Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cath wrote:Vel tez oglądałam
ja wierze w znaczenia imion i numerologie
imię Konstancja jest idealne dla wodnikow
jest nunerologiczna 9 czyli bardzo silna liczba
Jakie jest dziecko o imieniu Konstancja
Osoby noszące imię Konstancja w dzieciństwie i w młodości doskonale radzą sobie w sytuacjach, które wymagają koncentracji uwagi i zaangażowania sporych sił. W pierwszych latach życia osoby o tym imieniu są nie do zdarcia. Mając imię Konstancja z łatwością inspiruje się innych do działania. Młodość to nie jest czas rozczulania się nad sobą, ale pora wytężonej pracy i zdobywania praktycznych umiejętności.
Schyłek życia i starość osoby noszącej imię Konstancja
Na starość imię Konstancja przyniesie bogactwo i uznanie. Schyłek życia spędzany jest w dobrze urządzonym otoczeniu. Silne więzi uczuciowe i zbudowane wcześniej związki w tym okresie życia mogą procentować. Konstancja posiada duże pokłady mądrości, z której się umiejętnie korzysta.
Jaki jest dorosły o imieniu Konstancja w życiu prywatnym, w związkach, w życiu zawodowym
Praca
Czas aktywności zawodowej osób o imieniu Konstancja nacechowany jest ambicją i przebojowością. Konstancja często dochodzi się w karierze dalej niż inni. Nieustannie inicjowane działania dają dobre zadatki na lidera. W oczy rzuca się silna indywidualność i prawne działanie na różnych stanowiskach. Widoczna jest także sprawność intelektualna. W pracy Konstancja ceni zasady moralne.
widzisz ja myslalam o imieniu Celina a przeczytalam ze to jest materialistka w takim znaczeniu imion co powyzej wyslalaswiec zrezygnowalam
tez czytam o znaczeniu imion, ale tak malo imion mi sie podoba ze gdybym miala je podpasowac pod numerologie to dziecko nie mialoby zadnego imienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 20:42
-
Vel wrote:a jaki koszt jest wizyty zwyklej z usg? bez badan recept, samo usg z okresleniem plci ? u doeringa 140 plus 20zl za plytke i przelcza na 4d i daje zdjecie
120zl usg poloznicze, 250zl polowkowe w 4d z płytką, zwykła wizyta kontrolna 100zl ale na każdej chociaż na 3min włącza usg żeby na szybko podejrzeć co słychać u Malucha. -
LadyDi wrote:Cath, Twój facet to jakiś zawodowy rajdowiec czy takie hobby?
Podaj tą stronę ze znaczeniem imion. Poczytam sobietyle mamy jego pucharów ze hohohoh
pare miesięcy przed zajściem w ciaze zdecydował ze konczy z tym. To byla jego decyzja
i motor został sprzedany.
od zawsze mial swój samochod sportowy Audi TT po naszym weselu zaczął ostro modzic i teraz będzie próbował sil w legalnych wyścigach samochodowych w slupsku
na maly dystans. Szanse ma
to on zarazil mnie miloscia do samochodów i motocykli
Najfajniejsze jest to ze oprócz modzonych samochodów startować tez będą luksusowe auta jak lamborghini, porsche
A co do stronki to czytam czesto na tej http://dzieci.pl/imiona.html jest wszystko fajnie napisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 20:53
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Dżulietta wrote:dziewczyny a ja z innej beczki, co stosujecie na rozstępy? ja zauważyłam dzisiaj malutki na plecach na dole
Ja używam balsamu i oliwki z Palmersa na zmiane z balsamem i oliwka z BabyDream
te z baby dream kosztuja 12zl w rossmanie i maja super opinie wszedzie i naturalny sklad, zadnej chemii
palmers tez ma dobre opinie ale ma chemiczny sklad z tego co czytalam w analizie srodkow na rozstepy, ale ma maslo kakowe takie prawdziwe w skladzie
i uzywam oliwki rano po kapieli a na noc balsamu, i jednego dnia baby dream a drugiego palmers -
Gosiak wrote:Dla mnie Konstancja też brzmi ładnie, jakoś nie kojarzę tego imienia ze staropolskim brzmieniem.
Faktycznie Socha grała Konstancję w jakimś serialu
prosto w serce sie serial nazywal
moj tata mnie rozwalil bo gdzies wyczytal że ten serial jest tym z czym kojarzy Ci sie mucha i bobek czyli nazwiska glownych bohaterów tzn aktorow
no MS to daj znac jak tam Ci pojdzie na badaniachi czy powiedza plec, moze tez sie zdecyduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 20:57
-
ELANCYL 2 razy dziennie na rozstępy. Oliwki są dla mnie trochę za tłuste. Kupiłam z babydreama i pewnie się zmarnuje.
Wizytę mam dopiero 8 września, bardzo chciałabym poznać już płeć. W większości sklepów jest duży podział na ubranka dla dziewczynek i chłopców. Nic nie kupie dopóki się nie dowiem:) -
Cath, dzięki wielkie, też sobie poczytam
Powiem Ci, że w takim razie masz kolorowe życie ze swoim mężemA nie boisz się jak on bierze udział w tych wyścigach?
Ja z samochodów to tylko marki rozróżniam, ładny/brzydki i jaki kolora co do motorów to panicznie się ich boję. Tyle się słyszy o tych wypadkach i w ogóle. Przeraża mnie też to, że jak skręcają na tych całych ścigaczach to nogą o ziemię prawie trą. Dla mnie to jest straszne! No, ale fajnie, że macie taką wspólną pasję. Ja z moim facetem to niebo a ziemia. Jedyne co robimy wspólnie to się kłócimy
kasia_1988, juska19 lubią tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Cath, dzięki wielkie, też sobie poczytam
Powiem Ci, że w takim razie masz kolorowe życie ze swoim mężemA nie boisz się jak on bierze udział w tych wyścigach?
