Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek to była Twoja jedyna beta jaką robiłaś? GRATULUJE
Dora.. zimą też nie będzie źle, niekoniecznie musisz kupować jeansy ciążowe - możesz założyć rajstopy + legginsy, sweterków nie musisz zapinać, pod sweterek koszulka i idealnie
Ja podejrzewam, że jedynie na Wigilię będę potrzebowała jakiegoś stroju, ale tak jak mówię legginsy i jakaś koszulka + narzutka będzie w gości idealna (wiadomo na to okrycie wierzchnie) ja akurat mam luźny płaszczyk, tzn ma tylko 2 guziczki więc na brzuchu ładnie siądzie, mam też inną płaszczykowatą kurtkę więc myślę, że nie będzie tragedii..
Mniamm.. zjadłam wlasnie ser zolty w panierce, pycha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak, to jedyna beta jaka robiłam...w ktorymś temacie mi ktoś napisał ze ten test ktory robiłam ( pink z rossmana) czesto szwankuje wiec dzis zrobiłam, a po drugie ide do lekarza za tydzien wiec bede mieć juz te badanka ze soba
-
angelcia wrote:Dora.. zimą też nie będzie źle, niekoniecznie musisz kupować jeansy ciążowe - możesz założyć rajstopy + legginsy, sweterków nie musisz zapinać, pod sweterek koszulka i idealnie
rajstop nie znoszę więc nie noszę i nosić nie będę ja spodniowa poza tym na sam koniec ciąży wbijać dupsko w legginsy bez zasłonięcia tyła i ud to raczej mi się nie widzi
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnyRudasek wrote:tak, to jedyna beta jaka robiłam...w ktorymś temacie mi ktoś napisał ze ten test ktory robiłam ( pink z rossmana) czesto szwankuje wiec dzis zrobiłam, a po drugie ide do lekarza za tydzien wiec bede mieć juz te badanka ze soba
hmm ja robiłam tego pinka z rossmana i jakoś dobrze poszedł, potwierdził to co było wcześniej
Dora, no to cóż.. będziesz musiala kupować ciążówki, chyba, że jesteś drobniutka i dasz radę chodzić w swoich ulubionych spodniach . Ja lubię legginsy i mam dużo par z wyższym stanem więc nie widzę problemu
Januszkowa po tym jak stwierdziłam, że 2 tyg temu strułam się nuggetsami to mam obrzydzenie do maka (a podejrzewam, że to był jakiś objaw ulokowania się lokatora, albo owu) ;p
-
a ja o chłopaku i mam nadzieje, ze bedzie chlopak
moja Mama ma teorie , która póki co jej sie sprawdza
1) jak kobieta staje sie brzydsza w ciązy tzn ze bedzie dziecwzynka!
2) jak sie duzo wymiotuje to bedzie dziewczynka! -
Rudasek wrote:a ja o chłopaku i mam nadzieje, ze bedzie chlopak
2) jak sie duzo wymiotuje to bedzie dziewczynka!
ja się zmieniłam i wymiotowałam po kilka/kilkanaście razy dziennie i mam syna:)
drugiego też byśmy wszyscy chcieli jajcarza:)
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Cześć.
Ja również walczę z mdłościami - mam je co drugi dzień. Dziś przypadł właśnie ;/ męczyły mnie cały dzień. Pomimo tego , że jadłam migdały i piłam wodę z cytryną to i tak je miałam. Chociaż wole je od wymiotów.
Co do kolacji i śniadań. Ja również jem kanapki- swoją drogą ale smaka mi narobiłyście. Zjadłabym również teraz ogórki małosolne, chyba jutro pójdę na targ i kupię z 2 kilo i zakiszę
Ale stresa mam przed jutrzejszą wizytą u lekarza
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:a ja o chłopaku i mam nadzieje, ze bedzie chlopak
2) jak sie duzo wymiotuje to bedzie dziewczynka!
To muszę obalić teorię twojej mamy byłam w ciąży z dziewczynką i byłam piękna wręcz wszyscy naokoło mi to mówili że wyładniałam i co do drugiego punktu to wogóle nie wymiotowałam ani razuako99 lubi tę wiadomość