Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa odnosilam sie do autorki tego bloga, do ktorego czesto zagladamy. Gosiak dzisiaj wstawila kilka linkow
http://www.hafija.pl/rozszerzanie-diety-dziecka-karmionego-piersia-podstawowe-informacje08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A u nas zasnal i zeszlam na dol na dwor a on wstal i bawil sie zabawka wiec siedzialam pod blokiem z 20 min. Potem sie krecil, wrocilam i nakarmilam. Znowu wyszlam. Spal jakies 45 min na dworze i sie obudzil i w domu placz.
Wczesniej chodizlam spokojnie 1,5 h a teraz jakos sie wybudZa na dworze...
Moze to przez zeby
W nocy chcial jesc co godz. Ja juz nie wiem
Troche podsmoktal i zasypial. -
słoneczna 85 wrote:A u nas zasnal i zeszlam na dol na dwor a on wstal i bawil sie zabawka wiec siedzialam pod blokiem z 20 min. Potem sie krecil, wrocilam i nakarmilam. Znowu wyszlam. Spal jakies 45 min na dworze i sie obudzil i w domu placz.
Wczesniej chodizlam spokojnie 1,5 h a teraz jakos sie wybudZa na dworze...
Moze to przez zeby
W nocy chcial jesc co godz. Ja juz nie wiem
Troche podsmoktal i zasypial. -
A smarujecie dziewczyny jakimiś żelami? Dajecie gryzaki?
Bo tak się zastanawiam czy to w ogóle pomaga? Daje jakieś ukojenie?
Będę teraz robiła zamówienie z Gemini i myślę czy zrobić zapas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:17
-
Ja mam i zel i gryzaki i szczoteczke. Zel wywoluje mrowienie, ktore Lunie sie nie spodobalo i plakala za kazdym razem, kiedy go uzylam (dwa lub trzy razy); tradycyjne gryzaki sie nie sprawdzily, moje dziecko jakos nie umie z nich korzystac; szczoteczki jeszcze nie probowalam.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Bietka wrote:My byliśmy na basenie ogólnym. Taraz pójdziemy do mniejszego. Jeżeli woda będzie taka sama to znaczy, że tak ma być
Tyle, że K jak pytał o temp wody, to ratownik sam powiedział, że piwinna być cieplejsza, ale coś im sie popsulo...
Wy z malym nie byliscie na zadnych zajeciach tylko tak sobie weszliscie na basen? -
Hej. Opuscilam Was. Jakoś w ogóle odpuscilam forum. Czułam ze takim ciągłym siedzeniem przy tel zaniedbuje Pole. Tak więc u nas dobrze
po staremu . W sobotę wychodzę za mąż i chrzcimy Polke więc wpadam tylko na chwilkę, bo jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. Mam nadzieję że u Was też dobrze
dorocia2324, Gosiak, megg, justta, Laurka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Uff u nas zalatane popołudnie. Zaliczyliśmy dwa sklepy z ubraniami dla dzieci, centrum ogrodnicze (w końcu moja donica na kwiatki zyska zawartość), zjedliśmy wspólnie kolację, pożałowaliśmy, że dostaliśmy fotelik do karmienia dopiero dla dziecka siedzącego, obejrzeliśmy, gdzie u nas są zajęcia na basenie dla niemowląt, zjadłam w końcu szarlotkę z lukrem (bo mąż kupił), pogadaliśmy o wadze syna, pranie zrobiłam, rozwiesiłam, wykąpaliśmy dziecko nasze, mąż standardowo cały mokry, podłoga też
I pachnące kokosem dziecko usnęło mi na ręku zamiast jeśćdorocia2324, Gosiak lubią tę wiadomość