Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się wku... Bylam teraz w moim osiedlowym z Natalka i sprzedawczyni, której nie trawie pierwsze co to pytala czy "daje cycka" - powiedziałam jej, ze to moja prywatna sprawa! Codziennie kogoś to ciekawi. I jeszcze powiedziała, ze taka duza i pewnie ma pól roku juz i , ze jest " wielka po mamie" (mam 175,cm) bezczelna!!! Wysoka jesli juz, a nie wielka !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:42
-
Januszkowa, ja też nie rozumiem tego zainteresowania karmieniem piersią, bezczelna baba. Ja też miałam podobna sytuację u fryzjera, przy pełnej poczekalni fryzjerka suszac włosy innej klientce mnie pyta, a karmi pani piersia, pokarm jest? Tylko dlatego ze ja lubię nie odpowiedziałam czegoś chamskiego...
Święto, udało mi się uśpić dziecko na naszym łóżku, niestety z dwoma palcami w buzi śpi. Może uda mi się naszykowac obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:19
Januszkowa, Sue lubią tę wiadomość
-
Pia, Ty powinnaś mieć już 3 obiadu z Twoim 'motorkiem' w tyłku
Myślę czy zacząć coś sprzątać czy sobie poleżeć, to nigdy się nie zdarza żeby sam spał
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie. Nie moge zalogować się na drugie forum, więc tu Wam piszę
Dziś mija równo rok jak zaczełam pisać pamiętnik na belly wtedy z kijaneczką w brzuchuDziś moja kijanka kończy 5 miesięcy.
BILANS 5 miesięcy:
- zębów brak
- przewraca się z pleców na brzuch i odwrotnie
- dużo guga!!! Gaduła
- umie się sobą zająć
- chwyta podany przedmiot i przekłada z rączki do rączki ( i z radością rzuca nim )
- lubi podróżować
- jest zimnolubna
- włosy 0.5-1 cm długości
- pampersy rozmiar 3
- siedzi, ale jeszcze niestabilnie
- jadła: marchewkę, ziemniaczka, groszek, jabłuszko, bananka, flipsy (dla zabawy)
http://iv.pl/images/44928004691693091129_thumb.jpgLara 82, kasia_1988, Sue, słoneczna 85, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Hehe Pia, ja się długo nie musiałam co robic, bo po 20 min się obudził z płaczem, położyłam się koło niego i spał jeszcze godzinę. Wstałam 10 min temu i jeszcze śpi.
-
Atakasobiejedna wrote:Katis piękna Pola, mój też łysolek
Masz krzesło do karmienia Multidine? Jak się sprawdza?
Póki co Pola siada w nim na 5 min na czas zjedzenia słoiczka, ale jej sie podoba. Podwojna tacka super. Szybko sie czysci i stabilne jestPola
Hania -
ja dzis ogladalam w sklepie to krzeselko co wybrala Gosiak, podoba mi sie:) takze kradne pomysl na chico polly 2w1,dziadek dal kase na chrzciny, a ze troche zostanie to jutro idziemy wybrac kolor bo w sklepie byly dwa ale nam sie nie podobaly, 6mc tuz tuz, ale kupilam małej metkowca z minky, kaczke do wody i motylka do wozka
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
dziekuje w imieniu Poli
Mnie zalezało na krzesełku, które bede mogła szybko wyczyścić tzn. przetrzeć tylko mokrą szmatką, bez zakamarków w których mogłoby zalegać jedzenie, ponieważ chcę iść metodą blw od 6 miesiąca . Póki co idę trochę po swojemu, tzn daje papki ze słoiczka, ale od 6 miesiąca zacznę z całymi kawałkamimegg lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Katis, ja też takie chcę, więc chyba zdecyduję się na to z Ikei z tacka za 59 zł, bo podejrzewam ze jak będzie starszy to i tak nie wysiedzi w specjalnym krzesełku.
-
My też kończymy dzisiaj 5 miesięcy, wtedy o godz. 10 rano mój bombelek był już na świecie
Co do kupek to ja też jem wszystko i kp i dzisiaj po aż 6 dniach dopiero zrobił kupę a już się martwiłam czy wszystko jest ok. Po tym czasie zrobił ją bez żadnego problemu czyli to nie zaparcia i nawet pampers ją pomieścił ale gęsta była bardzo. Wcześniej robił po kilka razy dziennie bywały one rzadkie kolor zazwyczaj pomarańczowy z grudkami, czasem zielona albo ze śluzem się też trafiła.megg, dorocia2324 lubią tę wiadomość