X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;DDD co do tyłeczków ja tez mam murzyński:)

cath, przedszkolanka:), Sue lubią tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka chudzina!!! ;);););)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka wrote:
    Asia czasami zakupię takie fachowe gazetki ale zazwyczaj kazda gazeta zalega u mnie w szufladzie "na później"i tak sobie potrafią rok przeleżeć nietknięte:P Na początku ciąży zakupiłam sobie książkę "W oczekiwaniu na dziecko" ma ponad 800stron i jest nietknięta :P Też mam dziś dzień lenia i dobrze mi z tym:)! Aż jestem w szoku,że czas przy leniuchowaniu tak prędko leci:D Asia a Ty na L4 nadal jesteś??Zamierzasz tak do porodu:)?

Oczywiście ;) że na L4 ;) jak się należy to co hehe ;)

olcia87, Sue, Sewerynka lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Vel Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Też z natury odstającą pupcie :D Mój mąż zawsze mówił że moja pupcia jest najlepsza na świecie :D JAk on to mówi murzyński tyłek chociaż daleko mi do nich :D

Moj mowi mi to samo !!!! on mowi tak zawsze, ze NIGDY nie patrzal na cycki i nawet duzych w ogole nie lubi, dla niego u dziewczyny najwaznieszy jest tylek, na drugim miejscu twarz i cala reszta jest niewazna :) i musi byc brunetka :) i musi byc za co zlapac ale nie spaslak ale jak schudne do tych 53 to sie na mnie wydziera, ze jestem za chuda :P i tez mowi, ze mam naidealniejszy tylek :)

cath, madziutek 23 lubią tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale macie brzuchy:) ja nie mam takiego- mam malutki- ale spodnie juz uwieraly

ja widze ze rosnie ale tak to w luznej bluzce nie widac ze jestem ciezarna:D

fajne te spodenki w hm kuppilam- wygladaja jak jeansy a sa miekkie i elastyczne.

Dziewczynki, czy ktoras moglaby podeslac mi link do allegro tych koszulek z nadrukiem fasolki ? takie te tansze po 25 zl?

chcemy zamowic taka z fasolka na brzuszku bo w przyszlym miesiacu idziemy na ognisko i znajomi dopeiro mnie zobacza:D i maz stwierdzil ze pojde wlasnie w takiej fasolce:)

cath, madziutek 23 lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna, u mnie tez widac jak mam cos obcislego:)
    Jak mam szeroka koszulkę albo napne miesnie brzucha to nic nie widac:)
    Dzis zrobiłam spacerek, co prawda tylko 2 km, ale zawsze cos :)

Wyskocza nam niebawem brzuszki i bedziemy sie modlić, zeby nie rosły tak szybko :)

cath lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki mnie wczoraj pochłonął szał zakupowy w Smyku i w sumie zapłaciłam 700zł...
    -misiowy pajacyk 2 szt
    -welurowy pajacyk
    -półśpiochy
    -5 par skarpetek
    -2 butelki Tommiego
    -2 smoczki
    -zawieszka do smoka
    -5 par bodziaków z krótkim rękawem
    -5 par bodziaków z długim rękawem
    -kocyk morelowy, gruby.

Po tym jak moja koleżanka dowiedziała się o tym, że będę miała córkę to automatycznie stwierdziła, że wszystkie ubranka mi odkłada, nawet krzesełko do karmienia, matę edukacyjną - A, dziś dała mi laktator i dwa takie wałeczki do spania dla dziecka (takie, które podtrzymują, gdy maluch śpi na boku.. może wiecie o co chodzi).

Dzisiaj bylam w Ustroniu, ale pogoda absolutnie nie dopisała, zmarzłam.. Ale zjadłam super bigosik, dorsza i ciasto.

Jak tak patrze na te Wasze brzuszki.. też chce! Bo dalej jestem płaska.

Wstawię zdjęcia mojego majdanu jak będę miała transfer!

cath, Penelope, Januszkowa, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sewerynka lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj nie wiem- dzis u mnie znowu kiepsko - sniadanko sie nie przyjelo, potem jaldam kasze manna na wodzie bo juz boje sie cos zjesc...
    znowu mnie mdli

lipa

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, mam to samo:(
    I teraz mam nawet zgage po herbacie :/

• Vel Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    ale macie brzuchy:) ja nie mam takiego- mam malutki- ale spodnie juz uwieraly

ja widze ze rosnie ale tak to w luznej bluzce nie widac ze jestem ciezarna:D

fajne te spodenki w hm kuppilam- wygladaja jak jeansy a sa miekkie i elastyczne.

