Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też uważam, że taka fryzura jest ok
Super, że odwiedziny odbyły się bezboleśnie
A to zdjęcie na ścianie to jakaś rodzina? Mężczyzna wygląda na Amerykanina
A co do tego wprowadzania pokarmów to ja sama jej gotuje te wszystkie dania, ale nie robię ich całkowicie na papkę, tylko ma grudki i Zoja świetnie sobie z nimi radzi. Czasem daje jej pogryźć banana i też dość nieźle jej idzie, chociaż czasami nie powiem zakrztusi się. Tylko problem jest taki, że jakiego kawałka jej nie dam to taki włoży cały do buzi. Dlatego ja jej daje na prawdę malutkie kawałki jak coś. No i ona ma teraz czas, że wszystko uklepuje, wiec jak przed nią położę to pozostaje z tego miazga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 12:27
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzecia drzemka i ja po fryzjerze - jestem bardzo zadowolona, zostawiłam ten nieład tylko wycięła mi sporo włosów, pocieniowała, odsłoniła ucho.
I od razu się umówiłam na 5.09 - dzień przed wylotem na wakacje
U nas zaczyna się już powoli robić ciepło.
-
Patrzę na prognozę długoterminowa i przez najbliższe 2 tyg ma być po 36 stopni
Eh jakby takie 26 nie starczyło
Gosiak, to super ze jesteś zadowolona, tylko żeby Ci ta fryzjerka znowu jakiegoś numeru nie wywinela przed samym wyjazdem... -
nick nieaktualnydziewczyny podajecie kaszkę z butelki czy łyżeczką? W ofóle karmicie dzieci łyżeczką czy z buteli - chodzi mi o soczki, napoje, zupki, kaszki
Qrde - nie wiem czy nie zdecyduję sie na drastyczny krok zmiany cycka na butelke - po prostu zabiorę cycka na amen i mały będzie musiał jeść z butelki. Oczywiście sama sobie z tym nie poradzę zrobie to jak będą u mnie rodzice albo mąż będzie miał urlop.
Nie wiem........
Nie umiem inaczej tego zrobić. Mały teraz notorycznie odmawia butelki (chociaż wiem, że potrafi ssać). Wiem kiedy jest głodny a mimo tonie chce z butli. No może jak miał przerwę 6h to pociągnął 3-4 łyki i wrzask...
Macie jakies pomysły jak go przestawić? -
Atakasobiejedna wrote:Gosiak, to super ze jesteś zadowolona, tylko żeby Ci ta fryzjerka znowu jakiegoś numeru nie wywinela przed samym wyjazdem...
Atakasobiejedna, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:Sylwia, niezłe macie przerwy w jedzeniu, u mnie to w dzień 2,5h maks, a standard to 1,5-2h.
Ja nie poradzę, moja nie tyka butelki, już nawet nie próbuję.
sporadycznie. generalnie karmię co 3-3,5h zawsze tak karmiłam od urodzenia praktycznie. CZasami w nocy jest przerwa dłuższa.
Co do mm tonie wiem. na pewno woli moje mleko ale miesiąc temu jak był bardzo głodny to jadł bebiko bez gadania. Po 2-3 dniach to nawet nie wydzierał się tylko brał butelke i pił al teraz cyrki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny