Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:Atakasobiejedna, dobrze, że śpi, zregeneruje się
No oby, tata właśnie się z nim położył, bo juz marudka była. Jak wróciłam od lekarza to mu od razu ten antybiotyk dałam żeby móc go obserwować jak coś. Jeszcze muszę wyciągnąć nebulizator i spróbować inhalacje zrobić przed snem. -
My dzisiaj zaczęliśmy swoją przygodę z jedzeniem
Staś dostał słupki z kaszy jaglanej. Na początku nie wiedział co ma z tym zrobić i rozgniatał je w rękach. Jak włożyłam mu do buzi kawałek, to mu chyba posmakowało, bo próbował jeść sam i zacieszal jak zjadł wszystko, to widać było, że chce jeszcze. Także pierwszy posiłek zaliczam do udanychGosiak, LadyDi, monika_, Sue lubią tę wiadomość
-
Bietka a jak sie robi takie slupki z kaszy? my startujemy niedlugo i zbieram pomysly;)
u nas dzis dzien nowych umiejetnosci- pierwszy obrot na brzuch, swiadomie z brzucha na plecy, podnoszenie dupki na brzuchu, potrzasanie grzechotka i innymi dzwoniacymi zabawkami i od paru dni obsluguje zabawki nogami np stopa wlacza grajaca gwiazdke na szczebelkach lozeczka- w szoku jestem szybko sie dziecko zmieniamonika_ lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Atakasobiejedna zdrowka zycze, jak moja mała brala dozylnie antyb w szpitalu to znacznie wiecej spala i miala brzydkie kupki, poten miala jeszcze doustny w domu to juz nie spala tak i kupki ladniejsze"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Rozpakowalam paczkę z gemmini (artykuły dla niemowląt i kobiet karmiących) i dostalam próbkę kremu na noc 60+ , usmialam się z wyobraźni pakujacego paczkę
Stokrota :), Gosiak, Pia Gizela, Sue lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
marcela29 wrote:Rozpakowalam paczkę z gemmini (artykuły dla niemowląt i kobiet karmiących) i dostalam próbkę kremu na noc 60+ , usmialam się z wyobraźni pakujacego paczkę
http://www.fakt.pl/gwiazdy/60-letnia-aktorka-urodzila-blizniaki,artykuly,563596.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 20:47
-
Marcela gotuję a raczej rozgotowuje kasze jaglaną z łyżką oliwy. Przekładam na talerz, formuje kwadrat i odnawiam do ostygniecia. Później po prostu kroję w słupki
Właśnie nie wiem co dać następne. Może ziemniak? Marchewka?marcela29, Gosiak lubią tę wiadomość