Dziewczynki, czy ktoras moglaby podeslac mi link do allegro tych koszulek z nadrukiem fasolki ? takie te tansze po 25 zl?

chcemy zamowic taka z fasolka na brzuszku bo w przyszlym miesiacu idziemy na ognisko i znajomi dopeiro mnie zobacza:D i maz stwierdzil ze pojde wlasnie w takiej fasolce:)

tu masz wszystkie uporzadkowane od najtanszych z dostawa
    http://allegro.pl/ciaza-i-macierzynstwo-bluzki-78016

tu masz jeen wzor
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-i4512857963.html

tu drugi
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-z-nadrukiem-fun-i4536210564.html

tu trzeci
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i4525772078.html

czwarty
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-dla-mamy-i-taty-koszulki-ciazowe-i4536210501.html

piaty
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-najwiekszy-wybor-wzorow-mama-i4487529281.html

pelno tego :P

jak juz Gosiak kiedys pisala najlepiej zwrocic uwage jaka to koszulka, czy taka zwykla luzna bawelniana najzwyklejsza ktora wisi i nadaje sie chyba tylko do spania czy taka dopasowana z lajkrą w ktorej mozna sie wozic po miescie :P lepiej zwrocic uwage na material zanim sie kupi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:33

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • cath Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Mamuśki mnie wczoraj pochłonął szał zakupowy w Smyku i w sumie zapłaciłam 700zł...
    -misiowy pajacyk 2 szt
    -welurowy pajacyk
    -półśpiochy
    -5 par skarpetek
    -2 butelki Tommiego
    -2 smoczki
    -zawieszka do smoka
    -5 par bodziaków z krótkim rękawem
    -5 par bodziaków z długim rękawem
    -kocyk morelowy, gruby.

Po tym jak moja koleżanka dowiedziała się o tym, że będę miała córkę to automatycznie stwierdziła, że wszystkie ubranka mi odkłada, nawet krzesełko do karmienia, matę edukacyjną - A, dziś dała mi laktator i dwa takie wałeczki do spania dla dziecka (takie, które podtrzymują, gdy maluch śpi na boku.. może wiecie o co chodzi).

Dzisiaj bylam w Ustroniu, ale pogoda absolutnie nie dopisała, zmarzłam.. Ale zjadłam super bigosik, dorsza i ciasto.

Jak tak patrze na te Wasze brzuszki.. też chce! Bo dalej jestem płaska.

Wstawię zdjęcia mojego majdanu jak będę miała transfer!
    Też będę kupować butelki Tommee Tippee i laktator też :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel! Ty to jestes naszym adminem:)

Vel lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam wczoraj w Smyku ale tam drogo jest.

butelki sa tansze na Allegro te Tommy

cath lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    bylam wczoraj w Smyku ale tam drogo jest.

butelki sa tansze na Allegro te Tommy
    JA uwielbiam Smyka. :)
    A na allegro można znaleźć super zestawy butelek tommee ;)
    np tu :

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-antykolkowy-super-i4516025587.html

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-do-karmienia-butelka-gratisy-i4474989116.html

JA wybiorę te antykolkowe ponieważ nimi karmiłam tego chłopca co się nim opiekowałam i super sie sprawdziły ani jednej kolki (chociaż nie musi to być sprawa butelki, niektóre dzieci nie mają kolek, ale ja wole chuchać na zimne) :)
    A cena tych zestawów na allegro jak by kupić dwie butelki tommee tippee w smyku :D

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ten mega mega zestaw jak ktoś by chciał mieć wszystko :D wraz ze sterylizatorem :)
    http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-sterylizator-podgrzewacz-duzy-i4514922017.html

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    JA uwielbiam Smyka. :)
    A na allegro można znaleźć super zestawy butelek tommee ;)
    np tu :

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-antykolkowy-super-i4516025587.html

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-do-karmienia-butelka-gratisy-i4474989116.html

JA wybiorę te antykolkowe ponieważ nimi karmiłam tego chłopca co się nim opiekowałam i super sie sprawdziły ani jednej kolki (chociaż nie musi to być sprawa butelki, niektóre dzieci nie mają kolek, ale ja wole chuchać na zimne) :)
    A cena tych zestawów na allegro jak by kupić dwie butelki tommee tippee w smyku :D

Mam dokładnie takie same, dwie duże antykolkowe - szarą i rózową ze smyka za 45zł może jakas promocja była, ale niesadze, bo już ktorys raz widziałam w okolicach tej kwoty.

• Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie, fajny filmik :)
    Ciąża w 6 sekund:

http://www.cosmopolitan.com/lifestyle/news/a30386/heres-a-pregnancy-in-six-seconds/?src=spr_FBPAGE&spr_id=1440_82702179

• Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro idę na basen! Postanowione.

cath lubi tę wiadomość

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajneee ;)

cath lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez lubie chodzic po smyku:)

ogladlam rozki, wanienki itd;)

cath lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 399 400 401 402 403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