Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna 9 kg? To już chyba niedługo będziesz musiała fotelik zmienić? Mój waży gdzieś 5,5 kg, w końcu zaczął wyrastac ze starych ubranek, jakoś w ciągu ostatnich 2 tyg bardzo urósł. Śmiejemy się z M ze chyba będzie judo trenował, bo ma uda jak koń pociagowy, nikt go nie przewróci
Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna- fotelik chyba do 13 kg? Ja mam recaro. Jeszcze spokojnie sie miesci. Cybex chyba mniejszy a ten jedt dosc spory.
Teraz pewnie juz nie bedZie tak przybieral.
No i tylko na piersi:))
Pani dr mowila ze sa takie pasty do zebow od 3 mies. Zapytam dzis kolezanki stomatolog -
hejjj
my bylismy w polowie czerwca na 3 szczepieniu, to Malutki nam bardzo płakał a na poprzednich nie..chyba juz wie o co chodzi
waży 7400.
Słoneczna Maciek już naprawde duży dajesz rade go podnieść? Bo ja powoli z Gabrysiem mam problem...
Dziewczyny, nerki moje sie odezwaly w sobote masakra.... w poniedzialek wyladowalam na IP, podali leki, recepta, rtg i usg i skierowanie do poradni i wypisali do domu !! od wczoraj gorączka ;/ jutro ide prywatnie do urologa.
Najlepsze, ze zastoj w nerce po ciazy nie zniknal a sie powiekszyl !! nie ma kamienia w drogach moczowych, nie wiadomo czemu kolka jest !!
-
A faktycznie, do 13 kg są, nie wiem co mi z tym 9 kg się pomyliło Ale nie wiem jak go w nim podnosisz, ja mojego ledwo w gondoli po schodach taszcze, a co dopiero 9 kg
-
Dzis bylo tylko 5. W 1 i nawet Maz nie zauwazyl kiedy pani go zaszczepila. Byla tam taka zabka i maly na nia patrzyl:)
Skrzywil sie tylko troche.
Byl taki wesoly a spal tylko 15 min bo sie przesunela mu drzemka i musialam go wlozyc do fotelika i sie obudzil.
Pani powiedziala ze szybko zabki i w ogole tak go przekrecala a on tak pieknie glowe trzymal:))
Nie szczepilismy pneumokokow. Za jakies 7 tyg zasZczepimy ale wtedy bez engerixa zeby nie bylo za duzo. Engerix przy jeszze nastepnym -
moj sie kreci na boki jesli chodzi o przekrecanie, sporadycznie z brzucha na plecy, ale w druga strone to jeszcze nie ja sie tym nie przejmuje. Sa przeciez dzieci, ktore w ogole tego nie robia.
Ale jak podaje Gabrysiowi palce, to zbiera sie do siadania.
aaa i stópek tez nie łapie.. ale jestem pewna, ze wszystko z nim jest ok
laski, mozecie mi podac linka do kuli huli, bo na allegro tego jest pełno i nie wiem ktora wybrac
jakie macie jeszcze zabaweczki dla Maluszkow Waszych? -
Marcela a jak długo goraczkowala twoja?
Ją dalam w nocy jeden czopek a w sumie powinna dwa bo waży już 8 kg prawie.
I spadła mu a miał tak 38,5
A teraz ma tak 37,5 37,7 to na razie nie dawałam czopka. Kurcze boje się że będzie więcej wieczorem.
Czy powinnam dać czopki cały czas przez jakiś czas?
Jak robilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:20
-
Lara nam radzila dr dac 2godz po szczepieniu ale mala mi wyplula, wtedy nie miala goraczki, pojawila sie w nocy, nad ranem w sumie, daldm znowu ped ale zwymiotowala, miala 38,7 potem M kupil czopki dalam o 9 i po 6godz mialam dac drugi ale nie dalam bo mala spala jak wstala to goraczka juz byla i pojechalismy na Ip bo i tak nas pediatra wyslala z tym uchem, o 18 dostala drugi czopek i bylo juz ok"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
a w regulaminie szpitala bylo oczywiscie info ze mozna wykupic lozko, ale w praktyce nie:-/ takze matki niekarmiace ktos zmienial a te karmiace koczowaly na podlodze:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Wróciłyśmy, muszę się zacząć pakować. Spotkałam sąsiadkę zza ściany - mówiła, że słyszy czasem jak Janeczka się głośno śmieje. No i że jej 5-letni synek przykłada ucho do ściany i mówi: mama, jaka ta dzidzia jest słodka, ja ją kocham
Sue, dorocia2324, Pia Gizela, Pia Gizela, Bietka, Atakasobiejedna, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. Ja nadal w trybie zombie. U nas deszcz pada od niedzieli prawie non-stop. Szaro, buro, mgla. Wykancza mnie psychicznie taka pogoda. Od dziecka straszna ze mnie meteopatka :[
Luna znowu jadla poltorej godziny przed pojsciem spac i przy probach oderwania od piersi byl placz. Poszlam do lozka o 21:30 i jak uslyszalam kwekanie z niezadowoleniem stwierdzilam, ze nie jest 1:00 rano, ale 23:30. Wesze zblizajacy sie kolejny skok...
A co do ceny bujaczka o ktora pytalam wczoraj. Jestem w ciezkim szoku, bo ponad 200 zl to nie sa grosze, a Bright Starts to jest naprawde tania marka z nizszej polki. Ich maty edukacyjne kosztuja moze 13 dolarow, a taki bujaczek niecale 30.....08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
No właśnie Laurka to jest to co mnie drażni w Polsce a lubię w Stanach. U nas tanio to od ruskich albo na chińskim markecie.
A w Stanach za takie marki za które my placimy krocie są w super cenach.
Wiem bo misio połowy rzeczy używa kupione w Stanach w dobrych pieniądzach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:28