Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrota! Katy Rybackie:))
Atakasobiejedna- tez bym sie wkurzyla! Niech ktos sie dostosowuje tez do nas. Sorry
Ja to i tsk nie wyceluje kiedy bedzie dobra pora:)) bo jak zaprosze kogos na 15 to moz marudzic. Nigy nie wiem czy zasnie czy nie:p rano to i owszem:)
Dzis nie mogl zasnac a wlasciwie nie byl spiay po kapieli. Ciekawe o ktorej wstanie rano? 4-5?
Nie licze pobudek na jedzonko:)Stokrota :) lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna gdybym byla w Twojej skorze, tez by mi sie cos takiego nie podobalo. I bardzo mnie rozbawilas o kp i gosciu siedzacym jak kolek hhahaah, normalnie az sie zatrzeslam ze smiechu :- D
Stokrota ja tez wole w dziczy wypoczywac. Moze dlatego, ze nie mam juz 20 lat ;] A nad polskim morzem bylam kiedys z przyjaciolka w takiej wsi Ostrow. Blisko do Wladyslawowa, ale cicho i spokojnie i straganow moze 5 na krzyz ;]
Ja tam sie nie przejmuje bajzlem. My nie mamy kiedy sprzatac za bardzo, wiec jak ktos przychodzi, to musi sie z tym liczyc ;- P
Nie dostalam jutro wolnego (nawet maz interweniowal u mojej managerki), wiec dlugi weekend zacznie sie pozniej niz chcielismy :[08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sloneczna i dziecko trzeba obserwować przez 3 doby po szczepieniu, bo może pojawić się gorączka.
Nasz namszczescie tez nie miał już dziś gorączki. I mam nadzieję że już się nie pojawi.
Gosiu myślę że to nowe miejsce tak na nią zadzialaloWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 07:55
-
moi goscie na szczescie maja wyczucie sytuacji, a jak sie zapowiadaja to zawsze informuje ze o mamy dwa spacery o konkretnych porach i odw19 wieczorne rytualy wiec sie dostosowuja, a bliscy znajomi nawet z jedzeniem przychodza bo nieraz lodowka pusta:p
ja sie balam ze mala mi bedzie wstawala o 5 jak w szpitalu na leki, ale jakos spi do 7, tylko ten doustny antyb wypluwa, ale trudno ile wypije ttyle bedzie"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Hejka!
Nas na szczescie nikt nie odwiedza bez uprzedzenia
My wcxoraj bylismy na basenie i woda byla duzo cieplejsza niz za pierwszym razem na innym basenie. Mlody fajnie die popluskal ale tez pod koniec opil sie troche wody i zaczal marudzic. Po basenie zasnal juz w foteliku i spal cale 3 godz bez zadnego budzenia sie( oczwiscie odloxylam go do lozka) co mu sie nie zdarza normalnie.
Wczoraj Stasiowi zrobila sie jakas dziwna kropka na pachwinie. Jest czarna i symrtryczna. Ani wypukla ani wklesla, troche zaczerwieniona dookola. Pediatra mowi, ze to pewnie jakies ugryzienie ew uszcztpniecie. Nie wyglada mi to na to
Stach wstak dzisisj o 6. Prawie do 7 fikal na lozku, pozniej maz go wzial do salonu bym sie wyspala trocheprzed 8 przejelam go
W ogole dzisiaj w nocy wstalam do mlodego by zobsczyc czy spi. Wchodze do jego pokoju i co widze? Moje dziecko rozkopane lezy sobie usmiechniete ns brzuszkuna szczescie uspalam go cycem
-
Lara 82 wrote:Dziewczyny te co KP i jedzą wszystko. Czy kupa waszych dzieci jest zawsze taką sama? Czy zmienia kolor i konsystencję?
Bo ją z ta kupa zglupieje?
a ten antyb jest strasznie gesty, taka zawiesina i nawet z mlekiem nie idzie, mala az sie wzdryga, diclofor pije bez problemuLara 82 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Kurcze, też chcę na basen. Może jakbyśmy poszli sami do brodzika bez moczenia oczu to by się nic nie stało? Od dwóch dni mu bardziej ropieja, a było już lepiej
Lara jak mój był tylko na kp typ kupy zawsze były takie same, a od początku jadłam wszystko. Zmieniły się dopiero jak dostał mm.
Marcela, też mam problem z podaniem leku, dzisiaj nie wyplul bo mu od razu butle do dzioba wpakowalam