tej ciazy.. Wyjazdy na ktg, sluchanie serca.. Strach czy to zaraz?
Dobrze ze juz po;)) -
przedszkolanka:) wrote:a moja dzisiaj rano 30min.drzemka, później 2,5h spania i popołudniu 2,5
i teraz padła znowu
a wasze dzieci jak zasypiają? przy cycu,butli,same?jak jest u Was?
Na spacerze czasem pośpi dłużej.
Od dwóch dni próbuję czy pośpi po 20:00 sama w sensie usypiam ją w łóżku przy cycku, zostawiam koszulkę pachnącą mną, daję smoka, ustawiam aplikację szumiąca i wychodzę - po 5-10 minutach mega płacz - czyli nic się nie zmieniło - śpi tylko i wyłącznie przy mnie. Jak to mówi mój M. głupia ta nasza córa nie jest, nie da się oszukać
Jak już zaśnie o tej 20:00, to śpi w chuście 2-3h i potem się już razem kładziemy do łóżka. -
A ja nie zagłosuje na Komorowskiego, bo prezydent to prezydent. Mam dość czytania z kartki, robienia wstydu na światowej arenie, strzelaniem gaf. Dość bezmyślnego podpisywania ustaw byle się nie sprzeciwiać PO, do tego czas by pierwsza dama tez jakoś wyglądała.
Co do invitro, to PO tez nie jest święte, teraz tyle gadają, a tyle lat rządzą i ustawy niema!!!! Dlaczego? Bo sami się kościoła boja i ogranicza ich konstytucja pod pewnymi względami!!! Co do refundacji in vitro pomysłodawcami jest SLD!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:49
przedszkolanka:), mala_mi1982, asia888 lubią tę wiadomość