Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a te skoki to chyba tylko tak orientacyjnie podane, bo u nas owszem byla jakies dni wiekszej marudy, ale te nowe umiejetnosci calkiem pomieszane, moja mała np paru rzeczy nie umie z poprzedniego skoku, a umie juz z nastepnego
zrobilam kolejne podejscie do dady i te 3extra soft sa fajne, lepiej wchlaniaja kupe niz zielone pampki, sa mieksze i tak nie smierdza takze my juz mamy swoj typ, na dzien dada a na noc pampek
my mamy lozko 140 i jak biore mała do lozka do karmienia w nocy to spokojnie sie miescimy nawet z psem jeszcze:) choc takie 160 by bylo fajne ale chcielismy duze szafy wstawicGosiak, Bietka, asia888 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Moja corcia jeszcze czesci z tych rzeczy nie robi, a ma prawie 15 tygodni. Przez ostatnie dni byla marudna i prawie wszystko bylo na nie. Jak lezala na macie, to szybko zaczynala marudzic i kwekac, ale wystarczylo jej sie pokazac, pochylic nad nia, usmiechnac i cos powiedziec i nieszczescie zamienialo sie w usmiech ;]
Lara ja mowie do niej po polsku, ale jakby nie w 100%, bo jak jest ktos obok, to slyszy, ze mowie z ta osoba po angielsku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 17:47
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Pia Gizela wrote:ktoś czyta dzieciom? kiedy? jak reagują? mój akceptuje czytanie, ale przy jedzeniu tylko
Ja czytam przy karmieniu, albo raczej czytalam. Juz dawno nie bylo lektury przez to, ze od jakiegos czasu rzadko spokojnie je piers.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 17:49
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sue wrote:Lara, jesli moge Ci cos doradzić, to przy kazdym przewijaniu smaruj alantanem. Ja od samego poczatku używam alantanu i żadnych odparzeń innych problemów.
Moje dziecko spalo od 11 az do teraz!! Chciałam iść na spacer, a tu we Wro oberwanie chmury
U nas ten skok zaczął się chyba wczoraj. Od wczoraj każda drzemka z pobudkami co 10-15 minut i brak drzemek po spacerze a to nie jest normalne u Kubusia.
Tyle, że nie wiem jak wytrzymam jak to będzie trwało z 5 tygodni...
Nie mogę nic zrobić. Masakra, a męża brak od 5 do 18.
No ale cóż. Chciałam synka to i mam -
Ja Kubusiowi czytam najczęściej po kąpieli. Leży sobie wtedy w łóżeczku i na mnie patrzy a ja czytam. Uwielbia jak się do niego mówi więc cały czas się uśmiecha jak mu czytam
Lubi "Lokomotywę"Laurka lubi tę wiadomość
-
Teraz sie zastanawiam jak z tym kaslaniem bo nieraz sie mojej zdarza i oczywiscie wtedy biegne jak szalona biore na rece a ona wtedy znowu i cisza... Ale myslalam ze sie slina zakrztusza czy cos a teraz mysle czy ona mnie nie testuje :p
Ale marudzi teraz no rmalnie masakra dzisiaj jest .. Najchetniej na rece.. Niech ten dzien sie juz skonczy bo powoli padam na twarz:( -
My tez mamy lozko 140 i spimy w trojke. Chociaz moj P juz nie moze sie doczekac jak bedziemy znow spali sami ale mi tak wygodniej.
Ja czytam chlopcom wieczorem przed spaniem Kubusia.
Moj nieraz nie odpowiada usmiechem jak jest czyms zajety, zapatrzony albo marudzi. -
agaaa28 wrote:U nas ten skok zaczął się chyba wczoraj. Od wczoraj każda drzemka z pobudkami co 10-15 minut i brak drzemek po spacerze a to nie jest normalne u Kubusia.
Tyle, że nie wiem jak wytrzymam jak to będzie trwało z 5 tygodni...
Nie mogę nic zrobić. Masakra, a męża brak od 5 do 18.
No ale cóż. Chciałam synka to i mamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:29
megg, agaaa28 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017