Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia, mój właśnie wstał, spał z 2 małymi przerwami od 12, jakaś masakra. Ostatnio tyle w dzień chyba jako noworodek spał. Ani nawet nie zaplakal przy myciu oczu i przewijaniu. Ciekawe co wieczorem będzie, na zumbe chciałam iść...
-
Stokrota chyba Bietce chodzilo ze 19 godzina:)
Ja uspilam malego! Wczoraj dlugo nie spal a wstal i tak przed 5.
Dzis w dzien w domku zasnal przy karmieniu a ja z nim i potem wstalam i sobie chwile siedzialam na sloncu:)
Po 15 drzemke mial i wyszlisny na dwor- obudzil sie po 40 min ale glowke podwyzszylam i dojechalismy:))
Ogladal swiat:)
Nie spisuje juz godzin drzemek bo teraz cos mu sie innego umyslilo chyba:) ale rano drzemka zawsze jest i pozniej druga.
U nas kupy byly rozne ale kolor musztardowy raczej do zoltawych. Czasem sluzowe. Kupilam dicoflor i kupy sa lepsze. Konsystencja rzadkiego ciasta nalesnikowego i te biale czasteczki. Takze lepiej niz zolta woda..Bietka lubi tę wiadomość
-
Stokrots moj 3,5 to chybs nie przespal nigdy:)
Raz po pierwszym szczepieniu moze w nicy i raz u tesciow w nocy.
Wstaje ok 5 potem drzemka ok 40 min ( po ok 1,5h) potem byla druga ale dzis nie zechcial jej miec a wyszlam na spacer:)) wolal ogladac niebo:)
Pote. Zasnal ok 11.30 przy cycku i nawet sporo spal- pewnie z 1,5 h i potem ok 16 40 min -
Boze jak mnie bola plecy..
Fakt faktem ze dzis odziwo sporo zrobilam ! Odkurzylan i umylam podloge
Zrobilam obiad: roladki z piersi kurczaka, ziemniaki, surowka:)
Bylam w sklepie z malym w wozku (nie spal) i nie plakal;))Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Moja ostatnio miała swój rekord drzemki - 40 min. Przy tych standardowych 15 minutowych to już sukces. W ogole to moje dziecie jakies nadmiernie ciekawe świata. szkoda jej chyba czasu na spanie. W aucie też nie śpi a zazwyczaj dzieci kimaja podczas jazdy. no i na swiat też miesiąc za wcześnie wyszła.
-
Stokrota mój normalnie nie śpi w ogóle, więc 15 min tez by mnie urzadzalo
Pia, jak tam spanie? My nie poszliśmy na drugi spacer, więc nie miał późnej drzemki i juz po 18 marudzil. Zasnął o 19.20, a ja właśnie czekam na zumbe, jupiStokrota :) lubi tę wiadomość