Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak a z tymi ząbkami to klops. Moja ssie i ssie nagle przygryzie, znowu ssie kilka razy, znowu dziąsła zaciska i tak non stop. Nawet nie jestem w stanie zareagować, bo ona to tak szybko robi, niewiadomo kiedy. Także przez jedno karmienie dziabnie mnie z 10 razy. Jejku...
-
Ta apteka Gemini super jest, szkoda tylko, że nie prowadzą wysyłki za granicę.
Pokaż Gosia co za łyżeczki wybrałaś? Jednak też troszkę będziesz papkować? Ja bardzo chwalę sobię łyżeczkę Tommee Tippee, nie jest taka sztywna i jak Zoja sobie ją wsadza do buzi, to ona się wygnie jak sobie pcha w policzek, a nie jest sztywna. -
LadyDi wrote:Ta apteka Gemini super jest, szkoda tylko, że nie prowadzą wysyłki za granicę.
Pokaż Gosia co za łyżeczki wybrałaś? Jednak też troszkę będziesz papkować? Ja bardzo chwalę sobię łyżeczkę Tommee Tippee, nie jest taka sztywna i jak Zoja sobie ją wsadza do buzi, to ona się wygnie jak sobie pcha w policzek, a nie jest sztywna.
A łyżeczki takie:
http://www.aptekagemini.pl/tommee-tippee-lyzeczka-z-miekka-koncowka-i-dlugim-uchwytem-4-sztuki.html
chyba takie same Koleżanka mi poleciła. -
Aaaaa, właśnie dostałam maila:
Witamy i serdecznie gratulujemy zdobycia II nagrody w konkursie "Wspieramy karmiące mamy" ogłoszonego przez Mlekolandię.
Prosimy o przesłanie do nas w mailu swoich danych adresowych oraz numeru telefonu do kontaktu z kurierem, który dostarczy do Pani nagrodę.
Pozdrawiamy
Zespół MlekolandiiLadyDi, dorocia2324, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Czesc Wam.
Gosiak pochwal sie dokladniej co zamowilas dla Janeczki z Gemini bo mnie zakupy tam czekaja na poczatku sierpnia i moze mnie zainspirujesz
Witaj Sue! Na prawde dawno nie zagladalas.
Ja tez jeszcze nie mam zlotego planu jak bede rozszerzac diete Natusiowi. Z Kuba jakos poszlo to teraz tez damy rade. Tylko teraz jestem bardziej swiadoma wszystkiego i jest ciezej.
Okropny ten filmik o kurczakach. Do tego obejrzalam jak sie robi parowki. Bleeee.
No dobra a co z takim Kawiksem, Zbyszko czy Pamso tez kurczaki do dupy? Bo ja wlasnie tam kupuje mieso dla nas. -
dorocia2324 wrote:Czesc Wam.
Gosiak pochwal sie dokladniej co zamowilas dla Janeczki z Gemini bo mnie zakupy tam czekaja na poczatku sierpnia i moze mnie zainspirujesz
i http://www.aptekagemini.pl/nuk-smoczek-usp-silik-genius-2-1szt.html (ten na spacery, bo można przyczepić do łańcuszka)
te łyżeczki, o których wspominałam wyżej, olej kokosowy, olej ze słodkich migdałów, jedną kaszkę Holle owsianą pełnoziarnistą. -
LadyDi wrote:O Gosiak, gratulacje! Pochwal się co musiałaś zrobić i co wygrałaś?
Było pytanie o laktatory - trzeba było wymienić kilka firm oprócz Medeli. Żadnego pytania otwartego - zwykle losowaniePia Gizela lubi tę wiadomość
-
Dzieki Gosiak Te lyzeczki tez zamowie, olej kokosowy, camilie, femaltiker i zobacze co jeszcze.
Gratulacje wygranej
Ja 1,5-2 tyg temu mialam baardzo malo mleka ale jakos udalo mi sie zwiekszyc laktacje. Od wczoraj znow strasznie malo mleka mam Pije ten femaltiker teraz raz dziennie, duzo wody staram sie pic i maly czesto je bo co 1-2 godz nawet w nocy. To co jest nie tak? Juz konczy mi sie pokarm? Co jeszcze dobre na laktacje? Nie chcialabym juz konczyc z kp