Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też mam sentyment do imienia Krzyś bo miałam chłopaka o tym imieniu bardzo fajny człowiek a Szymonek też mi się podoba co do Aleksandra to z racji długości mojego naziwska to imie by odpadało
co do laktatorów też mi już kilka mam podpowiadało ze najlepiej recznym17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Katiś widzisz przypomniało mi się o łapce Twojego fitra jak mój lab rozwalił poduszke dostałam info by odkażac octaniseptem a potem smarować maścią nazwy Ci nie powiem bo dostałam tą maść w strzykawce i broń Boże nie owijac w bandaż elastyczny najlepsze do ochrony jest copoli (czy jak to się tam pisze) mój musiał nosic cały czas bo dzid wylizywał sobie to miejsce
mój wet jeszcze przy większych ranach podaje zastrzyk z antybiotykiem na wszelki wypadek...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Januszkowa wrote:Vel ciekawa jestem jak będzie od lutego. Pewnie będą dni, że wcale nie dotkniemy laptopów itd.
No i obyja w zeszlym roku na zupelnym spontanie wyladowalam w takiej malej miescinie, a wczesniej mi na festiwalu ukradli ladowarke do telefonu i prosto stamtad zamiast do domu to pojechalam z takimi ludzmi i przez kilka tygodni zylam bez telefonu i bez internetu i bez komputera i bez telewizji i bylo super
zupelnie jak w dziecinstwie
jak ja mam co robic to moge w ogole zyc bez elektroniki
szczerze powiedziawszy chcialabym miec tyle lat co teraz i żeby był np taki 95 rok
miałyscie kiedys tak, ze Wam drgala powieka albo jakis inny nerw i nie moglyscie nic poradzic na to? no to ja dzisiaj poczulam trzy jakby kopniaki w odstepach co pol minuty mniej wiecej, nie drgalo nic ale uczucie bylo podobne jak jedno takie zadrganie tyle że to bylo trzy razy co kilkanascie sekund, jakby ktos trzy razy kopnal poprostunie łaskotki, nie ogonek rybki, nie pekajace babelki
ale to bylo za nisko na dziecko wiec poprostu to chyba musial byl wlasnie jakis bezbolesny skurczale jak to poczulam to bylo takie uczucie jakby ktos mala piastka walil od wewnatrz
to bylo mniej wiecej tutaj, a tutaj dziecka nie ma raczej
http://www.iv.pl/images/67006083735041883818.jpg
-
Dzięki dziewczyny za troskę
. Rana jest spora ( gdybym tylko dorwała tego co te szkło wyrzucił ;/ ) , ale na szczęście chyba jest lepiej. Milka załatwia się już na spacerach - tak to nawet kroku nie chciała zrobić
Smaruję jej tribioticiem. Strasznie mi jest jej żal, a ona jeszcze tak kuśtykając przychodzi do mnie i kładzie mordkę koło brzucha- no jak się tutaj nie wzruszyć.
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Witajcie:)
Gusia, co do płci, to ostatnio przeczytałam cos takiego "nieważna jest plec, ale wazne, zeby chłopczyk był
Zdrowy". Znajomy napisał tak w życzeniach koleżance
Ja dzis pospalam, wzięłam teraz euthyrox i marze, zeby go nie zwrócić
a mój sie mnie ostatnio pyta "to co w końcu, chłopak czy syn?"
Sue lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny jak u mnie bedzie chloapk to chyba bedzie Krzys:) albo Aleksander albo Szymek- takie nasze typy - dziewczynka ALicja na pewno
ladnie?
ktore z tych meskich wam sie najbardziej podoba? tyle ze Krzys juz jest w rodzinie no ale wazne zeby nam sie podobalo
Alicjs nsjlsdniej oczywiscieswietny wybor
a co do chlopaka to z tych trzech najbardziej mi sie podoba Szymek
-
Rudasek wrote:Vel ja taz mam taki nerowbol czasem :DD:
ale to chyba nic złego...
Napewno nic zlego!
i to nie bolało mnie w ogole, pierwsza mysl to czy to mogl byc kopniak haha bo to nic nie bolalo w ogole, ale uczucie jakby ktos w srodku mojego brzucha wyciagnal palec wskazujacy i nim mnie zaczal dźgać
ale potem pomyslalam ze to za wczesnie i za nisko na dziecko
Rudasek u mnie tez nic ani mdlosci ani nic i sie nie martwieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:44
-
Katiś wrote:Mnie się Aleksander podoba. Moja znajoma ma syna o taki imieniu, a wołamy do niego Aleks. Nikt chyba nie mówi Olek i tak się przyjęło
Siostra mojego Wiktora tez ma Aleksandra i wolaja na niego Alek
ma okolo 2latekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:46
-
*Sylwia wrote:dziewczyny ile przytyłyście do tej pory?
okolo 2kg
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:ja niecały 1kg nie wiem czy dobrze czy źle trochę mało
też czasami mam takie klucia - mało przyjemne ale do tej pory się tym nie przejmowałam ;]
moze byc troche malo ale sie nie przejmuj tymto nic takiego
nadrobisz napeno
ja mam klucia caly czasi sie tez nie przejmuje
ale to dzisiaj to jakby ktos kopnal ewidentnie a nie jak ukluciebo nie towarzyszyl temu zaden bol nawet najmniejszy a takie uczucie ze az sie wydawalo ze jakbym spojrzala na swoj brzuch w tym miejscu to zobaczylabym wypuklosc w tamtej chwili
oczywiscie to niemozliwe ale tak to poczulam, potem zaczelam naciskac w tamtym miejscu zeby to znowu poczuc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:55