Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Vel w tym momencie można powiedzieć, że dobrze się to wszystko skończyło - będziesz miała upragnioną dzidzię.
Januszkowa oczywiście, ja z chęcią dałabym na imie mojej CÓRUNI ROZALIA - po teściowej, no ale już je zarezerwowała, haha! Najlepsze jest to, że kobieta na każdym kroku mówi wszystkim, że nazywa się Ewa - dlatego mój ojciec na weselu z racji tego, że nie napawa miłością do tej kobiety cokolwiek mówiąc do niej wołał 'Ależ Pani Rozalio!' o zgrozo, była wściekla ;] i dobrze, a goście mięli ubaw.
Swoją drogą nie często spotyka sie małego Stefana, Hermenegildę, Wacława czy o zgrozo, ŻUROSŁAWA.
Penelope zapodaj jej jakąś Zeldą, Kaliporą, Miuriel i takie tamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:49
Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem przerażona moimi piersiami, tyle że z innego powodu.zawsze miałam duże, a teraz urosły mi już do miseczki G, a jak zacznę karmić, to bede miala wymiona... A później jak jeszcze mi opadną, to już w ogóle pewnie będą worki z piaskiem...
Ja mam spoko rodzinę, nikt nie ucina się jeszcze w nasze decyzje, ciekawe jak będzie jak maluch pojawi się na świecie;)
Dziewczyny powiedzcie mi jak wasza cera? Bo moja teraz jest wręcz idealna, nic mi nie wyskakuje, właściwie proste zabiegi pielęgnacyjne wystarczą. Każdy też mi powtarza, że promienieję, więc Chyba pod tym względem ciąża mi służy;) -
angelcia wrote:Vel w tym momencie można powiedzieć, że dobrze się to wszystko skończyło - będziesz miała upragnioną dzidzię.
Januszkowa oczywiście, ja z chęcią dałabym na imie mojej CÓRUNI ROZALIA - po teściowej, no ale już je zarezerwowała, haha! Najlepsze jest to, że kobieta na każdym kroku mówi wszystkim, że nazywa się Ewa - dlatego mój ojciec na weselu z racji tego, że nie napawa miłością do tej kobiety cokolwiek mówiąc do niej wołał 'Ależ Pani Rozalio!' o zgrozo, była wściekla ;] i dobrze, a goście mięli ubaw.
Swoją drogą nie często spotyka sie małego Stefana, Hermenegildę, Wacława czy o zgrozo, ŻUROSŁAWA.
Penelope zapodaj jej jakąś Zeldą, Kaliporą, Miuriel i takie tam
słodki Jezu- Zurosława... -
nick nieaktualny
-
wyobraziłam sobie tą sytuację, i się aż na głos zaśmiałam. Zajebiste imię, Zdziebąd !!! Już mnie śmieszy jak bym mojej teściowej dokładnie to imię powiedziała, tak jak brzmi, po polsku. Nie mogę ze śmiechu. Dzisiaj sprawdzę to na mężu, tylko będę musiała się nastroić żeby się nie śmiać.kasia_1988 wrote:ale bawi mnie do tej pory jak się rozmawia i ktoś powie, że widziałem się ostatnio z X i był mały Zdziebąd...
kasia_1988, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bietka pytalam wczoraj mojego gina o szkole rodzenia w Praskim - to mowi ze spokojnie po 20 tyg bo zawsze sa miejsca.
Ty tez sie tam wybierasz?
a ja dzis bez wymiotow:) troche ogarnelam mieszkanie przynajmniej, tak to mozna zyc.. jakos normalnie sie czuc:)
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:Chyba MS jest jeszcze z Gdańska, ale się prawie nie odzywa...
Jutro zaczynamy z moim Maleństwem 16-ty tydzień i od 2 dni nareszcie chyba delikatniutko daje mi poczuć swoją obecność subtelnym 'bulgotkami' różniącymi od tych wszelkich pokarmowych;)
Ciążę prowadzę w Invikcie w Gdańsku, w Madisonie, u dr Brzoski-śmiało polecam zarówno klinikę, super dokładny sprzęt jak i bardzo dokładną lekarz prowadzącą.
Moje oczekiwanie na Maluszka póki co-i oby tak do końca-odbywa się zupełnie bezproblemowo i praktycznie bezobjawowo. Czasami rosnący powoli brzusio musi mi przypominać o odmiennym stanie;) Cieszę się z tego powodu podwójnie bo zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po poronieniu w 10tc i pierwszy cały trymestr drżalam ze strachu.Penelope, angelcia, kasia_1988, Gosiak, Fedra, anni_e lubią tę wiadomość
-
ja na chlopca nie mam pomyslu- jak dziewczynka to pewnie bedzie ALicja ( jak mowilam) chlopca tez bym chciala jakos po ludzku- zeby w zyciu dziecko nie
musialo sie wstydzic:)
czytalaam liste imion w Warszawie 2014
to nawet Żyraf byl jedento w ogole nei wiem skad taki pomysl i jak to wolac?
