Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez pomidory jem i jem a zupe pomidorową hektolitrami bym jadła.
Poniewaz ja uwielbiam stare imiona mamy dla chlopca: Leon, Dagmar bądź Stanisław
a dla dziewczynki: Konstancja( tutaj to M nie moze dyskutować) Hanna, Lilianna
mi to dziewczynka się marzybylabym przeszczęśliwa ale jeśli będzie chłopiec tez będzie super
oby bylo zdrowe
ako99 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:moi znajomi maja Pole, tzn Apolonię :d a mówią na nią Pola
Kinga Rusin ma Polę i Anita Lipnicka
mi się podobają imiona bez skrótów - że w pełnej formie brzmią tak samo jak w uproszczonej.... dla córy mam z pierwszej ciąży, dla chłopaka będzie problem bo pracuje z dzieciakami i niestety większość imion mi się z nimi kojarzy i nie zawsze dobrze
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
cath wrote:Ja tez pomidory jem i jem a zupe pomidorową hektolitrami bym jadła.
hahaha moja przyjaciółka zaniepokoiła się, że coś jest nie tak bo jadła ciągle pomidory - miała wtedy kilkumiesięcznego synka, karmiła piersią i okresu jeszcze nie miała... a ona w ogóle nie jada warzyw a tu pomidory i pomidory:) zrobiła test i okazało się, że jest w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:24
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Lech free ma alkoholu poniżej 0,5% tak jest na butelce, jest też warka radler 0,0 % ale smakowa
A co do pomidorów to właśnie wcisnęłam sałatkę z pomidorków z cebulką i śmietanką uwielbiam i do tego kromeczka chleba z masełkiem pyszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:26
-
nick nieaktualnyRudasek dlatego mowie, ze mam mieszane uczucia, być może bylaby jedyna i niepowtarzalna Fabiolka, ale...
Sama juz dokonczylas.
Cath gdzie mozna kupic te Bavarie? Nie mam zamiaru pić, ale nigdy nie widzialami az chcialabym znaleźć
kochane ja jak widze pomidory to chce mi sie...wiecie czego.. Strulam sie jak bylam mala i wymiotowalam jak kot i mam taki uraz
-
Czesc z wieczora;)
Moj synek juz spi i maz tez. Mam chwile dla siebie;)
Co do plci- to ja pierwsza ciaze z moim Alexandre, wymiotowalam do 7-mego miesiaca ciazy;/ Prawie od samego poczatku.
Teraz poki co mdli mnie ale w toalecie skonczylam tylko raz wiec jest dobrze;)
Ale tez mowi sie ze jak dziecko ma duzo wloskow jak jeszcze jest w brzuchu to sie wymiotuje;//
U mnie wlasciwie to nie wiem jak bedzie z imionami- jak bedzie dziewczynka to prawdopodobnie Emilka- jest taka fajna bajka Alexander i Emilia i tak mi ladnie pasuje to mojego synusia. No i jest takie imie rowniez po francusku-wiec nie bedzie klopotow.
A jak chlopiec to chyba Adam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:40
-
justta wrote:Lech free ma alkoholu poniżej 0,5% tak jest na butelce, jest też warka radler 0,0 % ale smakowa
A co do pomidorów to właśnie wcisnęłam sałatkę z pomidorków z cebulką i śmietanką uwielbiam i do tego kromeczka chleba z masełkiem pyszkaja wole nie ryzykować.
-
My powoli też wybieramy imionka, ale ciężko jest hehe
Chlopczyk: Oskar, Aleksander
Dziewczynka: Laura, Maja
A mój M nawet wymyślił Jasia
A są jeszcze tutaj jakieś tarczycowe mamy?
Ja też pod stałą kontrolą endokrynologa, mam wizytę we wtorek... Jutro idę na badanie TSH, Sewerynka a powiedz czy robisz też Ft3 i FT4???