Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie jest debata, nie mogę patrzeć na klamliwego Komorowskiego i stronniczych dziennikarzy TVN.
Kurwa zadaja tylko takie pytania które są banalne i ze niby PIS jest tak bardzo przeciwko, a ludzie cały czas w to wierzą i wierzą!!!!!przedszkolanka:), mala_mi1982, asia888 lubią tę wiadomość
-
Projekt ustawy ws invitro przedstawiony przez PIS wcale nie zakłada 2lat wiezienia za używanie tej metody!!!!!!! Kurwa!!!!!!!
Tak samo z tym ze Duda opowiedział się za zmiana polityki energetycznej w Polsce Komorowski wielce pokazuje pierwsza stronę ankiety, no i ludzie w to wierzą, a nikt nie zobaczy następnych stron tej ankiety gdzie Duda pisał ze należy walczyć o polskie górnictwo itd itd.asia888 lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:u mojego ze śmianiem różnie, czasem wystarczy na niego spojrzeć i się uśmiecha, czasem za 1 uśmiechem odpowiada, a czasem za 3-cim, a czasem nic nie pomaga jak jest marudny czy coś. nie wiem czy to normalne?
No jak jest marudny, to sie nie bedzie przeciez usmiechal. Jak to ludzie ;] Czemu mialoby to byc nienormalne?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Nie jestem za PISem, ale ja lubię historie i lubię czytać wszystko dokładnie, lubię dociekac wszystkiego do samego dna, nie lubię być telewizyjna marionetka, jak olbrzymia większość Polaków.
I juz mam dość tego, ze wszyscy straszą ze PIS zrobi jakiś terror w Polsce!!!!
Uważam, ze boja się Ci, którzy maja cos na sumieniu.
Albo prezydent teraz przed 2 tura wprowadza nagle tyle projektów ustaw, nagle bo boi się o swoja dupe. No to ludzie super pójdą i zaglosuja. Ale do cholery to jest tylko mydlenie oczu bo to tylko projekty, które nigdy nie wejdą w życiu!!!!
Przejście na emeryturę po 40 latach jest ok, co daje np.mi wiek 64lata, ale cofnięcie wieku jak było wczesniej do 65lat juz nie???? Masakra!!!!Gosiak, słoneczna 85, mala_mi1982, megg, asia888, niki640 lubią tę wiadomość
-
Nie nawidze tych wszystkich polityków, i tej całej szopki. To jest straszne w jakim my kraju żyjemy. I najgorsze jaka jest świadomość ludzka co to rzeczy o których oni mówią. Ludzie zamiast dociekac, szukać źródeł, to ślepo wierzą w telewizje!!!!
Gosiak, słoneczna 85, mala_mi1982, niki640 lubią tę wiadomość
-
Lara, masz całkowitą rację, ludzie nie myślą samodzielnie w większości tylko wierzą w to co mówią/piszą media...
Dlatego my nie mamy TV a mój M. nosi koszulkę:
http://wrzucaj.net/images/2015/05/21/tv.jpgLara 82, słoneczna 85, megg, mala_mi1982, asia888, niki640 lubią tę wiadomość
-
ja tez ogladam debate, ale polityka i religia to tematy o ktorych nie dyskutuje;) mam swoje poglady ale oparte na roznych zrodlach, nie tylko tv
moja sie usmiecha jak ma ochote, wkoncu to nie marionetka zeby sie smiala jak za sznureczek pociagne
ale np chwile przed puszczeniem baka robi sie taka powazna i naburmuszona, a jak juz baki pojda to sie smieje, albo np marudzi dlugo, ze mam dosc a tu nagle usmiech i mnie rozbraja;)ash lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Lara 82 wrote:W ogóle Gosiu Ty kiedyś dawalas taka stronie z tajnymi koszulkami, np. Polska walczaca itd. Pamiętasz?
http://www.redisbad.pl/produkt/nie-mysl-nie-pytaj-ogladaj-,L
http://www.redisbad.pl/kategoria/tiszerty -
Sue jak skonczy sie ta debata i maly bedzie spal i smart mi tv odpali to bede robic;) wczoraj sie nie chcialo wlaczyc!!!
Robilam brzuszki
Ile dzis przysiadow??
Od pon 4 razy w tyg na bank bede cwiczyc Chodakowska!!!
OBIECUJe!! Jak nie zrobie 4 razy to jestem dupa wolowa!przedszkolanka:), megg lubią tę wiadomość