Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:a ten test podwojnej glukozy nie jest od 24 tyg?
i prawdopodobnie będę musiała zrobic jeszcze raz ale około 28 tygodnia bądź może póżniej
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nie no nie licytujemy sie, dorbze ja bym chciala zeby kazda pwoeidzilaa jakas uwage skoro o niej wie- wczoraj cath mi wybila z glowy quinny:)
juz sobie wyobrazilam ze wozek jezdzi mi jak chce i skalda sie z moja dzidzia w srodku:)
nie wiem jak to z tymi kolorami zywymi jest:) musze zpaytac bratowej - oni mieli zielony jak trawa;)Gosiak, cath lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:szczerze to nie wiem czym sie rozni luca od silivia - tylko troche jakby inny kroj:) a tak funkcje chyba te same, prawda?
cath ? widze Ty bebetto dobrze juz obejrzalas:)Pani nam pozwoliła wpinać gondole i spacerówkę złożyliśmy go i dla nas wózek idealny.
Ale zaznaczam każdy ma inny gust
Słoneczna może poprawili ten quinnyAle model który był w obiegu niecałe dwa lata temu był wadliwy.
Dobrze by było gdybyś go zobaczyła na żywo
No a z tymi kolorami to od paru osób słyszałam. Nie wiem serio ja tego nie odświadczyłam, mówię tylko to co słyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:28
-
ja pewnie tez wybiore bebetto bo kazdy chwali ale czym sie rozni ten bebetto luca od bebetto silvia?
bo silvia jest ciut drozszy? a luca nawet ciut lzejszy jest i tak patrze i szukambo rzeczywiscie oba maja system antywstrzasowy
cath lubi tę wiadomość
-
Aha no u mnie w Częstochowie jest zagłębie producentów wózków więc zobaczymy jak już fizycznie będę oglądać czy zostanę lokalną patriotką czy jednak zdecyduję się na jakiś o którym pisałyście.
Zawsze strasznie podobały mi się X-landery po prostu tak jakoś może dlatego, że u nas dużo ich jeździ. No ale mają małe gondole.
I tu Gosiak masz rację.
Szwagierka urodziła pod koniec kwietnia mały miał 60 cm i 4 kg. ważył, pierwsza córeczka była 50 cm i 3 kg. Teraz już pożyczała inną gondolę, chyba jakąś 85 cm., bo mały ma już 8 kg a ubranka już nosi na 86. O spacerówce jeszcze nie ma mowy bo to za wcześnie a jej gondola za mała
No wiem, że chcę kolor uniwersalny jakiś szary ale nie przez robaki itd. też nic takiego nie słyszałam po prostu takie kolory lubię. Kocyki będą w intensywnych kolorach -
słoneczna 85 wrote:ja pewnie tez wybiore bebetto bo kazdy chwali ale czym sie rozni ten bebetto luca od bebetto silvia?
bo silvia jest ciut drozszy? a luca nawet ciut lzejszy jest i tak patrze i szukambo rzeczywiscie oba maja system antywstrzasowy
I to że można go złożyc tak że zmieści się do mojego Mini
Co jest na plus bo tam jest bardzo mało miejsca w bagażniku
hahah
nawet nie mamy koła zapasowego bo się po prostu nie mieści
i jest lżejszy tak jak piszesz od silvia
Ale jestem tego zdania że jest to tez rzecz materialna i jak każda rzecz może się coś zepsuć -
a to fakt dzielenie się uwagami jest cenne bo nikt nie jest alfa i omega. O kolorach fakt nie słyszałam, jedynie słyszałam o pompowanych kołach, że często się łapie gumę
. I ja chyba takich nie będę chciała, uliczka przy której mieszkam jest żwirowa więc nie chciałabym gum łapać na każdym spacerze
Na szczęście z wagą wózka nie ma problemu bo nie muszę targać gdzieś wysokocath lubi tę wiadomość
-
http://www.babyboom.pl/forum/plotki-wozkowo-kolezenskie-f326/czy-do-wozka-w-kolorze-turkusowym-leca-meszki-52374/ tu macie na jakimś forum i co prawda opisują tylko trzy kolory żółty, zielony i pomarańcz.
Do turkusu nie lecą
Ja jeżdżąc czerwonym wózkiem z tym chłopcem nie zauważyłam więc to pewnie zalezy od koloruWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:37
Gosiak lubi tę wiadomość
-
pewnie tak- ale ja wybiore jakis uniwersalny kolor i praktyczny bo wiaodmo jak to z dziecmi.
pozniej bedzie na drugie malenstwo:) chociaz po tych moich doswiadczeniach z mdlosciami i wymiotami to nei wiem czy sie predko zdecyduje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:44
Gosiak, cath, Sue lubią tę wiadomość
-
O i jeszcze wiecie nad czym się zaczęłam zastanawiać, bo w ogóle jeszcze nie czytałam o tym. Czy jak kupuje się 3 w 1 to ten fotelik jest tak samo bezpieczny jak taki oddzielnie kupiony i czy też ma np. te testy ADAC.
No wydaje mi się, że 3 w 1 na pewno taniej ale jak to jest z bezpieczeństwem nic nie wiem na ten temat.
Wiadomo każdy producent pisze, że przetestowany ale np. ADAC zajmuje się tym od lat i są naprawdę wiarygodni.
No muszę się dokształcić. -
słoneczna 85 wrote:pewnie tak- ale ja wybiore jakis uniwersalny kolor i praktyczny bo wiaodmo jak to z dziecmi.
pozniej bedzie na drugie malenstwo:) chociaz po tych moich doswiadczeniach z mdlosciami i wymiotami to nei wiem czy sie predko zdecyduje:)cath lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:O i jeszcze wiecie nad czym się zaczęłam zastanawiać, bo w ogóle jeszcze nie czytałam o tym. Czy jak kupuje się 3 w 1 to ten fotelik jest tak samo bezpieczny jak taki oddzielnie kupiony i czy też ma np. te testy ADAC.
No wydaje mi się, że 3 w 1 na pewno taniej ale jak to jest z bezpieczeństwem nic nie wiem na ten temat.
Wiadomo każdy producent pisze, że przetestowany ale np. ADAC zajmuje się tym od lat i są naprawdę wiarygodni.
No muszę się dokształcić.cath lubi tę wiadomość
-
ja też myśle o x-lander lub ten bebetto
bardzo mi je polecano
ze sa zwinne, lekkie i bezpieczne...quinny też sa fajne ale niestety na 3 kołach co dla mnie odpada, moja kuzynka go ma, jest malo bezpieczny i nie jezdzi sie nim jakoś super
cath, słoneczna 85 lubią tę wiadomość