Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry, witam sie z worami pod oczami :]
Luna wczoraj miala dobry wieczor, ale noc juz nie az taka dobra. Zmeczona byla strasznie i glodna na koniec dnia i juz nie mialam sily jej dluzej przetrzymywac, wiec polozylam ja spac 15 minut wczesniej niz zwykle (Luna chodzi spac o 20:00, a ja miedzy 21:00 a 21:30). Przez pierwsza godzine chyba 4 lub 5 razy sie wybudzila z placzem. Potem obudzila sie okolo 23:00 i chciala jesc, a nastepnie po 3:00. Jadla, pierdziala i plakala. Potem zajrzal do nas tatus i od razu szczescie na twarzy. Odlozylam ja, zeby pospac jeszcze choc pol godzinki, przestawialam budzik z szesc razy, a Luna sobie lezala w wozku cala przytomna i szczesliwa do jakiejs 4:15.
Gosiak ja jadlam szparagi pierwszy raz w tym sezonie ok. 2 tygodnie temu. Bylo OK. Natomiast ten sok z ananasa nie jest OK! Mysle, ze Luna ma na niego uczulenie :[ Bo jej skora sie tak ladnie poprawila odkad walcze mocno, zeby tylko piers dostawala. I ten sok jest jedyna rzecza, ktora zmienilam i wczoraj byla zsypana malymi krostkami. Takze widzisz Lara nie tylko Ty walczysz i nie wiesz jak pomoc, zeby bylo dobrze.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Lara, Gosiak poszukam tych pieluszek nie ma problemu:)
Tez mam lateksowy materac i jestem zadowolona.
Lara nie obwiniaj sie przeciez robisz wszystko by malemu poprawil sie stan pupy i na pewno tak bedzie.
Bella slodka fotka, ja za tydzien tez zaczynam przygode z wprowadzaniem papek na razie planuje sama je przygotowywac.
A teraz juz daje malej codziennie lyzeczke soku pol lyzeczki soku z marchewki plus pol wody to prawie tyle co nic ale mala sie troche zaznajomi z nowym smakiem, tak mi polecila polozna.
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
LARA
ja sie moze powtorze ale na odparzenia tylko KROCHMAL i MAKA ZIEMNIACZANA do zasypywania pupki. Sprobuj naprawde tego. Posyp pupke maka i troche na pampersa tez poprusz ta maka.
Ja probowalam wszystkiego jak moja Lenka byla odparzona... bepanthen nie pomogl, sudocrem nie... mytosyl nie...
jedyna masc ktora juz przy samyl koncu gojenia pomogla to byl LINOMAG ten zielony!
Takze ja polecam make i linomag!!!!
Dzis idziemy z malutka na szczepienie 5w1 plus pneumokoki druga dawka.Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Tak linomag zielony.
Lara jaki masz kolor nosidla? Bo chyba sa te czarno zerwone i maz chce kupic;) uff;) chyba bedzie tez chcial nosic;)
My po spacerze. Spal tylko z 30 min... Ale nie rozpalakal sie bo cigle gadalam i zdazylam wrocicLara 82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny te co karmia piersia.
Czy ktores z dzieci ma bole brzuszka i biegunki po tym jak zjecie cos mlecznego z tym mleko? jogurty...ser...
Ja jak to zjem to moja Lenka ma biegunke straszna. Ostatnio zjadlam nalesniki to mala jednego dnia 10 razy mi kupke zrobila:// biedna:( -
słoneczna 85 wrote:Gosiak biakych nie obieramy? Moze i ja kupie w nast tyg.
Po ile teraz truskawki? Bo nie bylam na targu w tym tyg?
Tez bym zrobila dzemow chociaz nigdy nie robilam;))
Truskawki widziałam po 5,50 u nas.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Tak linomag zielony.
Lara jaki masz kolor nosidla? Bo chyba sa te czarno zerwone i maz chce kupic;) uff;) chyba bedzie tez chcial nosic;)
My po spacerze. Spal tylko z 30 min... Ale nie rozpalakal sie bo cigle gadalam i zdazylam wrocic
Ja mam czarne, mój maz takie chciał bo stwierdził ze w turkusowym nie będzie chodzić, a tez mi się bardzo podobało.
Dokładnie mam Bondolino popelina black&star.
A w ogóle to ten sklep jest z Warszawy.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Francuska25 wrote:Dziewczyny te co karmia piersia.
Czy ktores z dzieci ma bole brzuszka i biegunki po tym jak zjecie cos mlecznego z tym mleko? jogurty...ser...
Ja jak to zjem to moja Lenka ma biegunke straszna. Ostatnio zjadlam nalesniki to mala jednego dnia 10 razy mi kupke zrobila:// biedna:(
No mój Piotruś na bank nie toleruje mleka krowiego i nic z jego przetworów. Juz powiedziałam, ze nawet bułki z serem nie zjem.
Podobno dobre naleśniki są tez na mleku sojowym. Kol. Mi powiedziała, bo jej mała była uczulona do 3 r. Z.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 18:08