Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, dzięki
Co do biustu, mógłby by być trochę mniejsze, bo ciężko dostać jakiś fajny stanik. Kobiecie nie dogodzisz
No i teraz teść strasznie zazdrosny, że teściowa widziała i mogła się pobawić z Janeczką i kiedy przyjedziemy.
Ja w poniedziałek jadę do moich rodziców. Zostanę do środy albo czwartku i chyba w niedzielę przejedziemy się do teściów, żeby mieć już z głowy wyjazdy aż do naszego wypadu na wakacje.
Teść walczy z rakiem płuc i dla niego pojawienie się na świecie wnuczki to mega kop do dalszej walki. Nie wiemy ile jeszcze będzie się mógł nią nacieszyć. -
gosiak super fryzurka i Janeczka jakie zabki fajne )) super ze wizyta sie udala a moja bratowa opierdzielila mi tylek do drugiej bratowej ze robie z dziecka kaleke i nic mu do jedzenia innego jak mleko i jakies beznadziejne zupki nie daje... masakra
-
Hej hej:)
Stokrota pytalas o Jedynaka no to sie zglaszam tj Gosiak dobrze pamieta to jestem jedynaczka i zawsze marzylam o rodzenstwie... Jak bylam mala wyobrazalam sobie ze mam siostrzyczke i z nia rozmawialam ;p
Ogolnie jako rodzic czuje sie spelniona z jednym dzieckiem jednak wiem jak sama sie czulam patrzac na rodzenstwa i jak teraz widze rodzicow z 1 dzieckiem i majac na uwadze moja mala chce dla niej czegos lepszego...chce by miala braciszka lub siostrzyczke bo choc ja jako dziecko mialam wszystko to oddalabym to za rodzenstwoGosiak, Stokrota :) lubią tę wiadomość
-
Gosiak fryzurę masz super!
LadyDi może za dużo w ciągu dnia dajesz jej stałych pokarmów. Słyszałam, że dziecko może samo się odstawić od piersi gdy się przesadzi z ilością pokarmów. Mam nadzieję, że to nie to.
Patrycja ja bym się nie przejmowala i robiła swoje. W końcu to Twoje dziecko i Ty decydujesz co je. Ja też pewnie będę uważana za freaka w rodzinie
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A my wyruszylismy do domu. Maly zasnal. Nawet nie marudzil, glaskalam go po glowce i usnal.
Dzis byl w odiwedzinach brat cioteczny mojego meza z dzieckiem ze stycznia. Chlopczyk nosi ubranka na 86 cm i moj przy nim wygladal jak okruszek! A przeciez wazy ponad 9 kg. Wyobrazacie sobie?
Malo tego ten ich maly jest bardzo grzeczny, jak go polozyli na kocyki tak lezal i obserwowal. Cos tam gadal- baba juz. A moj sie krecil i krecil. Wrzeszczal. Chyba nie lubi jak jest duzo ludzi.
Az mi glupio bylo ze moj taki urwis. Poszli i dziecko nasze bylo grzeczniejsze
No ale posluchalam ze ich synek przesypia noc! Zasypia sam w lozeczku! Potrafi zasnac na kocu/ macie jak sie go przykryje pielucha.
Je co 3-4 godz
Z nad morza 6 h wieczorem przejechal bez przystanku.
W wozku nie kolysza bo nie ma potrzeby.
Jak tak posluchalam to zaczelam sie zastanawiac czy moj nie ma ADHD!!
Ale chyba nie.. -
słoneczna tak jak Gosiak pisala jesten fizjoterapeutka, w pracy mam do czynienia glownie z doroslymi, ale miewam i dzieci takze stad moje "zboczenie"
my po zakupach na eko targu- kalafior i brokuly zblanszowane i zamrozone, 4kg sliwek w garnku sie beda jeszcze dwa dni smazyc, za 2tyg jedziemy znowu po karafior, brokul i sliwki bo tego w zimie nie kupie
jutro idziemy pierwszy raz na basen, ale nie na zadne zajecia, tylko tak, mamy basen 5min pieszo od bloku
Gosiak fajnie ze wizyta sie udala, u mnie za tydzien mama ma byc...słoneczna 85, Gosiak lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017