Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
apropo matek na spacerze widzialam dzis wozek nakryty ta zimowa plandeka i postawiona zaslonka na pol budki, nawet jesli to byl noworodek to u nas bylo 32 w cieniu!! moja w krotkim rampersie i chusteczce z odslonieta do siatki budka i parasolka"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Lara spokojnie. Nastepnym razem zrobisz walki;))
Teraz nie farbuje wlosow i mam siwe pasmo;) wczesniej rozjasnialam pasemka.
Pewnie mowisz o zdjeciu z avatarka. Teraz tez jestem jak upior xl;))
Tak u nas chrzciny jutro. Maly spi na cycu i nie moge wstac... Maz zaraz mi kanapke przyniesie;)) -
nick nieaktualnyGosiak gardełko czerwone, ciezko stwierdzic, bo bylam na dyżurze i byl konował, a nie lekarz - baba 80 lat, ledwo chodziła. Zadzwonilam do mojego pediatry i kazała dawać groprinozin i tantum verde i w poniedziałek do niej pójdę. Najwazniejsze, ze nie jest gorzej.
Bella a ja tak zapytam... Co jest w tym zlego, ze dziecko je w pozycji na wznak? Moja Ada je butle tylko w takiej pozycji, jedzenie "na rękach" odrzucila juz jakies 2 miesiace temu...
SLoneczna powodzenia na chrzinkach, Macius pewnie bedzie grzeczny.
Ada dzisiaj po raz 3 zasnela na rekach, brawo, obylo sie bez wozka. Jednak pewnie wstanie ejszcze kolo 22/23 na szamkę i pewnie skonczy sie wózkiem, ale i tak pozytywnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Aha, jak chodzicie do pediatry to powiedzcie, aby przepisala Wam DEVIKAP - to witamina d3, daje sie jej 1 kropelke dziennie i kosztuje 4zł."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Hej u nas ostatnio troche sie dzieje i czasu brak
Byla u mnie siostra i tato tydziensuper bylo maly uwielbia ciotke
zlapalam infekcje i musze brac antybiotyk a potemjeszcze dopadlo mnie przeziebienie, a dzis maly sie rozchorowal:( i tak to u nas
Bylismy wczoraj na wizycie i Gabrys ma juz 7.250 i 63cm, niestety zasugerowano nam zrobic badania na podwyzszone napiecie miesniowe poniewaz maly czesto wygina sie do tylu w literke c, lezac tez odgina sie na jedna strone, i tez ma momenty w ciagu dnia ze macha bezwiednie prawa raczka na oslep. w pl pojdziemy do neurologa mam nadzieje ze bedzie ok
U nas tez upaly straszne ciezko oddychac -
Lara 82 wrote:Macie gdzie zapisany link do tego artykułu dlaczego zacząć do karmiąc w 6 a nie w 4miesiacu?
Przeslijcie mi proszę.
http://malgorzatajackowska.com/2015/03/16/czym-sie-rozni-cztery-od-szesciu-czyli-o-tym-kiedy-rozszerzac-diete-niemowlecia/Lara 82, Gosiak lubią tę wiadomość
-
tez ma devikap-na recepte
januszkowa ja wczoraj kupilam z babydream pieluszki do wody bo rozlozylam basen i moze cos pochlapiemy sie z malym(on ma mini basenik)
sloneczna powodzenia
angelcia zdrowka dla Ady!
moj wkoncu zassal wiekszy smoczek 3-6 (bo nie chcial) i zainteresiwal sie zyrafkaprzeklada ja z reki do reki
Januszkowa lubi tę wiadomość