Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez pomidory jem i jem a zupe pomidorową hektolitrami bym jadła.
Poniewaz ja uwielbiam stare imiona mamy dla chlopca: Leon, Dagmar bądź Stanisław
a dla dziewczynki: Konstancja( tutaj to M nie moze dyskutować) Hanna, Lilianna
mi to dziewczynka się marzy bylabym przeszczęśliwa ale jeśli będzie chłopiec tez będzie super oby bylo zdroweako99 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:moi znajomi maja Pole, tzn Apolonię :d a mówią na nią Pola
mi się podobają imiona bez skrótów - że w pełnej formie brzmią tak samo jak w uproszczonej.... dla córy mam z pierwszej ciąży, dla chłopaka będzie problem bo pracuje z dzieciakami i niestety większość imion mi się z nimi kojarzy i nie zawsze dobrze
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
cath wrote:Ja tez pomidory jem i jem a zupe pomidorową hektolitrami bym jadła.
hahaha moja przyjaciółka zaniepokoiła się, że coś jest nie tak bo jadła ciągle pomidory - miała wtedy kilkumiesięcznego synka, karmiła piersią i okresu jeszcze nie miała... a ona w ogóle nie jada warzyw a tu pomidory i pomidory:) zrobiła test i okazało się, że jest w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:24
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Lech free ma alkoholu poniżej 0,5% tak jest na butelce, jest też warka radler 0,0 % ale smakowa
A co do pomidorów to właśnie wcisnęłam sałatkę z pomidorków z cebulką i śmietanką uwielbiam i do tego kromeczka chleba z masełkiem pyszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:26
-
nick nieaktualnyRudasek dlatego mowie, ze mam mieszane uczucia, być może bylaby jedyna i niepowtarzalna Fabiolka, ale... Sama juz dokonczylas.
Cath gdzie mozna kupic te Bavarie? Nie mam zamiaru pić, ale nigdy nie widzialam i az chcialabym znaleźć
kochane ja jak widze pomidory to chce mi sie... wiecie czego.. Strulam sie jak bylam mala i wymiotowalam jak kot i mam taki uraz -
Czesc z wieczora;)
Moj synek juz spi i maz tez. Mam chwile dla siebie;)
Co do plci- to ja pierwsza ciaze z moim Alexandre, wymiotowalam do 7-mego miesiaca ciazy;/ Prawie od samego poczatku.
Teraz poki co mdli mnie ale w toalecie skonczylam tylko raz wiec jest dobrze;)
Ale tez mowi sie ze jak dziecko ma duzo wloskow jak jeszcze jest w brzuchu to sie wymiotuje;//
U mnie wlasciwie to nie wiem jak bedzie z imionami- jak bedzie dziewczynka to prawdopodobnie Emilka- jest taka fajna bajka Alexander i Emilia i tak mi ladnie pasuje to mojego synusia. No i jest takie imie rowniez po francusku-wiec nie bedzie klopotow.
A jak chlopiec to chyba Adam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:40
-
justta wrote:Lech free ma alkoholu poniżej 0,5% tak jest na butelce, jest też warka radler 0,0 % ale smakowa
A co do pomidorów to właśnie wcisnęłam sałatkę z pomidorków z cebulką i śmietanką uwielbiam i do tego kromeczka chleba z masełkiem pyszka -
My powoli też wybieramy imionka, ale ciężko jest hehe
Chlopczyk: Oskar, Aleksander
Dziewczynka: Laura, Maja
A mój M nawet wymyślił Jasia
A są jeszcze tutaj jakieś tarczycowe mamy?
Ja też pod stałą kontrolą endokrynologa, mam wizytę we wtorek... Jutro idę na badanie TSH, Sewerynka a powiedz czy robisz też Ft3 i FT4???