Zyrafku?Fedra lubi tę wiadomość
-
Sloneczna dzięki za informację
właśnie od tygodnia zbieram się żeby tam zadzwonić i jakoś nie mogłam się zmobilizować
Ja długo miałam dylemat jaki szpital wybrać, bo ostatnio dużo kobiet polecalo mi ten na żelaznej, ale ostatecznie zrezygnowałem z niego.
Sloneczna Ty wiesz już w jakim terminie chcesz chodzić? Bo ja myślę, że od około połowy listopada. -
Witam was
ale naskrobałyście tematów tyle ze nie wiem do czego sie odnieść
Co do facebooka to mam i jestem uzależniona ale nie pisałam o ciąży na FB. Pewnie i tak z sesji ciążowej kiedyś tam zdjecia wstawie, dziecko jak sie urodzi nie rozumiem czemu nie wstawićkazdy robi co chce na swoim profilu i tyle. Moze nie zdjecia jak mówicie, pod prysznicem, pierwsza kupka itp
to akurat uważam za głupotę
Wlasnie wróciłam z Ikea i w dużym smyku na Matarni i utwierdzilam sie w przekonaniu ze Ikea jest moja najwieksza milosciaznalazłam to co chcialam a nawet więcej
i jak bylam w smyku jeszcze raz patrzyłam na bebetto i wiem ze to ten jedyny
jest po prostu cudowny, boski i wspanialy
Penelope, olcia87, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bietka wrote:Ja też jestem przerażona moimi piersiami, tyle że z innego powodu.zawsze miałam duże, a teraz urosły mi już do miseczki G, a jak zacznę karmić, to bede miala wymiona... A później jak jeszcze mi opadną, to już w ogóle pewnie będą worki z piaskiem...
Ja mam spoko rodzinę, nikt nie ucina się jeszcze w nasze decyzje, ciekawe jak będzie jak maluch pojawi się na świecie;)
Dziewczyny powiedzcie mi jak wasza cera? Bo moja teraz jest wręcz idealna, nic mi nie wyskakuje, właściwie proste zabiegi pielęgnacyjne wystarczą. Każdy też mi powtarza, że promienieję, więc Chyba pod tym względem ciąża mi służy;)
Bietka z taka figura i takimi piersiami to Ty idz do reklamy albo na modelkechuda jak patyk, a biust jak u pameli
Sue lubi tę wiadomość
-
MS wrote:Na bieżąco czytam sobie co piszecie,ale skoro Gosiak przypomniała o mnie czas się w końcu z Wami przywitać
Jutro zaczynamy z moim Maleństwem 16-ty tydzień i od 2 dni nareszcie chyba delikatniutko daje mi poczuć swoją obecność subtelnym 'bulgotkami' różniącymi od tych wszelkich pokarmowych;)
Ciążę prowadzę w Invikcie w Gdańsku, w Madisonie, u dr Brzoski-śmiało polecam zarówno klinikę, super dokładny sprzęt jak i bardzo dokładną lekarz prowadzącą.
Moje oczekiwanie na Maluszka póki co-i oby tak do końca-odbywa się zupełnie bezproblemowo i praktycznie bezobjawowo. Czasami rosnący powoli brzusio musi mi przypominać o odmiennym stanie;) Cieszę się z tego powodu podwójnie bo zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po poronieniu w 10tc i pierwszy cały trymestr drżalam ze strachu.
a zdradzili Ci w Inviccie płeć ?
bo ja robie rozeznanie, jak mi nie powiedza do 3 wrzesnia to ide prywatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 19:18
-
nick nieaktualny
-
Mnie nie kluje w pachwinach, tylko bol byl taki seryjny non-stop jak po ekstremalnej gimnastyce rozciagajacej. Caly dzien wczoraj chodzilam jak pokraka. Tez mysle, ze to normalne, bo wszystko sie tam rozciaga. Po prostu zaskoczylo mnie to tak ni z tego ni z owego. Zobacze co bedzie dzisiaj.
A rozmiar biustu nie ma nic wspolnego z karmieniem. Co innego wielkosc sutkow. Bo jak sa male, to dziecko ponoc czesto ma problem, zeby dobrze uchwycic. Ale od czego sa w szpitalu ekspertki laktacyjne jak nie po to, zeby pomoc?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya