Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorocia gratuluję, Sara urodziła się w moje urodziny!!!
A ja melduje,że 15 stycznia o 23.20 poprzez cc na świat przyszła nasza córeczka Nell Sophia z wagą 2950g i długością 47cm.
W niedziele skurcze od 16,do szpitala trafiłam ok 21,rozwarcie na 1.5cm, szyjka długa, ale zapis ktg konkretny, Skurcze co 2-3 min regularne, a ze miałam zaplanowane cc zdecydowali o 22.10 o wykonaniu zabiegu. Mąż był ze mną w trakcie cc, cudowne chwileniki640, marcela29, Suri_ lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:A ja ide dzisiaj na pierwsza wizyte do gina - jeeeej!
U mnie zaczęły się mdłości ale da się wytrzymać. Zajęta jestem planowaniem 2 urodzin i bieganiem za córką -
Ja nadal zero objawow czegokolwiek. No moze poza wysypem pryszczy jakbym znowu miala 17 lat Fuj.
My to samo. W tym roku nie spraszamy ludzi do domu. Dwugodzinne przyjecie w lokalu.
Dzisiaj przeglad podwozia i badania krwi. I w koncu ustalenie terminu USG I trym.!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U mnie w drugiej ciąży kumulacja objawow, wymioty do 6mc, sennosc, potem zylaki na prawej nodze, zgaga, rwa kulszowa:-/ synek dokucza, a Laura taka grzeczna byla do dnia porodu mialam super kondycje i tylko mdlosci dokuczaly
U nas 2urodziny skromne, w malutkim gronie, M zrobi tort z kotkiem bo nasza cora to wielka fanka zwierzat, mam nadzieje ze zdazymy z urodzinami bo termin mam na dwa tyg po
Laurka 3mam kciuki za wizyte"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Czy Wam tez tak szybko brzuch wywalilo w drugiej ciazy? Ja od wczoraj patrze i nie moge uwierzyc, ze to dopiero 12. tydzien! Trzy lata temu wygladalam tak dopiero pod koniec 5. miesiaca! No dramat.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya