Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue to prawda,niby to co takie lekkie a jak tu kalorie pokaże to odechciewa się jeść
Pola przy jedzeniu też zainteresowana wszystkim,ale z łyżeczki ładnie i spokojnie je
Co to są te nosidła o których ciągle piszecie? Wczoraj pana widziałam co na placach miał bąbla i miał tak szeroko nóżki i pościskane w to nosidło ... masakra..
Gratuluję pół roczkuBietka lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka, to nosidła ergonomiczne, w których najwcześniej można zacząć nosić dziecko - jak jeszcze dobrze nie siedzi - koło 4-5 miesiąca, które nie mają żadnych klamerek i sprzączek, wykonane z materiału jak chusty i taka sama w nich pozycja jak w chuście.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No to młody ma szmery i dostał antybiotyk Oczywiście już się naczytalam o skutkach ubocznych i najchętniej bym mu go nie dała, ale boję się że rozwinie się w coś gorszego
-
U nas drzemka druga, po 16jadę na zumbę. Męża nie ma, bo z próby jeszcze nie wrocił. Zdenerwuje się bardzo jak nie wroci do 16
Zrobiłam zapiekankę z cukini i umieram z gorąca. A tu jeszcze piekarnik durna odpaliłam
Atakasobiejedna, zdrówka!! antybiotyk nie jest spoko, no ale czasami trzeba
-
A gdzie wy macie zdjecie Gosiaka tu? Ja nie widze
My dzis probowalismy maechewke ale nie smakowalo;) nie wiem
Czy cos dotarlo do brzuszka.
U nas bardzo goraco i nie bylam na spacerze. Tylko balkon otwarty i siedzimy.
Moj chce na rece. Jak spi to musze lulac bo sie budzi albo drzemka przy cycku. Nie wiem co to ma byc. -
A mój o dziwo dobrze śpi w upały, teraz też. Po lekarzu siedziałam z nim w cieniu na ławce, bo spał, a w domu tak łatwo nie zaśnie. Czy w przypadku takiej infekcji, bo w sumie nawet nie wiem co to jest, tyle tylko mi powiedział że jeszcze nie zapalenie oskrzeli, można wychodzić na dwór? Pewnie unikać sklepów i dzieci, ale na spacer chyba można?