Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak sprawdzic czy ma sie tenrozstep?
Angelcia ja emolium uzywam no ale tp jeden kij;)kurcze mojemu wyszly plamkisuche czerwone na raczkach i nozkach! A bylo juz super! Chyba od truskawek tych deoch lub papryki bo wczorsj jadlam rozmrozony..
Masakra. Bo chyba nie od mleka skoro bylo juz zagojone a jadlam nabial.
-
Wlasnie zajrzalam na ovufriend. Zrobilam dwa testy 28 i jeden 30 maja rok temu. Pierwszy wyszedl minus, drugi blady plusik i trzeci tez blady plusik. Pamietam jak ta niepewnosc mnie mordowala! Potem odczekalam kilka dni i zrobilam ponownie (tylko tego nie odnotowalam) i wtedy juz w trakcie sikania na patyk wyszedl bardzo wyrazny znak + hahaha!
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
hej
u nas wkoncu pogoda i dlugi spacer
ja tez mm taka dziure w brzuchu , kurcze ale z kad wiedziec czy to ok czy nie
poza tym od jutra siedzimy z tata w 3 w domu na blizej nieokreslony czas.....
ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 19:00
-
Wg mnie ta moja przerwa w miesniach nie jest normalna. Mmoże się mylę, ale wolę żeby specjalista się wypowiedział ma ten temat. Jeżeli okaże się, że to normalne i ssamo sie zejdzie to super
Pia a Ty nie jesteś chroniona przez min pół roku powrocie do pracy? Tyle, ze ppensja ta sama... Nie wiem.
U nas pogoda też swietnamłody spał na spacerze 2 h. Nie ma co się dziwić jak w ciągu dnia spał może 49 min
-
Pia Gizela wrote:a mnie właśnie przyszło pismo od dyrektorki, że proponuje mi albo inne stanowisko pracy (gorsze godzinowo)(za tą samą pensją) albo mnie zwolni z 1 września ...
nie wiedziałam, że tak można
Kutwa i to są właśnie uroki rodzicielstwa w naszym chorym kraju.....Patafiany !!! Tylko z tego co wiem to po zakończeniu macierzyńskiego jest jeszcze 3 miesieczny okres ochronny i w tym czasie nie mogą chyba zwolnić ani zmienić stanowiska ale nie wiem dokładnie. Zorientuj się w temacie.
Ale mnie wk....ia coś takiego ! -
Stokrota :) wrote:Kutwa i to są właśnie uroki rodzicielstwa w naszym chorym kraju.....Patafiany !!! Tylko z tego co wiem to po zakończeniu macierzyńskiego jest jeszcze 3 miesieczny okres ochronny i w tym czasie nie mogą chyba zwolnić ani zmienić stanowiska ale nie wiem dokładnie. Zorientuj się w temacie.
Ale mnie wk....ia coś takiego !
Sa bardziej chore kraje na swiecie ;]08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
a moj wyjazd sie nie udal:( o 16.45 wyjechalam a M z mała na spacer, dzwonilam o 18.40 mala sie bawila, potem o 19 nie chciala jesc z butli i sie rozplakala jak M jej wciskal, potem sie uspokoila i byla kapiel, po kapieli znowu bunt i mega ryk, o 19.30 tel do mnie wiec ja na sygnale do domu w 30min dojechalam, mała juz spala ze zmeczenia, nakarmilam na spiocha
a moj M mnie wkur na maxa, dzisiejsze 200ml mleka do kosza bo wiadomo juz raz podgrzane, ale on w zlosci wyrzucil 450ml mleka z zamrazarki razem z pojemnikami, normalnie sie poplakalam, nie odzywam sie do niego i wieczor w odzielnych pokojach spedzamy"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Noooo gdyby mi chłop coś takiego odwalił to oj ciężko by było.... Współczuję bo zachował się żałośnie....Niejedna kobieta dużo by zapłaciła za mleko matki a on tak sobie je po prostu wywalił bo nie dał sobie rady z córką. Baaardzo nieładnie. Powinien Cię przepraszać na kolanach.