Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje Wam Kochane za wsparcie. Wróciłam do domu o 3 i nie miałam siły pisać... Narazie nie trzeba nic operować... mam bezwzględny nakaz leżenia 2 tyg. dosałam końsie dawki magnezu i nospy.
Jak bóle się powtórza to mam przyjechać na IP na ginekologie tam założą mi jakiś szew na szyjkę macicy aby te bole nie doprowadziły do skurczy i rozszerzenia szyjki... i bede musiała około miesiaca spedzić na oddziale. Wiec bede lezała jak kłoda aby wszytsko sie wyregulowało...
Jechałam do szpitala a pozniej czekałam na jakiekolwiek informacje z sercem na dłoni. Chyba nigdy sie tak nie bałam... Ale jeszcze raz dziękuje Wam za ogromne wparcie...cath, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kasia będzie dobrze zobaczysz :* trzymam mocno kciuki za ciebie i a twojego małego babelka :* i pisz od czasu do czasu jak sie czujesz. Nie znikaj bo osiwiejemy jak nie będziemy mialay informacji ściskam, tule i caluje mocno :*:*
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Boże niema tak to jak mieć weekend wolny i nagle dostać telefon czy się przyjdzie do pracy.. I nalegają bo nagle ktoś chory.. Kurde niech się w głowę trzasną bo zaczyna mnie to drażnić..
Ah wygadałam się i teraz lepiej
Dziś według belly zaczynamy 2 trymestr. -
Kasia, leż spokojnie w takim razie i informuj czasem jak zdrówko! Trzymam kciuki!
A mój M. dziś mi przypomniał o super zdrowym i pożywnym daniu na śniadanie (jak się poznaliśmy jadaliśmy często takie śniadanka) - płatki owsiane (albo dowolne inne- dziś miałam orkiszowe i żytnie) do tego garść nerkowców, kilka orzechów brazylijskich, migdały, orzechy piniowe, pestki dyni, suszone morele i świeże owoce jakie się ma w domu - w garnku wylądowały małe bezpestkowe winogronka i borówki i taką mieszankę gotuje się na małym ogniu 30-40 minut.
Ma tyle witamin i minerałów, że ho ho - można sobie dodać dżemu też jakiegoś albo miodu już po ugotowaniu.
Polecam!Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cath Sebza Gosiak dzieki... leze leze... teraz bede miala duzo czasu dla Was...tak jest powiekszony ale narazie i mam nadzieje ze tak zostanie nie trzeba operowac. Tak mi lekarz powiedzial ze te bole i chodzenie moze spowodowac skurcze i poszerzenie szyjki macicy dlatego wrazie czego beda mi zakladac jakis szew . Chociaz mam nadzieje ze i bez tego sie obejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 08:44
-
Kasia lez i dbaj o siebie, a na pewno będzie dobrze :*
Gosiak zazdroszczę sniadania, mojego męża nie ma, to nawet muszę iść niedługo do sklepu sobie bułkę sama kupić. Nie chce mi się ruszyć, bo w sobotę zawsze są kolejki i po jedną bułkę będę 15 min w kolejce stała...
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Kasiu to odpoczywaj kochana!:*
Twój przykład pokazuje, że lepiej dmuchać na zimne i jechać do na IP, żeby rozwiać wątpliwości.
Ja miałam atak wyrostka jak byłam mała, nie było to przyjemne, ale obyło się bez wycinania. W ogóle uświadomiłam sobie, że poza tym epizodem nie była nigdy w szpitalu;) z wyjątkiem odwiedzania innych.
Ja dzisiaj jak wstałam w nocy na siusiu to już później zasnąć nie mogła a to była dopiero 3 nad ranem...zasnęłam jakoś,wstałam już przed 8 i chyba teraz będę wstawać coraz częściej tak czuję. Chyba też muszę zakupić poduszkę specjalną, bo ciężko mi dobrać odpowiednią pozycję. -
dzien dobry dziewczyny:)
co do przyjaciółek - widzę, że również nie jestem odosobniona. No cóż. Widocznie tak musi być, albo zazdrość albo stałam się obecnie mniej atrakcyjna - z powodu słabego samopoczucia i z powodu, że nie piję i nie szalejęMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Kasiu współczuje bardzo, leż, odpoczywaj. Wszystko będzie dobrze.
Miałam okropną noc, nie mogłam spać.
Wrzucam zdjęcie dzisiejszego brzuszka
http://www.iv.pl/images/36900015066404371826.jpglula88, juska19, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość