Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:a do mnie wlasnie zadzwonil mechanik.. znowu 600zl nie moje, oszaleje.. a tak mielismy OSZCZEDZAC na dzidzi... ;(
nie łam się jeszcze dużo czasu na oszczędzanie będziecie mieli a samochód sprawny bardzo ważna rzeczy - w końcu to Ty z maluszkiem też będziesz nim jeżdzić...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
kasiulk wrote:Niesmialo dolaczam do was ) dzisiaj tescik pozytywny termin wg ovu 17 luty jutro wizyta u ginekologaMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
wiesz co, pokazuje mi gdy wchodze na zakładke kalendarz ciazy zeby zaznaczyc ciaze na kalendarzu owulacji, dopiero tutaj mi sie pokaze i wszystkie inne ikonki sa nieaktywne...musze miec tu abonament wykupiony czy cos ?
-
Jak mi się dziś nic nie chce ;/ Słaba jestem, że nawet ręką nie umiem ruszyć. Obiadu nie ugotowałam, mój T ugotuje. Muszę na przegląd auta jechać uuuuu a mi się nie chcę!
Mnie też ostatnio auto dało po kieszeni. 280 zł wymiana cewki + 700 zł chłodnica klimatyzacji a przed nami jeszcze wymiana 6 wtrysków a każdy 110 zł. MASAKRAAA
p.s. wczoraj byliśmy w CH. Weszliśmy do SMYKA a tam body, kaftaniki, wanienki, smoczki, wózki aaaaaahhh
Boże jak się cieszę, że jestem w CIĄŻYdora8201, słoneczna 85, Fedra, ako99 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
hehheh :FD ja też mam słabośc do tych ubranek itd
Mój R juz wczoraj wpadł na pomysł zebysmy pomału cos kupowali, głóownie chodziło mu o pampersy, mówił ze lepiej wydać 100zł na m-c niż potem 1000tys jednorazowo no ale to troszke za wczesnieeeee....
ide po 16 odebrać wynik bety...Boże mam nadzieje, ze test sie nie mylił :D
no ale w sumie juz 10 dni po planowej @ wiec chyba jest fasolinka :D -
na pewno jest fasolinka!
kurcze ja nie ogladam jeszcze w sklepach- ludzie poczekajmy chociaz do 12 tyg!
a i nie moge czytac pamietnikow dziewczyn na ovu czy tam Belly- potem sie stresuje i mysle.
dziewczyny czy ktoras z was bierze luteine?? bo ja po owulacji mialam brac rano i wieczorem iw sumei jak zrobilam test to nie przestalam ale teraz mysle ze moze to za malo???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 15:47
-
ja tez szczegolnie nie ogladam, po prostu zawsze ogladałam, nawet jak nie myslalam o ciązy :D:D urocze sa te wdzianka itd, tylko szkoda ze dziecko po tygodniu z nich wyrasta!
pewnie ze czekamy az wszystko bedzie pewne itd jak wsztsrko sie bedzie dobrze rozwijać
nie brałam lutki, nie pomoge -
słoneczna 85 wrote:na pewno jest fasolinka!
kurcze ja nie ogladam jeszcze w sklepach- ludzie poczekajmy chociaz do 12 tyg!
a i nie moge czytac pamietnikow dziewczyn na ovu czy tam Belly- potem sie stresuje i mysle.
dziewczyny czy ktoras z was bierze luteine?? bo ja po owulacji mialam brac rano i wieczorem iw sumei jak zrobilam test to nie przestalam ale teraz mysle ze moze to za malo???
Najlepiej zrob sobie progestern jesli wyjdzie za niski wtedy trzeba zwiekszyc dawke ja biore w sumie 330 mg dziennie ale ja jestem po invitro pkus niski progesteron w drugiej fazie...
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a ja chcialam i to strasznie wciaga i nadal chceeeeee
teraz planuje imie synka bądź córciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:12
słoneczna 85 lubi tę wiadomość