Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylki ka dawalam actiferol 7 mg i moalam dawac 30 jeszcze ale malego chuna bolal brzuch wiec dawalam 7 tylko i co 2 dni. Teraz tez mam dawac 7 i 15 ale nie moge sie jakos zabrac za to. Nie ma anemii i zelazo tez w normie ale mogloby byc lepuej chyba wg pani dr.
Robilam z wlasnym mlekiem i dawalam ze strzykawki tylko maly bardzo sie krzywil. Kupa raz byla zielona -
Gosiak z okazji 5 mies Wszystkiego dobrego dla Was:) bo to i Twoje swieto;) jak i Sue i Pii;)
Napiszcie bilans po 5 mies;)
Punkt 1- zebow brak;))
JanecZka do Ciebie podobna, do taty chyba nie;)
Ogladalam zdjecia, ale maluchy rosna!
Monia P- zdjecie z kwiatkiem najlepsze. Powiem Ci ze ja tez bym zrobila oleracje mlodemu poki jest malutki.
Zrobia i nikt nie bedzie pamietal o tej myszceGosiak, MoniaP lubią tę wiadomość
-
Janeczce, Natalce, Tomusiowi najlepsze życzenia z okazji pięciu miesiączków!!!
my obudzeni, tylko mama się jeszcze w piżamie szwenda
w nocy z takim płaczem się dziś obudził, że szok, no masakra, nie wiem czemu tak bardzo płakał, może dlatego że mu pielucha przeciekła?Gosiak lubi tę wiadomość
-
My tez mamy dzis swoje święto... konczymy pól roczku ! Z tej okazji pakujemy sie dzis w auto i jedziemy po szczeniaczka uczniaczka
i kiedy to zlecialo...?
Pia Gizela, LadyDi, Gosiak, NASTA, przedszkolanka:), Laurka, megg, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Stokrota 100 lat w zdrowiu dla Miśki również :*
No a czas leci. Mnie wczoraj na wspomnienia wzięło i sobie czytałam, jak wyszukiwałyśmy objawów ciąży, potem dolegliwości ciążowe, a na końcu porody. Jejku, te suwaczki z początkowymi tygodniami, gdzie maluszki miały centymetr. Fajnie tak powspominaćGosiak, Stokrota :) lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak a u mnie kg wiecej;(
Od dzis zero slodyczy. Nie wiem czy okres idzue czy co ale jadlam jakbym miala jakas bulimie !
A teraz wykluczyłam bardzo dużo i naprawdę jest ok - nie ciągnie mnie na razie do słodyczy a wczoraj nawet byłam w piekarni/cukierni i patrzyłam na te wszystkie słodkości. No i widzę, że kilogramy spadają, brzuch się zmniejszył też.