Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiaa1201 wrote:Ale muszę mieć wykupiony abonament
jak Ci sie chce to otworz sobie okno incognito w google chrome albo na innej przegladarce okno ktore nie rejestruje historii i tam wejdz na belly zarejestruj sie i mozesz nowe belly zalozyc i wpisac tylko te parametry co potrzebujesz bo masz premke za darmo miesiac i mozesz sobie posprawdzac to co potrzebujesz
Asia wg Twojej stronki mam przyrost prawidlowyakurat sie mieszcze hehe nawet ciut mniej niz powinnam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 22:15
-
Mi pokazuje ok, na początku 2 trymestru sugeruje wzrost wagi w granicach 1-3 kg, a to chyba nie jest jakiś kosmos
ma dosyć szeroką rozpiętość normy. A wagę końcową mam na belly 4 kg niższą, więc jakie pampuchy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 22:21
-
Gosiak wrote:Mi pokazuje ok, na początku 2 trymestru sugeruje wzrost wagi w granicach 1-3 kg, a to chyba nie jest jakiś kosmos
ma dosyć szeroką rozpiętość normy. A wagę końcową mam na belly 4 kg niższą, więc jakie pampuchy?
No ja juz sie troche jak pampuch czuje, a wg belly powinnam wazyc 3kg wiecej to juz w ogole pampuch (ja nie mam biustu wiec wszystko idzie w brzuch, biodra, uda)
jak narazie przybralam 2kg przez ostatni miesiac i to chyba jest dobrzenie odmawiam sobie jedzenia
dzis zjadlam pol bulki z serem, zurek z dwoma kromkami chleba, miche mizerii z pomidorem, ziemniaki, kurczaka, dwie kanapki, gruszke, dwa rzadki czekolady, cukierka i 3 kubly kompotu ze sliwek i gruszek i jeszcze z 5 takich malych wafelkow czekoladowo kokosowych
-
Ja wczesniej mialam ciagle ochote na slodkie, ale sie przestraszylam tematu cukrzycy ciazowej, wiec przystopowalam. A poza tym, to nie monitoruje skrupulatnie wszystkiego co zjadam. Jem normalnie. I sama sie tez nie waze, bo mam zla wage w domu, a nowej nie mam ochoty kupowac
Poprzestane na wazeniu u lekarza
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ciekawy artykuł ale dla mnie to juz troche przesada. Oczywiście ograniczyć ok ale nie popadajmy w paranoje. Jakby tak pomyśleć to wszystko nam szkodzi a wszystko jest dla ludzi
Dzien dobry wam wszystkim
Moj mąż wczoraj czytał opinie facetów po przebytym porodzie i mówi ze luzik zr jedni przezywaja drudzy uważają ze to normalne i nic. Moj wujek który jest chlop jak dąb ma ponad 2 metry wzrostu zemdlał na porodówceFedra lubi tę wiadomość
-
Ja kiedyś już pisałam, że ze słodyczy najbardziej lubię śledzie
Od dwóch dni mam taką jazdę na ogórki konserwowe, że szok, nie sądziłam, że taki książkowy przykład mnie dopadnie, zjadłam już 1,5 dużego słoika, jem do kanapek, do obiadu i czasem samego przegryzę
Dziś się ważyłam i od dwóch tygodni waga stoi, ale jeszcze się mieszczę w dolnej granicy wykresów w belly. Brzuszek rośnie, jem dużo i przede wszystkim zdrowo, więc myślę, że wszystko jest git.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 09:20
cath, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja kiedyś już pisałam, że ze słodyczy najbardziej lubię śledzie
Od dwóch dni mam taką jazdę na ogórki konserwowe, że szok, nie sądziłam, że taki książkowy przykład mnie dopadnie, zjadłam już 1,5 dużego słoika, jem do kanapek, do obiadu i czasem samego przegryzę
Dziś się ważyłam i od dwóch tygodni waga stoi, ale jeszcze się mieszczę w dolnej granicy wykresów w belly. Brzuszek rośnie, jem dużo, więc myślę, że wszystko jest git.ale roznica
dużo jem. Tzn jem to an co mam ochotę
wiec nawet jesli książkowo nie przybieram na wadze to mysle ze i tak dostarczan potrzebnych składników mojego maluszkowi
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć
Dawno mnie nie było, ja jestem po poniedziałkowym USG a w środę miałam wizytę u lekarzauczucie jak się widzi maluszka i słyszy serduszko maluszka jest cudowne
aż się popłakałam
a mój mąż powiedział że serduszko to super sprawa
megg, Gosiak, Bietka, lula88, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie
U mnie to chyba tradycja, że każdy nowy tydzień witam wymiotami ;/ W ogóle tak mnie głowa boli, że się nie mogę ogarnąć ;/
I zrobię sobie chyba wyprawę do miasta po wagę, sprawdziłam i według tej stronki powinnam już ważyć 56 kg. Dużo trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 11:14
-
anusia89 wrote:Cześć
Dawno mnie nie było, ja jestem po poniedziałkowym USG a w środę miałam wizytę u lekarzauczucie jak się widzi maluszka i słyszy serduszko maluszka jest cudowne
aż się popłakałam
a mój mąż powiedział że serduszko to super sprawa
Tak. .. ja tez kocham patrzeć na to malutkie serduszko ;* -
Hej wszystkim:* Wczoraj miałam dzień bez Belly:) Chyba pierwszy od początku. Miałam trochę do nadrobienia.
Nie wiem dlaczego, ale kompletnie nie chce mi się oglądać wózków i innych rzeczy dla dziecka. Może jak będę miała większy brzuszek to poczuję taką potrzebę. Obym nie zorientowała się za późno:)
Laurka, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Ciekawy artykuł ale dla mnie to juz troche przesada. Oczywiście ograniczyć ok ale nie popadajmy w paranoje. Jakby tak pomyśleć to wszystko nam szkodzi a wszystko jest dla ludzi
Dzien dobry wam wszystkim
Moj mąż wczoraj czytał opinie facetów po przebytym porodzie i mówi ze luzik zr jedni przezywaja drudzy uważają ze to normalne i nic. Moj wujek który jest chlop jak dąb ma ponad 2 metry wzrostu zemdlał na porodówce
Przeczytalam i az poszlam sprawdzic sklad mydel antybakteryjnych w plynie, ktore mam w lazience i kuchni oraz innych sprayow do czyszczenia blatow kuchennych itp. Nie znalazlam tego skladnika. Tez nie lubie popadania w paranoje na kazdej plaszczyznie zycia. Ale ale... Artykul jest oczywiscie na podstawie amerykanskich badan, a trzeba wiedziec, ze w USA wiele produktow (spozywczych i nie tylko) zawiera skladniki od dawna zakazane w UE i innych krajach.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya