Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was z rana.
Tyle piszecie, że ja nie nadążam za WamiZa dużo na moją głowę tematów żeby się do nich odnieść
A propos, słyszałyście że w ciąży kurczy się mózg?Potem ponoć wraca do normy, ale jednak. Wyczytalam to w mojej mądrej ciążowej książce
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Hej u nas wkoncu słoneczko
odrazu inna chęc do zycia ale zyby nie bylo tak pieknie to cos mnie łapie;/ katar mam i psikam co chwila..
Pytam sie mojego K co by chcial syna czy coreczke a on ze niewazne zeby tylko zdrowe a jak bylismy na zakupach i weszlismy na dział dzieciecy i zobaczył malukie dżinsy i koszule w kratke mówi "Ja bede tak naszego syna ubierał " chyba tatus ma parcie na synka -
Mojemu tez płeć obojetna, ale jak się dowiedział ze córa to zwariował mówi ze będzie córeczka tatusia
w to nie wątpię bo juz chce kupowac wszystko co najlepsze. A jak później będzie wieksza i zabierze go do sklepu to wiem ze co tylko mała powie to tatuś kupi. Jestem o tym przekonana
ciesze sir bo mój mąż ma super podejscie do dzieci. Uwielbia dzieci. Jak jestesmy u znajomych to dzieci na rękach nosi i sir z nimi bawi
A ja dzis wybieram sie po farbę i będziemy na dniach malować pokoik.zobaczymy co mi wpadnie w oko bo jakos mam pustkę. Tak jak garderobę widzialam od razu w myślach jak ma wyglądać tak pokoiku dziecięcego nie mogę sobie wyobrazić
Penelope lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:dziewczynki czy warto kupic od razu zestaw butelek tommy?
bo co jak nie bedzie chcialo z nich pic? moze warto kupic pojedynczo ? co myslicie?
ja leze na boku zeby bulka sie przyjela..
ale jestem monotematyczna z tymi wymiotoami:Dpilnowalam dwójki dzieci do półtora roku i oboje mieli te butelki. Rewelacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:34
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:A ja patrząc na moją listę zakupkową muszę na dzień dzisiejszy kupić jeszcze termometr (jaki wybieracie? ja myślę o tym bezdotykowym, dziś przejdę się do apteki), czapkę i szalik, wanienkę ze stojakiem.
Widziałam wczoraj w smyku taki termometr za 99zł -
Witajcie:)
Gusia, co do płci, to ostatnio przeczytałam cos takiego "nieważna jest plec, ale wazne, zeby chłopczyk był
Zdrowy". Znajomy napisał tak w życzeniach koleżance
Ja dzis pospalam, wzięłam teraz euthyrox i marze, zeby go nie zwrócićGosiak, gusiaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak u mnie bedzie chloapk to chyba bedzie Krzys:) albo Aleksander albo Szymek- takie nasze typy - dziewczynka ALicja na pewno
ladnie?
ktore z tych meskich wam sie najbardziej podoba? tyle ze Krzys juz jest w rodzinie no ale wazne zeby nam sie podobaloFedra lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Witajcie:)
Gusia, co do płci, to ostatnio przeczytałam cos takiego "nieważna jest plec, ale wazne, zeby chłopczyk był
Zdrowy". Znajomy napisał tak w życzeniach koleżance
Ja dzis pospalam, wzięłam teraz euthyrox i marze, zeby go nie zwrócić
heheh dobre.. No mi sie synus marzy zobaczymy ... -
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny jak u mnie bedzie chloapk to chyba bedzie Krzys:) albo Aleksander albo Szymek- takie nasze typy - dziewczynka ALicja na pewno
ladnie?
ktore z tych meskich wam sie najbardziej podoba? tyle ze Krzys juz jest w rodzinie no ale wazne zeby nam sie podobalo
Mój Luby jest Krzysztof -
mnie bardzo polecaja ręczny..np moja kolezanka położna i tym samym świeża mamuśka
ja zamierzam karmić piersią i mam nadzieje, ze bede iec pokarm, Tak zakladam, wiec dlatego kupie reczny a pozniej jeśli bede musiala używać non stop to dokupie cś lepszego...choć mam nadzieje, ze bede karmić piersią a laktator bedzie mi potrzebny tylko kiedy bede sciagać pokarm do butelki, idać np na zakupy zostawaiajac w domu tatusia z Małym
Topola, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry witam się z rana i w nowym tygodniu
miałam się poodnosic do tylu tematów ale dzisiaj mam dzień rozkojarzenia a widze ze dziewczyny już i tak większość rzeczy napisały wię cbędę czytać dzisiaj co tam naskrobiecie
a widzicie jedno pamiętam sliczne fotki brzuszków
jak się w końcu naucze to i moze ja swój pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:52
Sewerynka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi