Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJanuszkowa - ja bardzo chciałabym córeczkę - tyle jest dla dziewczynusi ubranek, opasek, ubranek ..
Rudasek - z tego co mówisz to mam chłopca, ale to za wcześnie
Macie jakieś wymarzone imiona?
Bo ja mam Radka i Witka a dziewczynkę Fabiolę (choć nie jestem przekonana) i Polę(urząd pewnie zażyczy sobie Apolonię)
eh, pobawiłam się chwile z psiakiem, zapakowałam prezent i teraz się położyłam i pobolewa mnie prawe podbrzuszeJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Januszkowa - ja bardzo chciałabym córeczkę - tyle jest dla dziewczynusi ubranek, opasek, ubranek ..
Rudasek - z tego co mówisz to mam chłopca, ale to za wcześnie
Bo ja mam Radka i Witka a dziewczynkę Fabiolę (choć nie jestem przekonana) i Polę(urząd pewnie zażyczy sobie Apolonię)
eh, pobawiłam się chwile z psiakiem, zapakowałam prezent i teraz się położyłam i pobolewa mnie prawe podbrzusze
Skad TY wziełaś ta Fabiolę ??
Nie obraź sie ale nigdy bym tak dziecku nie dała na imię przecież beda na nią wołąć Fabia, jak na auto
no ale tu mamusia i tatuś decydują :D
Jeśli WAm sie podoba to śmiało, w końcu to Wasze DZieciątko
moi znajomi maja Pole, tzn Apolonię :d a mówią na nią Pola -
angelcia wrote:
Ja mam wybrane imiona Alicja i Leoś ale jeszcze mogą nam się zmienićsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
No pewnie ze tak Justta tylko ja np jak wybierałam imie to myslalam co bedzie poźniej., u nas pierwsza opcja było Ignacy ale potem sobie mysle tak, dziecko bedzie miało np 18 lat i bedzie sie przedstawił kumplom i co - Ignacy bardzo oficjalnie a Ignąs - dziecinnie :D
WIec bedzie Staś po Dziadku i już....:)i beda wołać Stachu buhahahhaha -
Mam znajomych i mają córkę Polę, nie Apolonię, więc się pewnie da zarejestrować.
Ja marzyłam o Leosiu w 1 ciąży, ale M sie nie zgodził A teraz trzeba bedzie coś wykombinować żeby pasowało do imienia pierwszego synka.
Tym razem czuję że będzie dziewczynka, chociaż z doświadczenia wiem że chłopaki są naprawdę super i też sie nie obrażę za drugiego jajcarza Synunie kochane mamusiowe :* -
Też mamy Stacha od M dziadka i mój M na drugie właśnie, a Ignaś też mi się podoba ale tak właśnie jak mówisz, więc trzeba się zastanowić poważnie
MałaMi a jak ma twój pierwszy synek na imię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 20:30
-
A mnie też sie zaczęły mdłosci wczoraj. Koszmar jakiś Ustępują na jakieś 15 min po posilku i na nowo... Na razie nie wymiotuję, ale myślę że to tylko kwestia czasu, w końcu będzie tylko gorzej.
Ps. Moja znajoma wymiotowała całe 9 miesięcy kilka razy dziennie i ma ślicznego synka Jak widać nie ma reguły -
Rudasku, stresuje się co powie lekarz. Chcę usłyszeć ze dzidzia jest tam gdzie powinna i wszystko jest w najlepszym porządku.
Co do imion: chłopak Nathan (mój T mi zapowiedział i nie przyjmuje sprzeciwu, a że mi się podoba to ok) dziewczynka: Lena - to z kolei ja wybierałam.Pola
Hania