Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś z Was wspomniała o mamach wrześniowych 2014 i zaczęłam podczytywać ich forum, czuję się trochę jak kula szpiegula, ale jakie to miłe
niektóre dzidziusie już na świecie
nawet jak to piszę to mam łzy w oczach taki wrażliwiec jestem
U nich na forum już ponad 1800 stron także wyobraźcie sobie jeszcze 1400 i my będziemy swoje dzidziole na świecie witać(mam nadzieję).
A na marginesie to ja się już chyba od tego forum uzależniłam, siedzę czytam i piszę i nic nie robię. Chyba mi brakuje kontaktu z ludźmi
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara 82 wrote:Któraś z Was wspomniała o mamach wrześniowych 2014 i zaczęłam podczytywać ich forum, czuję się trochę jak kula szpiegula, ale jakie to miłe
niektóre dzidziusie już na świecie
nawet jak to piszę to mam łzy w oczach taki wrażliwiec jestem
U nich na forum już ponad 1800 stron także wyobraźcie sobie jeszcze 1400 i my będziemy swoje dzidziole na świecie witać(mam nadzieję).
A na marginesie to ja się już chyba od tego forum uzależniłam, siedzę czytam i piszę i nic nie robię. Chyba mi brakuje kontaktu z ludźmi
ja tez raczej na biezaco sie staram byci nawet jak nic nie pisze to caly czas czytam
)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelcia to podzielam smutek, mi troche slabo, siedze w pray i kolega ktory tydzien temu mnie zarazilvteraz wrocil niedoleczony powiedzial ze jest dalej chory ale ma tyle pracy ze niby musial wrocic.... I jakos od 2 godzinek mi ciut slabiej wiec mysle czy aby znowu mnie cos nie chwyta... Zero szacunku dla innych ludzi ... Juz nie chodzi o to czy ktos w ciazy czy nie ale ludzie tez maja male dzieci no i ogolnie nikt nie chce byc chory a takie przylazenie niedoleczonym jest na maxa egoistyczne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Angelcia to podzielam smutek, mi troche slabo, siedze w pray i kolega ktory tydzien temu mnie zarazilvteraz wrocil niedoleczony powiedzial ze jest dalej chory ale ma tyle pracy ze niby musial wrocic.... I jakos od 2 godzinek mi ciut slabiej wiec mysle czy aby znowu mnie cos nie chwyta... Zero szacunku dla innych ludzi ... Juz nie chodzi o to czy ktos w ciazy czy nie ale ludzie tez maja male dzieci no i ogolnie nikt nie chce byc chory a takie przylazenie niedoleczonym jest na maxa egoistyczne...
tak samo jest z dziecmi w przedszkolach, szkołach... zero zdrowego rozsądku. O wlasnie, która dotychczasowa Mamusia odprawila swojego dzieciaczka dzisiaj? Jak wrazenia? -
Piszecie dzisiaj o wózkach, a ja dla odmiany napisze o torbie do szpitala:) Kupiłam dzisiaj bardzo fajną torbę
Mam same duże walizki, chyba za duże więc wybrałam coś mniejszego:) Cena była okazyjna:) Likwidował się sklep. Można ją wziąć do ręki, ale ma też kółka i wyciąganą rączkę.
Coś takiego, ale inny wzór i trochę większa.
http://www.iv.pl/images/61539073962374081037.jpgPenelope, Gosiak, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłuchajcie mam pytanie. Dzisiaj podczas pobytu w toalecie (oszczędzę szczegółów) tak mnie nagle zakuło na dole i trzymało kilkanaście sekund. Myślałam że umrę. Ból potworny. Przeszło jak się lekko rozluźniłam. Więcej się nie powtórzyło.
Czy któraś z was może tak miała? Wiecie co to jest i czy się przejmować?
Nie mam żadnych plamień, ani mocnych bóli...... -
Witam.
Od jakiegoś czasu czytam Wasze posty na forum, również chciałabym dołączyć do Waszego grona:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:34
Januszkowa, słoneczna 85, Asiaa1201, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mamy nowa lutowke!
Betty85 witaj w naszym gronie. Napisz cos wiecej o sobie i kiedy masz termin :]
Duzo piszecie o wozkach, mozna sie duzo dowiedziec, nabrac jakiegos rozeznania, tylko mi to niestety w ogole nie pomaga, bo tu jest inaczej i to samo z fotelikami do samochodow. Z jednego sie ciesze, a mianowicie tu jest taniej. Jak bym miala wybulic 1500 na wozek, to bym sie poplakala. Tu najdrozsza najbardziej luksusowa drozyzna jest za 1100. Reszta zamyka sie w czterech stuwkach. I to mnie pociesza.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnySylwia ja tak miałam zwłaszcza jak wymiotowałam. Miewam tak raz na czas, tak jak Ty - bez plamień itp. To chyba macica, która się rozciąga.
Betty witamy! Rozgość się.
Ja wzięłam się za układanie rzeczy, które już mam dla mojej Małej. Zrobię jakieś zdjęcia przy okazji.