X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś no właśnie kolor piękny, koła pompowane więc się troszkę ich boję. No ale TACO to jeden z częstochowskich producentów, także myślę, że sklep firmowy na pewno odwiedzimy :-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAKO

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was wspomniała o mamach wrześniowych 2014 i zaczęłam podczytywać ich forum, czuję się trochę jak kula szpiegula, ale jakie to miłe :-) niektóre dzidziusie już na świecie :-) nawet jak to piszę to mam łzy w oczach taki wrażliwiec jestem :-)
    U nich na forum już ponad 1800 stron także wyobraźcie sobie jeszcze 1400 i my będziemy swoje dzidziole na świecie witać :-) (mam nadzieję).

A na marginesie to ja się już chyba od tego forum uzależniłam, siedzę czytam i piszę i nic nie robię. Chyba mi brakuje kontaktu z ludźmi :-)

Fedra lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam coś dla dziewczyn z nad morza :-):-):-), a chyba Was tu dużo :-):-)
    http://www.tako.net.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=201&virtuemart_category_id=34&Itemid=2

Taki żarcik :-)

Gosiak lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Któraś z Was wspomniała o mamach wrześniowych 2014 i zaczęłam podczytywać ich forum, czuję się trochę jak kula szpiegula, ale jakie to miłe :-) niektóre dzidziusie już na świecie :-) nawet jak to piszę to mam łzy w oczach taki wrażliwiec jestem :-)
    U nich na forum już ponad 1800 stron także wyobraźcie sobie jeszcze 1400 i my będziemy swoje dzidziole na świecie witać :-) (mam nadzieję).

A na marginesie to ja się już chyba od tego forum uzależniłam, siedzę czytam i piszę i nic nie robię. Chyba mi brakuje kontaktu z ludźmi :-)

ja tez raczej na biezaco sie staram byc ;) i nawet jak nic nie pisze to caly czas czytam ;))

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa mnie dzisiaj jakoś niedobrze;(

• bella84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia to podzielam smutek, mi troche slabo, siedze w pray i kolega ktory tydzien temu mnie zarazilvteraz wrocil niedoleczony powiedzial ze jest dalej chory ale ma tyle pracy ze niby musial wrocic.... I jakos od 2 godzinek mi ciut slabiej wiec mysle czy aby znowu mnie cos nie chwyta... Zero szacunku dla innych ludzi ... Juz nie chodzi o to czy ktos w ciazy czy nie ale ludzie tez maja male dzieci no i ogolnie nikt nie chce byc chory a takie przylazenie niedoleczonym jest na maxa egoistyczne...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jest wkurzające - u mnie było to samo. Ale z drugiej strony jak ktoś ma duzo pracy bo terminy itp to tez cięzko wziąc wolne i później siedziec po nocach i zarywac nocki....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Angelcia to podzielam smutek, mi troche slabo, siedze w pray i kolega ktory tydzien temu mnie zarazilvteraz wrocil niedoleczony powiedzial ze jest dalej chory ale ma tyle pracy ze niby musial wrocic.... I jakos od 2 godzinek mi ciut slabiej wiec mysle czy aby znowu mnie cos nie chwyta... Zero szacunku dla innych ludzi ... Juz nie chodzi o to czy ktos w ciazy czy nie ale ludzie tez maja male dzieci no i ogolnie nikt nie chce byc chory a takie przylazenie niedoleczonym jest na maxa egoistyczne...

tak samo jest z dziecmi w przedszkolach, szkołach... zero zdrowego rozsądku. O wlasnie, która dotychczasowa Mamusia odprawila swojego dzieciaczka dzisiaj? Jak wrazenia?

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam właśnie od rodziców moje zdjęcie z dzieciństwa i się wzruszyłam ;) http://wrzucaj.net/images/2014/09/01/ja.jpg

cath, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszecie dzisiaj o wózkach, a ja dla odmiany napisze o torbie do szpitala:) Kupiłam dzisiaj bardzo fajną torbę:) Mam same duże walizki, chyba za duże więc wybrałam coś mniejszego:) Cena była okazyjna:) Likwidował się sklep. Można ją wziąć do ręki, ale ma też kółka i wyciąganą rączkę.
    Coś takiego, ale inny wzór i trochę większa.
    http://www.iv.pl/images/61539073962374081037.jpg

Penelope, Gosiak, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Francuska25 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;) Ja mojego synka jutro wysylam pierwszy dzien do przedszkola. Strasznie sie denerwuje (ja;p).

A ja mam wozek Tako Wariorr- po synku i bylam bardzo zadowolona.

Fedra lubi tę wiadomość

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie mam pytanie. Dzisiaj podczas pobytu w toalecie (oszczędzę szczegółów) tak mnie nagle zakuło na dole i trzymało kilkanaście sekund. Myślałam że umrę. Ból potworny. Przeszło jak się lekko rozluźniłam. Więcej się nie powtórzyło.
    Czy któraś z was może tak miała? Wiecie co to jest i czy się przejmować?
    Nie mam żadnych plamień, ani mocnych bóli......

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę miała taką najmniejszą - tylko fioletową
    http://wrzucaj.net/images/2014/09/01/walizki.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:32

Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • betty85 Znajoma

Wysłany: 1 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Od jakiegoś czasu czytam Wasze posty na forum, również chciałabym dołączyć do Waszego grona:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:34

Januszkowa, słoneczna 85, Asiaa1201, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość

uwo93e3kj7k2u8oo.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy nowa lutowke! :D Betty85 witaj w naszym gronie. Napisz cos wiecej o sobie i kiedy masz termin :]

Duzo piszecie o wozkach, mozna sie duzo dowiedziec, nabrac jakiegos rozeznania, tylko mi to niestety w ogole nie pomaga, bo tu jest inaczej i to samo z fotelikami do samochodow. Z jednego sie ciesze, a mianowicie tu jest taniej. Jak bym miala wybulic 1500 na wozek, to bym sie poplakala. Tu najdrozsza najbardziej luksusowa drozyzna jest za 1100. Reszta zamyka sie w czterech stuwkach. I to mnie pociesza.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to jest z witusami? Musi na mnie prychnac by zarazic czy wystarczy ze bedzie w odleglosci ok metra i moze ?

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • betty85 Znajoma

Wysłany: 1 września 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem mamą 3-letniego Janka, mieszkam we Wrocławiu, obecnie kończę 16 tydzień termin mam na 17 luty.

Sue, juska19, Fedra lubią tę wiadomość

uwo93e3kj7k2u8oo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja tak miałam zwłaszcza jak wymiotowałam. Miewam tak raz na czas, tak jak Ty - bez plamień itp. To chyba macica, która się rozciąga.

Betty witamy! Rozgość się.

Ja wzięłam się za układanie rzeczy, które już mam dla mojej Małej. Zrobię jakieś zdjęcia przy okazji.

‹‹ 465 466 467 468 469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