Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadia jest zdrobnieniem od Nadzieja prawda?
Moja siostra przyrodnia tak sie nazywa, miała być Nadzieja, ale w koncu jest Nadia bo tak na nią wołają a na drugie ma Nadzieja
Nadia Nadzieja... tak sobie to brzmi
mnie sie podoba Wiktor ale nie chce zeby dziecko mialo na imie tak jak tatuś
ale Mój by chciał, ale ja jestem przeciwniczką nadawania imion po rodzicach
na drugie chyba damy mu Wiktor
a z dziewczynką to naprawde nie wiem, podejrzewam że jak urodze to dalej imie nie bedzie wybrane -
Dziewczyny, mnie wydaje się, że to z zazdrości, no bo jaki powód inny?
Ja chciałam, żeby ona była moim świadkiem na ślubie, już teraz wiem, że jej nie poproszę.
Widzę, że u Was podobnie, więc niektóre "przyjaciółki" tak mają.
Widzę, że imię Zuzanna może być popularne Polecam, przyjemnie się je nosiFedra, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
http://gorny.edu.pl/imiona/
Sue jestes na 3 miejscu
ja zamykam pierwsza 10Sue lubi tę wiadomość
-
Witam Was Ale macie fajne brzuszki
Poduszkę muszę sobie kupić, bo ciężko mi spać. czy Wy też tak macie, że jak leżycie na boku to brzuch tak opada na bok i to takie mało komfortowe jest.
Co do brzuszków to i ja pokażę jak wczoraj wieczorem wyglądałam.
Powiem Wam, że z dumą go prezentuję
Co do imion u nas będzie Pola (lub Lena- ale to mało prawdopodobne, bo Pola mnie się strasznie podoba). Póki co mówimy do niej Polena
Bietka, Sue, Januszkowa, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sewerynka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
pozycja 334. Niunia
wyobraźcie sobie w pracy
"Pani Niuniu"
ha ha imie skazane z gory chyba tylko na jeden zawód
jest jeszcze Mrówka i Jarzyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 20:35
Sue lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam maly problem . Mianowicie boli mnie brzuch tzn nie wiem jak to dokladnie opisac jak zaciskam misinie to jakby szyjka ale prY ogólnym poruszaniu to jakby jajnik prawy mnie ciagnal od rana wzielam juz 3 nospy. Bol przyszedl wczoraj wieczordm ale nie byl na tyle upierdliwy zeby cos brac ale teraz jestem troche przerazona. Nawet wlasnie polozylam sie do sypialni bo myslalam ze go przespie ale nie. Poradźcie cos... sorka ze Wam dupe zawracam ale sie martwie a nie mam kogo popytać. ...
a i nic nie dziwigalam i nie chodzilam za duzo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 20:36
-
a co przyjaciolek- kiedys bylo ich duzo, a teraz? po slubie wsyztsko sie zmienia..
moim najlepszym przyjacielem jest moj maz bo jemu moge powiedziec wszystko a z przyjaciolmi z zewnatrz roznie bywa-
przyjaznisz sie kilka lat a potem? sms na swieta=taka prawda
wszystkich trzeba troche z dystansem traktowac, takie czasySue lubi tę wiadomość
-
to tak jakby Lucy Lusy dziwnie ale zawsze lepiej niz Jarzyna
moja kuzynka nazywa sie Ita, urodzila sie w polsce w 2002roku
mnie sie podoba chodz w tamtych czasach bylo to dla mnie potwornie dziwne i balam sie co dzieci beda mialy w szkole no ale czasy sie zmienily
bo w sumie to są blizniaki
Iwo i Ita -
Myślę, że i tak Niunia wygrała
Tamta miała jeszcze jakieś durne nazwisko, co połączenie dało groteskowe straznie;)
Ja znam Irinę - też ładnie
Ita też ładnie, podobnie jak Ida, Iga czy Ina Ładne, proste imię
Mnie podoba się też Gaja, ale znajomi mają córkę, która tak ma na imię, więc odpada.
A Zofia jest imieniem międzynarodowym, więc gitFedra lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:kasia a masz jakies uplawy? moze masz jakis stan zapalny skoro mocno boli Cie jajnik?
mnie tez ciganie czasem, wczoraj mocno ciagnelo albo jak kicham to mam skurcze takie.
jesli boli bardzo to lepiiej isc do lekarza jednak
No wlasnie nie mam żadnych.... moj ginekolog jsst w grecji a nie woem czy mnie zle nie potraktuja lub nie wysmieja na IP. Jeszcze przeczekam godzine jak nie przejdzie to pojadę -
mnie sie podoba jeszcze Matylda ale wszyscy mowia, ze krowa Matylda chociaz ja nie znam bajki o tej krowie...
moje typy
* Liwia
* Celina
* Inga
* Kalina
* Felicja
* Sabina
* Blanka może ?!
podoba mi sie jeszcze Matylda, Kornelia
a chłopcy to jedyne co mi sie podoba to
Bartłomiej (nie Bartosz), Wojciech, Patryk, Filip, Wiktor -
kasia_1988 wrote:No wlasnie nie mam żadnych.... moj ginekolog jsst w grecji a nie woem czy mnie zle nie potraktuja lub nie wysmieja na IP. Jeszcze przeczekam godzine jak nie przejdzie to pojadę
polecam jechac do szpitala, ja bylam juz 3 razy z pierdola i nigdy nie mialam problemow z przyjeciem to jest najlepsza opcja na niepokójkasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w Biedronce sa poduszki do spania na boku, kupilam jakis czas temu za 39,99 zł, a teraz przecenili na 23,99 zł Super ulga dla kregoslupa, o wiele mniej mnie krzyz boli, mysle ze to dzieki niej. Moze do karmienia sie nie nada, ale za taka cene warto.
Sliczne juz macie brzuszki, moj juz dosyc pokazny. Ale jedna rzecz mnie martwi, w ubraniu moze sie tak nie rzuca w oczy, ale jak stanelam w samej bieliznie przed lustrem to sie troche przerazilam, z profilu naprawde mocno wystaje. Boje sie tego co bedzie pozniej, jak to bedzie wygladac w 9 mies? MaskaraBietka lubi tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Dziewczyny jade... rany trzymajcie kciuki
trzymamy napewno bedzie wszystko ok, zobaczysz dzidziusia i wrocisz spokojna
kasia_1988 lubi tę wiadomość