Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zamiast smoczka jest kciuk, martwi mnie to, bo podobno paluszek może sie skrzywić no i wada zgryzu później. Jak próbuje jej wyciągnąć to jest okropny foch i czasami placz. Smoczek jest ble. Potrafi go ciumkac, ale sama wyciąga go rączką i wklada paluch.
-
A u mnie sie dzieje za dużo. Dziecko, moj powrót do pracy, dom, obowiazki, nowa firma męża i jeszcze znajomi gdzies pomiędzy. Juz tego nie ogarniam wszystkiego. A będzie jeszcze ciezej, bo od 1 sierpnia wracam do pracy na pelny etat.
-
Januszkowa wrote:A u mnie sie dzieje za dużo. Dziecko, moj powrót do pracy, dom, obowiazki, nowa firma męża i jeszcze znajomi gdzies pomiędzy. Juz tego nie ogarniam wszystkiego. A będzie jeszcze ciezej, bo od 1 sierpnia wracam do pracy na pelny etat.
-
Pia Gizela wrote:w moim życiu nic się nie dzieje, w kółko to samo, ja już nawet nie mam o czym pisać i mówić
Pia, mam dokładnie tak samo. Jak z kimś gadam to nawet za bardzo nie wiem o czym mam opowiadać, za to chętnie słucham co się dzieje u innych heh
Na zumbie było cudnie, czuje się przeczolgana, ledwo po schodach weszłamMiałam dzisiaj dobry dzień na zajęciach, szalam jak przed ciążą
Uff trzeba iść spać, ciekawe o której młody wstanie.
-
Meg zaproszenie przyjęte.
Ludzie jak widza jak ssie kciuka to mówią, ze pewnie glodna. Oj będzie problem z oduczaniem. Co prawda ssie tylko wtedy jak jest śpiąca, zmęczona lub znudzona, ale nie ma opcji zaśnięcia bez palucha.
Ja mam w glowie caly czas historię z porodówki mojej siostry, byla z nią na sali kobieta, ktoś miała krzywego kciuka i od razu uczyla smoczka, bo miała przykład na sobie.megg lubi tę wiadomość
-
Stokrota moja siostrzenica tylko cyc do 8 miesiąca, później dopiero sie nauczyla z butelki. Może trzeba próbować z woda, herbatkami z butli. Wiem, ze łatwo sie mówi... To tak samo jak u nas z paluchem
nigdy nie jest idealnie. Takie juz są uroki macierzyństwa:) raz jest lepiej, raz gorzej, ale uśmiech dzidziusia wynagradza wszystko
-
Kupilismy krzesełko, znalazłam kupon z jakiś targów do sklepu pink or blue i kupilam za 364zl,z przesyłka gratis a u mnie w sklepach było najtaniej za 379 i już miałam po nie jutro jechać ale jednak co zakupy w necie to w necie:)
Moja nie toleruje smoczka i stwierdziła jak skończyła 3mc że juyz nie będę uczyc"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Stokrota moj smoczka nie i butli nie. W dzien karmie nawet czesciej niz co 2 h. Teraz wola czesciej
Parze codziennie herbatke hipp koper lub rumianek i z jednej butelki ciagle i mu daje i on pare razy pociagnal ale no wczoraj nic. Trzeba tak robic i tylko z jednej butli
Ja na zadna zumbe nie moglabym wyjsc bo przeciez musze nakarmic ...
Takze ja nigdzie nie wychodze praktycznie -
Też miałam ambitne plany wyskakiwania wieczorami na spinning bo moja swego czasu zasypiala o 20.00 i budziła sie 24-1.00 a teraz juz od jakiegos czasu po ululaniu wybudza sie co pół godziny i i tak konczy sie na cycu bo inaczej lipa. Powiedziałam więc spinningowi papa i nadal chodzę z klapnietą dupą
-
Dzień dobry! Dawno mnie tu nie było, ale dziś z okazji Tymciowych 5 miesięcy postanowiałam sie odezwac. Mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze, bo nie nadrobie tylu stron.
Muszę się pochwalić, ze Tymek stoi na czworakachi huśta się tak w tył i w przód
Januszkowa, Atakasobiejedna, megg, Lara 82, Bietka, justta, kasia_1988, Pia Gizela, dorocia2324, Laurka lubią tę wiadomość