X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;DDD co do tyłeczków ja tez mam murzyński:)

cath, przedszkolanka:), Sue lubią tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka chudzina!!! ;);););)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sewerynka wrote:
    Asia czasami zakupię takie fachowe gazetki ale zazwyczaj kazda gazeta zalega u mnie w szufladzie "na później"i tak sobie potrafią rok przeleżeć nietknięte:P Na początku ciąży zakupiłam sobie książkę "W oczekiwaniu na dziecko" ma ponad 800stron i jest nietknięta :P Też mam dziś dzień lenia i dobrze mi z tym:)! Aż jestem w szoku,że czas przy leniuchowaniu tak prędko leci:D Asia a Ty na L4 nadal jesteś??Zamierzasz tak do porodu:)?

Oczywiście ;) że na L4 ;) jak się należy to co hehe ;)

olcia87, Sue, Sewerynka lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Vel Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Też z natury odstającą pupcie :D Mój mąż zawsze mówił że moja pupcia jest najlepsza na świecie :D JAk on to mówi murzyński tyłek chociaż daleko mi do nich :D

Moj mowi mi to samo !!!! on mowi tak zawsze, ze NIGDY nie patrzal na cycki i nawet duzych w ogole nie lubi, dla niego u dziewczyny najwaznieszy jest tylek, na drugim miejscu twarz i cala reszta jest niewazna :) i musi byc brunetka :) i musi byc za co zlapac ale nie spaslak ale jak schudne do tych 53 to sie na mnie wydziera, ze jestem za chuda :P i tez mowi, ze mam naidealniejszy tylek :)

cath, madziutek 23 lubią tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale macie brzuchy:) ja nie mam takiego- mam malutki- ale spodnie juz uwieraly

ja widze ze rosnie ale tak to w luznej bluzce nie widac ze jestem ciezarna:D

fajne te spodenki w hm kuppilam- wygladaja jak jeansy a sa miekkie i elastyczne.

Dziewczynki, czy ktoras moglaby podeslac mi link do allegro tych koszulek z nadrukiem fasolki ? takie te tansze po 25 zl?

chcemy zamowic taka z fasolka na brzuszku bo w przyszlym miesiacu idziemy na ognisko i znajomi dopeiro mnie zobacza:D i maz stwierdzil ze pojde wlasnie w takiej fasolce:)

cath, madziutek 23 lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna, u mnie tez widac jak mam cos obcislego:)
    Jak mam szeroka koszulkę albo napne miesnie brzucha to nic nie widac:)
    Dzis zrobiłam spacerek, co prawda tylko 2 km, ale zawsze cos :)

Wyskocza nam niebawem brzuszki i bedziemy sie modlić, zeby nie rosły tak szybko :)

cath lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki mnie wczoraj pochłonął szał zakupowy w Smyku i w sumie zapłaciłam 700zł...
    -misiowy pajacyk 2 szt
    -welurowy pajacyk
    -półśpiochy
    -5 par skarpetek
    -2 butelki Tommiego
    -2 smoczki
    -zawieszka do smoka
    -5 par bodziaków z krótkim rękawem
    -5 par bodziaków z długim rękawem
    -kocyk morelowy, gruby.

Po tym jak moja koleżanka dowiedziała się o tym, że będę miała córkę to automatycznie stwierdziła, że wszystkie ubranka mi odkłada, nawet krzesełko do karmienia, matę edukacyjną - A, dziś dała mi laktator i dwa takie wałeczki do spania dla dziecka (takie, które podtrzymują, gdy maluch śpi na boku.. może wiecie o co chodzi).

Dzisiaj bylam w Ustroniu, ale pogoda absolutnie nie dopisała, zmarzłam.. Ale zjadłam super bigosik, dorsza i ciasto.

Jak tak patrze na te Wasze brzuszki.. też chce! Bo dalej jestem płaska.

Wstawię zdjęcia mojego majdanu jak będę miała transfer!

cath, Penelope, Januszkowa, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sewerynka lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj nie wiem- dzis u mnie znowu kiepsko - sniadanko sie nie przyjelo, potem jaldam kasze manna na wodzie bo juz boje sie cos zjesc...
    znowu mnie mdli

lipa

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, mam to samo:(
    I teraz mam nawet zgage po herbacie :/

• Vel Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    ale macie brzuchy:) ja nie mam takiego- mam malutki- ale spodnie juz uwieraly

ja widze ze rosnie ale tak to w luznej bluzce nie widac ze jestem ciezarna:D

fajne te spodenki w hm kuppilam- wygladaja jak jeansy a sa miekkie i elastyczne.

