Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suri to witam w klubie mi tez sie opoznia ...postanowilam ze czekam do poniedzialku z testowaniem...
A bym sie nie zdziwila bo ostatnio malzu zamiast przerwac odpowiednio poinformowal mnie po fakcie " w sumie to ulecialo mi ale przeciez chcialas drugie..." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Suri to witam w klubie mi tez sie opoznia ...postanowilam ze czekam do poniedzialku z testowaniem...
A bym sie nie zdziwila bo ostatnio malzu zamiast przerwac odpowiednio poinformowal mnie po fakcie " w sumie to ulecialo mi ale przeciez chcialas drugie..." -
Ją mam konto na FB ale jakoś na grupę nigdy nie dotarłam, tu mi było lepiej pisać, ale fakt faktem że dzieci coraz wieksze, niedługo powróciły do pracy, lub pojawia się kolejne dzieci i na forum nie będzie czasu, ale fakt faktem milo ti jest:)
Kasia od 18 są np buciki emel, gucio:) my będziemy kupować któreś z tych
Sprzyjających wyników testów życzę Suri i Bella:)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Bella, Suri skoro juz mowa o okresie... Czy Wy tez po ciazy macie bardziej obfity? Ja w minionym tygodniu musialam jechac jednoczesnie na podpaskach na noc + tamponie!! I jeszcze dzisiaj plamie, czyli juz 7. dzien, a ja zawsze mialam miesiaczke 3-4 dni! Nienawidze tego
Ja zostaje na tutejszym forum. Mam nadzieje, ze chociaz garstka z nas bedzie tu nadal pisala i utrzymamy watek.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Mój okres jest bardziej skąpy i krótszy po porodzie. I co najlepsze - regularny. Nigdy nie miesiączkowałam regularnie. Czekam aż mi otworzą przychodnię ginekologiczną w pasażu obok, coby nie mieć daleko do lekarza w razie emergency i spróbujemy stworzyć Polę
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Hej
I ja Was podczytuję,ale jakoś tak nie piszę widzę,że coraz więcej lutóweczek wznawia starania,fajnie
Sebza to mówisz,że Polę byś chciała? Pole fajne są
Kciukam za testujące!!
Ja tam nawet okresu jeszcze nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:04
-
U mnie 2 tyg po skonczeniu kp jakos sie pojawil
Kurcze ja to i chce i nie chce tez na zmiane..albo mam faze ze chce albo peniam i ze jeszcze nie..zwlaszcza ze lila narazie nie raczkuje nie siedzi i w zwiazku z tym w gondoli nie lubi woli byc noszona..a przeciez w ciazy dzwigac nie mozna to co ja poczne z nia?;( a kurcze szkoda by mi jej bylo nagle nie nosic itd..jak ona taka przytulasna eh...no nic..
A ona taka kochana jest ze ja bym ja zacalowala tylko czasami juz mi sie wkurza od tych moich czulosci ;p w sumie dostaje ich za siebie i za tate ktorego nie ma -
nick nieaktualnyJa mam okres bardziej obfity ale niebolesny. Przedtem zeby jakos funkcjonowac szlo bieraz 6tabletek dziennie przeciwbolowych a teraz nie potrzebuje zadnych.
Ja nie karmilam piersia wiec dostalam dosyc szybko okres . jakos w kwietniu juz chyba.
-
nick nieaktualny
-
2 tygodnie to strasznie szybko!
Ja nie chce okresu, bo miałam bolesne i obfite miesiączki
Bella, Lila za chwile usiądzie i zacznie raczkować, nie będzie już chciała być noszona.
Moje dziecko zaczęło kilka dni temu robić "mostek" - tzn. prostuje nogi przy przyjmowaniu pozycji na czworakach. To jakaś nieprawidłowość czy kolejny etap?
-
Hej, mi jest ciezko jest znalezc czas na pisanie, a przy drugim dziecku mysle ze internet wogole pojdzie w odstawke niestety. Fb i ogólnie internet to rzeczywiście zjadacz czasu, i nalog. Ja kp nadal i dostalam okres w tamtym miesiacu, nie bolesny, czekam na drugi.
Ja bym chciała sie starać latem, zobaczymy jak to wyjdzie
U Gabrysia niestety wyszła skaza białkowa, prawdopodobnie na jajko -
Dziewczyny brak okresu nie oznacza braku plodnosci! Karmienie piersia rowniez nie jest antykoncepcja.
Ja dostalam okres przed calkowitym zakonczeniem kp. Ale juz prawie nie karmie. Tylko w nocy, co czasem wychodzi raz na dobe, czasem dwa, czasem trzy razy.
Kurcze ja to bym chyba chciala jakies porzucone malenstwo adoptowac. Bo na sama mysl bycia w ciazy i przechodzenia przez to wszystko znowu robi mi sie slabo.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Przedszkolanka moja też zaczyna łapać równowagę jak się puszcza. Wygląda wtedy jakby serfowala.
Bella Suri jakie emocje. Trzymam za pomyślne wyniki dla Was.
Marcela dzięki za cynkSuri97, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaurka wrote:Dziewczyny brak okresu nie oznacza braku plodnosci! Karmienie piersia rowniez nie jest antykoncepcja.
Ja dostalam okres przed calkowitym zakonczeniem kp. Ale juz prawie nie karmie. Tylko w nocy, co czasem wychodzi raz na dobe, czasem dwa, czasem trzy razy.
Kurcze ja to bym chyba chciala jakies porzucone malenstwo adoptowac. Bo na sama mysl bycia w ciazy i przechodzenia przez to wszystko znowu robi mi sie slabo.