Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak chyba tak bo moj dzis tylko rece i marudzenie. Musialam go wlozyc do fotelika ( czego nie lubie ze wzgledu na kregoslup )zeby zrobic jedzenie bo P pozniej wroci z pracy a przeciez Kuba nie bedzie chodzil glodny.
asia888 lubi tę wiadomość
-
Cześć kobitki.
Nie było mnie tu 100 lat ale teraz to już naprawdę takie 100 lat. Nie wiem jak dajecie radę, mnie a wszystko brakuje czasu. Teraz znów mam sesję.
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Nie nadrobię bo to kilka miesięcy ale mam nadzieję, ze nic złego się tu nie działo pod moją nieobecność.
Maxime ma się dobrze, kolki minęły , tylko uporczywe ulewanie zostało. Dużo gada, chichrocze się, już prawie pełza i jest bardzo grzeczny. Powoli wychodzą mu pierwsze zęby i jest strasznie długi. Nosimy już ubranka na 74cm i większe;-)Ten czas tak leci... U Was też tak?
Ja mam się nieźle, wróciłam już go figury i wagi przed ciąży.
Kurczę trochę mi szkoda, ze straciłam bycie na bieżąco ;-(
megg lubi tę wiadomość
-
Angelique fajnie, ze zajrzalas. Dobrze, ze u was dobrze :]
Przed chwila zajrzalam na ostatnia strone watku czerwcowek i szybko go opuscilam. Nie wiem jak Wy, ale ja sie ciesze, ze u nas tematy ciazy i oczekiwania porodu juz dawno zamkniete!!Angélique89 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dziewczyny, byłam godzinę z kawałkiem SAMA na zakupach! I pierwszy raz M. nie poszedł na spacer tylko został w domu a mała miała okres sktywności - jak wróciłam stwierdził, że jest na maksa zmęczony i że jestem robocopem
słoneczna 85, dorocia2324, Sue, Atakasobiejedna, megg, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
A naszwykapany i ciumka juz godzine i nie moge wstac od niego.. Masakra
Laurka moj ma z przodu widoczne laczenia tzw przodoglowie on mial i mi to uswiadomili;) kosci nacjodza na siebie podczas porodu i pediatra mowila ze potrzeba wielu miesiey zeby sie rozeszlo jak trzeba:)
Nie schizuj;)
Don't worry;)) -
słoneczna 85 wrote:A naszwykapany i ciumka juz godzine i nie moge wstac od niego.. Masakra
Laurka moj ma z przodu widoczne laczenia tzw przodoglowie on mial i mi to uswiadomili;) kosci nacjodza na siebie podczas porodu i pediatra mowila ze potrzeba wielu miesiey zeby sie rozeszlo jak trzeba:)
Nie schizuj;)
Don't worry;))
To nie ja pisalam, to Lara ;]Lara 82 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Jutro się biorę za porządne gotowanie - pierwszy raz od porodu, kupiłam dziś ładną wołowinę i zrobię gulasz
Wcześniej ze dwa razy zrobiłam pieczeń - ale to się właściwie samo robi... a tak to M. raczej gotował i dwa razy miałam wałówkę od mamy.Pia Gizela lubi tę wiadomość