Ja z samochodów to tylko marki rozróżniam, ładny/brzydki i jaki kolora co do motorów to panicznie się ich boję. Tyle się słyszy o tych wypadkach i w ogóle. Przeraża mnie też to, że jak skręcają na tych całych ścigaczach to nogą o ziemię prawie trą. Dla mnie to jest straszne! No, ale fajnie, że macie taką wspólną pasję. Ja z moim facetem to niebo a ziemia. Jedyne co robimy wspólnie to się kłócimy
nie boje sie. Wiem ze dobrze jeździ reprezentował go klub Baltyk Gdynia swojego czasu zdobywal I, II i III miejsca w mistrzostwach polski
wiem ze rozważnie jeździ
nawet razem jeździliśmy na motorze nigdy sie nie balam bo wiedzial ze wiezie mnie i jezdzil ostrożniej ze mna niż jak jeździ sam
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj na pasach rozjechałby jakiś stary dziad lanosem! Przed pasami miał może 50m wcześniej próg zwalniający - pewnie z całym impetem przejechał przez niego, a następnie mi tuż przed stopami. Wielce był zdziwiony, że ktoś jest na pasach zaczął hamować, ale jak zobaczył, że odskoczyłam to pojechał w długą
Dobrze, że mam nawyk ciągłego rozglądania się nawet na pasach i takie zboczenie, że wchodząc na przeciwny pas zwalniam żeby zobaczyć czy na pewno nic nie jedzie z danego pasa.
Marzyłam tylko żeby jechał w strone sklepu do którego szłam i po prostu bym go zrównała z ziemią!
Tak to jest jak takie STARUCHY (bez obraz dla nikogo, ale on miał dobre 75 lat.. gdybym ja tyle miała to bym nie poczuwała się do jazdy samochodem chociażby ze względu na słabszy refleks) poruszają się samochodami... Ciekawe co by zrobił gdyby szło jakieś dziecko..
Eh, kij ze mną.. Włosy mi stanęły dęba jak sobie pomyślałam, że mógł we mnie wjechać, a raczej w moje maleństwo ;] -
cath wrote:To kolanem o ziemie nazywa sie przycieranie sliga
nie boje sie. Wiem ze dobrze jeździ reprezentował go klub Baltyk Gdynia swojego czasu zdobywal I, II i III miejsca w mistrzostwach polski
wiem ze rozważnie jeździ
nawet razem jeździliśmy na motorze nigdy sie nie balam bo wiedzial ze wiezie mnie i jezdzil ostrożniej ze mna niż jak jeździ sam
Często jeździliśmy gdzieś razem. Jeździ 7 lat, wiem, że jeździ rozważnie i wiem też, że gdybym mu zabraniała takich rzeczy, to by był strasznie nieszczęśliwy. A lubię ten błysk w oku jak wraca skądś i opowiada jak mu się super śmigało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:15
-
Gosiak wrote:Mój M. też jeździ na moto, co prawda się nie ściga, ma szosówkę, ale też potrafi rozwinąć słuszną prędkość
Często jeździliśmy gdzieś razem. Jeździ 7 lat, wiem, że jeździ rozważnie i wiem też, że gdybym mu zabraniała takich rzeczy, to by był strasznie nieszczęśliwy. A lubię ten błysk w oku jak wraca skądś i opowiada jak mu się super śmigało
sam zadecydował ze sprzedaje motor. Powiedzial ze kiedys sobie kupi jeszcze jak bliżej tor zrobia mial byc gdzies w trójmieście
niech kupuje
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Nieeee! Jak można zdrabniać imię Borys Bobek, albo Bolczyk.
Cath, w sumie Twój facet na pewno ma nieporównywalne umiejętności co do innych kierowców. Twarda dziewczyna jesteś powiem Ci.Ja nawet jak wiem, że i tak będzie dobrze to gdzieś tam w głowie zawsze przesuwają mi się czarne obrazy. Nie cierpię siebie za to.
To w sumie jesteś żoną znanego sportowca -
Bietka - on mowil ze nawet w 26 tyg wiec pewnie w listopadzie bede chodzic- zobaczymy jak beda miejsca- ale dowiadywac sie bede pewnie w pazdzierniku.
no i poznam tam polozne i tam bym chciala rodzic- na Zelaznej moga odeslac wiec chyba nie dla mnie bylby taki stres a w praskim podobno malo porodow bo warunki srednie no ale leakrze dobrzy
cos za cos
-
LadyDi wrote:Nieeee! Jak można zdrabniać imię Borys Bobek, albo Bolczyk.
Cath, w sumie Twój facet na pewno ma nieporównywalne umiejętności co do innych kierowców. Twarda dziewczyna jesteś powiem Ci.Ja nawet jak wiem, że i tak będzie dobrze to gdzieś tam w głowie zawsze przesuwają mi się czarne obrazy. Nie cierpię siebie za to.
To w sumie jesteś żoną znanego sportowcaw środowisku motocyklistów którzy sie ścigają kojarzą go
ostatni raz byl w 2009 roku
rozumiem cie bo ja nawet jak samochodem jadę z kimś innym to sie boje. A z nim nie. Mam zaufanie.
LadyDi lubi tę wiadomość