Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna wrote:A ktoś pisał ostatnio o sposobie na piersi z kurczaka, polecam ten przepis, roladki z nadzieniem z zielonej pietruszki, obtoczone w płatkach kukurydzianych i upieczone w piekarniku. Szybkie, aromatyczne i nie tłuste
http://jestemwkuchnizarazwracam.blogspot.com/2013/09/roladki-z-piersi-kurczaka-pieczone.html
zapisałam, wypróbuję!Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:M. kupił preparat homeopatyczny Camilia - ponoć bardzo dobry. Zaaplikowałam, gryzie żyrafkę i się trochę wyciszyła,
Camilla jest super!!! Stosowalam przy synku starszym i dzialalo rewelacyjnie! Polecam naprawdeGosiak lubi tę wiadomość
-
Ojej rzeczywistoście to nasze forum opustoszało strasznie.
Katis wszystkiego naj naj na nowej drodze życia
Fakt faktem jakmdzie ko jest grzeczne a ma się dużo do zrobienia to nie ma czasu na forum. Dziś niedziela a ją odkurzalam mylam podłogi pakowalam pudła z ubraniami na strych ( kurcze nawet mnie na sentymenty wzięło że misio już z tyłu rzeczy wyrósł i tak niedawno był taki malutki a teraz kawał faceta.) Byłam w kościele i byliśmy u tes iowej na obiedzie.
Aż się boje bo zjadlam trochę zakazanych rzeczy, pół pomidora małego, dwa kaweleczki papryki, lody i mam nadzieję że miś się będzie juztro dobrze czuł, bo to jedzeniowe szaleństwo jak na mnie. -
Gosiak czy Ty wiesz co jest dodawane do Dan Babci Zosi? Bo zrobilam barszcz czerwony, po czym... kochalismy sie z mezem dwa razy! Takie rzeczy nie dzialy sie od poczecia ;-]]]]]
Gosiak, Januszkowa, dorocia2324, Bietka, Sue lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Lara 82 wrote:Martwie się tylko jednym mojnwcale nie bawi się stopami. On ich nie sięga mam wrażenie. Chyba zapaytam pani doktor o co chodzi.
-
Ja też zaraz idę spać. A my w środę robimy sobie mini-wakacje - przeprowadzamy się na tydzień do willi przyjaciół - nad samym morzem, w Jelitkowie. Oni wyjeżdżają - czasem sobie wyświadczaliśmy takie przysługi i teraz w sumie też się zdecydowaliśmy.
Trochę zmienimy otoczenie, będziemy codziennie spacerować nad morzem i jeść rybki na obiad, o!dorocia2324, Lara 82, kasia_1988, marcela29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie też sie nie bawi stopami - nie chwyat jeszcze nóżek. No i nie rechocze na głos. Raz się zdarzyło i sie nie powtórzyło.......Od jakich 203 tygodni stał sie brzuchmówcą tj jak gada to nie otwiera ust. Natomiast jak jest wściekły to wrzeszczy jak opętany
-
Ja czuje sie fatalnie. Nos zapchany, zatoki, glowa i gardlo bola. Wzielam apap i prenalen na gardlo. Moj P tez zagilany i glowa go boli. Natan dzis troche lepiej. Ale i tak jutro jedziemy do lekarza, niech zbada chlopcow i mi moze cos da bo przeciez przy kp to nie wiem co mozna a umieram
Mam dosyc, oby ta noc byla bardziej wyspana.