Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na 12.15 mamy szczepienie, trzymajcie kciuki szczególnie za wagę młodego...
dorocia2324, Lara 82, Pia Gizela, Gosiak, megg, mala_mi1982, Sue lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Gosiak ja to wiem. Tlumacze mojemu i go podgaduje ale on twierdzi swoje. Wiesz dla niego to taka abstrakcja i niepotrzebny gadzet."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
No to już po szczepieniu, może jestem Nie czuła, wg mnie w domu potrafi 'lepiej' płakać. Waży 4400 g, czyli przez miesiąc przybrał 600 g, jak na niego to może być. A i chyba na długość ma 60 cm, musiałabym w książeczce sprawdzić, ale wiadomo że to mało miarodajne, każdemu inaczej wychodzi
Dostaliśmy skierowanie na usg jamy brzusznej i badania krwi i moczu, zanim zdążyłam się odezwać
-
w lidlu fajne ubrania do cwiczen, kupilam stnik (dobrze trzyma) i spodnie 3/4 funkcyjne po 27ZL, sa jeszcze koszulki, dlugie spodnie, topy, buty do biegania w fajnych kolorach i cenach
kupilam tez wkoncu druga pieluche z ceratka bo zawsze klade mala jak w lozku karmie bo potrafi ulac wiec nie przecieka na przescieradlo nasze
dorcia jak mieszkasz w wiekszym miescie to napewno w google takie warsztaty znajdziesz"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
to czekam na wyplate i szukam chusty 4,6 z bambusem ale uzywanej
Gosiak lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
To więcej tutaj mam noszących w chustach:) a z jakiej firmy macie ? Z jakiej polecacie ? Na internecie zamawiałyscie? Lubią Wasze dzieci być noszone w chustach?
Mam nadzieje ze to nie jest za późno na rozpoczęcie przygody z chusta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:13
-
Truskawka, ja moja pierwsza mam z natibaby. Cała bawełnianą. A druga przyszła wczoraj z bambusem - na lato - Little Frog. Janeczka na początku płakała jak ją wiązałam i byłam załamana tym, bo chusta to był mój pierwszy zakup dla niej jak byłam w ciąży. Ale wraz z kolejnymi oróbami bylo zoraz lepiej i teraz baaardzo lubi. I na spacerach i w domu.
-
Dzien dobry.
Szkoda, ze jestem tak daleko, bo bym chetnie swoja chuste Natibaby odsprzedala.
LadyDi Ty chyba bardzo dawno nie bylas w kosciele, skoro pierwszy raz slyszysz o przygotowaniu do sakramentu chrztu (czy w ogole do jakiegokolwiek sakramentu):->
Co do paznokci u stop, to ani razu jeszcze nie obcinalam, bo nawet nie wygladaja jakby tego potrzebowaly. Za to te u raczek rosna jak chwasty!
Jesli chodzi o usypianie dziecka, to na noc ciasno spowijam w kocyk SwaddleMe, karmie i odkladam i Luna idzie spac :]
Mam nadzieje, ze ten obecny marudny stan nie potrwa 6 tygodni tak jak bylo w opisie skoku miedzy 14 a 19 tygodniem! Bo moj maz zejdzie na zawal i zostane z dzieckiem sama :[08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja wlasnie wstalam i karmie malego
Wykorzystalam to, ze na reszcie chlopcy sie zgrali czasowo ze snem i prawie 1,5 godzinki sie przespalam.
Bosze jakie glupie sny mnie nawiedzaly!
Jak chrzcilam prawie 3 lata temu synka to nie bylo zadnych przygotowan, moja siostra chrzcila rok temu i tez nic takiego nie bylo. W sobote idziemy na chrzciny znajomych i musze ich spytac o przygotowania. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dawno sie nie odzywałam
Przeczytalam tylko kilka ostatnich stron
My tez nie bedziemy chrzcili małej.
Co do chust to mamy rozmiar M - 4,6 z lennylamb.
U nas wszystko dobrze. Kornelia już tak pięknie głośno sie smieje. Strasznie jest ciekawska. Wszystko ją interesujeNajbardziej lubi chodzic na spacery jak widzi juz chuste to jest wniebowzieta
Troche strachliwa jest jak przyjdą goście w odwiedziny. Wtedy to tylko u mamy na rekach. Nikt nie moze wziąć. Mam nadzieje ze jej to przejdzie
Co do spania to przesypia juz cala noc, ale w dzien ma dwie drzemki.
Ja w czerwcu mam egzaminy zawodowe. Mam nadzieje ze zdam za pierwszym razemGosiak, dorocia2324, megg, mala_mi1982 lubią tę wiadomość