Dziewczynki, czy ktoras moglaby podeslac mi link do allegro tych koszulek z nadrukiem fasolki ? takie te tansze po 25 zl?

chcemy zamowic taka z fasolka na brzuszku bo w przyszlym miesiacu idziemy na ognisko i znajomi dopeiro mnie zobacza:D i maz stwierdzil ze pojde wlasnie w takiej fasolce:)

tu masz wszystkie uporzadkowane od najtanszych z dostawa
    http://allegro.pl/ciaza-i-macierzynstwo-bluzki-78016

tu masz jeen wzor
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-i4512857963.html

tu drugi
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-z-nadrukiem-fun-i4536210564.html

tu trzeci
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i4525772078.html

czwarty
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-dla-mamy-i-taty-koszulki-ciazowe-i4536210501.html

piaty
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-najwiekszy-wybor-wzorow-mama-i4487529281.html

pelno tego :P

jak juz Gosiak kiedys pisala najlepiej zwrocic uwage jaka to koszulka, czy taka zwykla luzna bawelniana najzwyklejsza ktora wisi i nadaje sie chyba tylko do spania czy taka dopasowana z lajkrą w ktorej mozna sie wozic po miescie :P lepiej zwrocic uwage na material zanim sie kupi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:33

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • cath Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Mamuśki mnie wczoraj pochłonął szał zakupowy w Smyku i w sumie zapłaciłam 700zł...
    -misiowy pajacyk 2 szt
    -welurowy pajacyk
    -półśpiochy
    -5 par skarpetek
    -2 butelki Tommiego
    -2 smoczki
    -zawieszka do smoka
    -5 par bodziaków z krótkim rękawem
    -5 par bodziaków z długim rękawem
    -kocyk morelowy, gruby.

Po tym jak moja koleżanka dowiedziała się o tym, że będę miała córkę to automatycznie stwierdziła, że wszystkie ubranka mi odkłada, nawet krzesełko do karmienia, matę edukacyjną - A, dziś dała mi laktator i dwa takie wałeczki do spania dla dziecka (takie, które podtrzymują, gdy maluch śpi na boku.. może wiecie o co chodzi).

Dzisiaj bylam w Ustroniu, ale pogoda absolutnie nie dopisała, zmarzłam.. Ale zjadłam super bigosik, dorsza i ciasto.

Jak tak patrze na te Wasze brzuszki.. też chce! Bo dalej jestem płaska.

Wstawię zdjęcia mojego majdanu jak będę miała transfer!
    Też będę kupować butelki Tommee Tippee i laktator też :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel! Ty to jestes naszym adminem:)

Vel lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam wczoraj w Smyku ale tam drogo jest.

butelki sa tansze na Allegro te Tommy

cath lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    bylam wczoraj w Smyku ale tam drogo jest.

butelki sa tansze na Allegro te Tommy
    JA uwielbiam Smyka. :)
    A na allegro można znaleźć super zestawy butelek tommee ;)
    np tu :

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-antykolkowy-super-i4516025587.html

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-do-karmienia-butelka-gratisy-i4474989116.html

JA wybiorę te antykolkowe ponieważ nimi karmiłam tego chłopca co się nim opiekowałam i super sie sprawdziły ani jednej kolki (chociaż nie musi to być sprawa butelki, niektóre dzieci nie mają kolek, ale ja wole chuchać na zimne) :)
    A cena tych zestawów na allegro jak by kupić dwie butelki tommee tippee w smyku :D

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ten mega mega zestaw jak ktoś by chciał mieć wszystko :D wraz ze sterylizatorem :)
    http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-sterylizator-podgrzewacz-duzy-i4514922017.html

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    JA uwielbiam Smyka. :)
    A na allegro można znaleźć super zestawy butelek tommee ;)
    np tu :

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-antykolkowy-super-i4516025587.html

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-do-karmienia-butelka-gratisy-i4474989116.html

JA wybiorę te antykolkowe ponieważ nimi karmiłam tego chłopca co się nim opiekowałam i super sie sprawdziły ani jednej kolki (chociaż nie musi to być sprawa butelki, niektóre dzieci nie mają kolek, ale ja wole chuchać na zimne) :)
    A cena tych zestawów na allegro jak by kupić dwie butelki tommee tippee w smyku :D

Mam dokładnie takie same, dwie duże antykolkowe - szarą i rózową ze smyka za 45zł może jakas promocja była, ale niesadze, bo już ktorys raz widziałam w okolicach tej kwoty.

• Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie, fajny filmik :)
    Ciąża w 6 sekund:

http://www.cosmopolitan.com/lifestyle/news/a30386/heres-a-pregnancy-in-six-seconds/?src=spr_FBPAGE&spr_id=1440_82702179

• Sue Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro idę na basen! Postanowione.

cath lubi tę wiadomość

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajneee ;)

cath lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez lubie chodzic po smyku:)

ogladlam rozki, wanienki itd;)

cath lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 399 400 401 402 403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