Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamowilam elektorniczna nianke (mam nadzieje, ze sie sprawdzi), bo Luna musi zaczac spac w lozeczku. I kupilam dzisiaj pieluchy do plywania. Mam zamiar zrobic z Luna drugie podejscie, tym razem w jeziorze :]08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Stokrota :) wrote:U nas też. Jeszcze wieczorem wciska mi swoje paluchy do buzi i chichora się z tego na głos z cycem w buzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:18
Stokrota :), justta lubią tę wiadomość
-
monika_ wrote:Przedszkolanka - nie zauwazylas wczesniej niczego pod dziaslami? Ot tak wyszly bez ostrzezenia?
nic nie zauważyłam pewnego ranka nie bardzo sama chciała się bawić- co mnie zaskoczyło i później patrze a tu ząbkimonika_ lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj mieliśmy lepszy dzień młody tylko ranobbyl nieodkladalny, później sporo leżał na macie czy dywanie. W ogóle stwierdzamy z mężem, że mata juz robi się mu za Malawi musimy kupić dywan do salonu by dziec mógł się po nim przemieszczać dzisiaj pelzal za zabawka po całym salonie
Noc tez mieliśmy dobra, bo pierwsze karmienie o 4;15. Pobudka o 6;15 jak zadzwonił taty budzik ciekawe czy to będzie tradycją. W ciągu dnia pierwszy raz od dawna spał sam 1.5 h. W końcu mogłam poprasowac.
Staś tez jest strasznie ciekawski, głowa mu w każdą stronę lata -
Atakasobiejedna wrote:Monika, jakie masz kółko? Bo kupiłam ostatnio jakieś z myślą o urlopie, ale nie wiem czy się sprawdzi, chyba też muszę wypróbować w wannie
O takie mam http://www.baseny-krakow.pl/galerie/k/kolko-do-nauki-plywania_1618.jpg
Mój w ciągu dnia rzadko śpi w domu, najczęściej w wózku na spacerze. A jeśli mu się zdarzy to czasem się uda w swoim łóżeczku, czasem na naszym łóżku i ze dwa razy zdarzyło mu się zasnąć na macie.
Zaczęła w nim pływać mając 2 czy 3 tyg, byl szał. Teraz kiedy ma stabilną główkę myślę o tym Twoim. Gdzie kupiłaś? Daj znać czy Wam odpowiada:) -
Gosiak, jeśli kąpiesz w wiaderku to raczej nie zrobi na Tobie wrażenia;) Dla mnie jest idealna bo wcześniej miałam normalną z Ikei plus wkład plastikowy...ten wkład sie przesuwał, mała jest ruchliwa zwłaszcza w wodzie więc bez sensu.
http://tegababy.pl/p/wanna-anatomiczna-komfort/
PS. Całą ciążę podekscytowana opowiadałam mężowi, że będziemy małą w wiaderku kąpać po czym stchórzyłam;) -
A no i Monika witaj!
Moja Zoja w dzień śpi albo u nas na łóżku, albo w wózku. Wieczorem też najpierw usypiam ją na łóżku a po godzinie lub 2 odkładam ją do łóżeczka i wtedy śpi do pierwszego ssania kciuka Potem już śpi z nami do rana
Ostatnio moje dziecko odpływa jak się ją delikatnie całuje. :pmonika_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyłam u laryngologa - porazka na całej lini. Wiedziałam że gość jest starszy ale okazało sie że ma ponad 70lat. Przepisał Grzesiowi krople i polopiryne s - a tego pod żadnym pozorem nie wolno podawac do 12 roku zycia!!!!!! Krople tez bardzo silne dla dorosłych. No masakra. A najgorsze że badał Grzesia nie jednorazowymi narzedziami. Nie wiem czemu sie na to w ogóle zgoziłam. Chyba umysł mi zamroczyło. mam nadzieję, że były wysterylizowane.......
ehhh
3majcie kciuki żeby Grezs wyzdrowiał