Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaku TY jestes w 14 tyg ciaży ???????
o mamusiu....to ja według usg 13tc5dc czyli prawie tak jak TY i jestem płaska...nie mam prawie nicWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:42
-
Sewerynka wrote:To ja chyba zbrzydłam haha
Bo większość mówi, że czuje dziewczynkę
Ale nie mówią po czym stwierdzają, ja tam się sobie podobam ale może reszta widzi jakąś rożnicę.
Co do cebuszki, to na pewno zakupię bo już zaczynam jaśka wciskać między kolana. Rzucam się jak ryba po tym łóżku, źle mi się śpi. Wczoraj od godz 15 miałam takie bóle brzucha, podbrzusza, jajników, pipki dosłownie wszędzie. W nocy się nasilał, wziełam nospę i nie pomogło, cały czas biegałam do kibla sprawadzać czy krwi nie ma na gatkach:-( Dziś nadal pobolewa choć mniej intensywnie....
Czy Was też bolą tak brzuszki, dziewczyny w II trymestrze ??? Niepokoi mnie to, a z drugiej strony przecież wyśmieją mnie w szpitalu , że z bólem brzucha przychodzę, już kiedyś mi powiedzieli na ginekologii , że jak nie ma krwawienia to nie panikować..
Kochana w drugim trymestrze tyje się gdzieś około 0,5 kg na tydzień to znaczy ze dość szybko się rozrastamy może stad ten ból i dlatego nospa nie pomogła...cath, Sewerynka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Gosiak wrote:Dziewczyny, wklejam swój brzuch
http://wrzucaj.net/images/2014/08/08/brzuch2.jpg
jaki fajny brzuch
mam taki sam i już się bałam ze jest za duży bo Dziewczyny mają takie malutkie zgrabniutkie ale u mnie jeszcze dochodzi waga a raczej nadwaga
sebza lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sewerynka, poczytałam w sieci trochę o tych bólach, tylko na anglojęzycznych stronach (bo na polskich to same problemy można sobie znaleźć) i tam piszą babeczki, że to mogą być więzadła. Dokładnie nazywają się "round ligaments”. Brzmi dla mnie jak to, co czuję.
Jeśli chodzi o imiona to od zawsze były wybrane Pola albo Franciszek. Ale niestety teraz jest i mnóstwo Poli dookoła i Franciszków także, co dziecko to albo Pola albo Franciszek. Poza tym Franciszek odpadł, bo Szwajcarom będzie trudno to wymówić, więc będzie Maksymilian. A dla dziewczynki podoba nam się kilka, ale w czołówce jest Hania i Pola jednakA jak wyjdzie, to się okaże
na pewno chcemy, żeby imiona były międzynarodowe, bo póki co mieszkamy w CH ale ciągle nas namawiają na UK, a tak naprawdę to nie wiadomo, czy nie wrócimy jeszcze kiedyś do PL, więc warto wybrać tak, żeby dziecko się później nie czuło źle w szkole bo pani nie będzie potrafiła imienia wypowiadać
Gosiak, u mnie brzuch taki jak u Ciebie, tylko ja jestem zdecydowanie pulchniejsza, ale brzuch ciążowy, bo wcześniej nie miałam. No i wyskakiwał w bólu, ciągnięciu i braku skóry, więc wiem, że to onA wcześniej był tylko taki pimpek zaokrąglony na samym dole. A teraz bebzol jak się patrzy. No i dużo podniósł się do góry - stąd też moje podejrzenie, że ból, który mam to więzadła, bo jednak ta macica musiała pójść do góry, a więzadła ją nadal trzymają i się rozciągają.
Gosiak, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Jestem po obiadku urodzinowym babci
I tak czekamy na moją mamę do 16:30 więc na chwilkę usiadłam do komputera aby wysłać wam zdjęcia Cebuszki jak obiecałam
No a na koniec ja i mój dzisiejszy głodny (bo prze obiadkiem) brzusio
:
No według belly zaczęty 16 tydzieńMój dziadek jak mnie zobaczył aż po brzuchu mnie pogłaskał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 14:52
Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, Bietka, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
O to takie duże podusie
właśnie oglądałam zdjęcia w Google poduszki ciążowe i miałam pisać czy chodzi wam o te duże poduszki
a tu patrze a cath dodała zdjęcie:) czytasz w moich myślach hehe:) i polecacie je ? Bo się zastanawiam nad zakupem
cath lubi tę wiadomość
-
truskawkax25 wrote:O to takie duże podusie
właśnie oglądałam zdjęcia w Google poduszki ciążowe i miałam pisać czy chodzi wam o te duże poduszki
a tu patrze a cath dodała zdjęcie:) czytasz w moich myślach hehe:) i polecacie je ? Bo się zastanawiam nad zakupem
Właśnie Sewerynka mi pisała że też sobie kupiła tylko w zebry
tutaj masz o tej poduszce http://www.cebuszka.pl/ POLECAM !!
truskawkax25, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem zainteresowana ta poduszka tylko kurcze nie mogę się zdecydować która z allegro zamówić ;/ niby takie same ale już nie raz się nadzialan na niezbyt dobry produkt.
Gosiak zadowolona jestes z swojej poduszki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:11
-
lula88 wrote:Ja też jestem zainteresowana ta poduszka tylko kurcze nie mogę się zdecydować która z allegro zamówić ;/ niby takie same ale już nie raz się nadzialan na niezbyt dobry produkt.
Gosiak zadowolona jestes z swojej poduszki?