Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mój mąż przymierzal sie do bebetto a ma 189 wzrostu i mowi ze ok nie wygladal dziwnie z wózkiem
Wg dzis widziałam faceta z wózkiem ferrari. O boże jaki brzydki wózek a taki niski ze sie garbil go prowadząc. I w szpitalu dzis rano na badaniach z Sewerynka widzialysmy ten wózek camarello. Obie zgodnie stwierdzilysmy ze nam się nie podobaale każdy ma inny gust
Penelope lubi tę wiadomość
-
Tylko, że bebetto ma kolory, które mi nie za bardzo pasują. Chciałam takie żywe kolory mieć, niebiesko-turkusowy mi się podoba bardzo
Taki: http://wrzucaj.net/images/2014/09/01/camarelosevillasgfcabrio13s.jpgmadziutek 23, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:te wózek powyżej to własnie bebetto? Napiszcie czy te wszytskie wózki o których piszecie mają nosideło? I napiszcie jaka cena
Bebetto jest w tej samej cenie, tutaj link:
http://sklepbobas.pl/s108,prdid3709,bebetto_luca_3w1_gratisy.html -
nick nieaktualnyo kurcze nie spodziewałam sie że wózki tyle kosztują.....
oba nosidełka z tych wózków mozna wpinac do pasów w samochodzie?
Gdzie w trójmieście mozna takie obejrzeć? jak na razie to widziałam 2 sklepy z wózkami na wielkopolskiej w gdyni i niedaleko awfu na zabiance -
*Sylwia wrote:o kurcze nie spodziewałam sie że wózki tyle kosztują.....
oba nosidełka z tych wózków mozna wpinac do pasów w samochodzie?
Gdzie w trójmieście mozna takie obejrzeć? jak na razie to widziałam 2 sklepy z wózkami na wielkopolskiej w gdyni i niedaleko awfu na zabiance
Tak, oba nosidełka są wpinane do pasów w aucie. -
nick nieaktualny
-
bebetto sevila ma zywe kolory- na pewno jest turkus
ja to kupie jak bebetto luca ten szary sredni a jak sevilal to granat albo tez szary tam jest:)
no i czytalam ze te biale stelaze sie rysuja ( wiadomo - wkalda sie do auta , rozklada) mysle ze moze lepiej ciemny stelaz wybrac
http://allegro.pl/bebetto-2014-wozek-silvia-3w1-carlo-super-cena-i4553411698.html to ten silivia- jak cos to 230 kolor pewnie wezme:)
w luca tez 230Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 12:07
-
Gondola (wózek głęboki) jest tak do 6. miesiąca, a spacerówka to nie wiem, ale tak do dwóch lat na pewno... zależy do kiedy dziecko chce jeździć w wózku.
Ja szukam jak najdłuższej gondoli, bo są takie, które mają 79cm a są takie 85.
Jak dziecko urodzi się długi, to może wyrosnąć szybko z tej krótszej gondoli. -
słoneczna 85 wrote:wlasnie czytalam dzis jeszcze ze silivia od bebetto luca rozni sie tym ze ma tam jakis system antywstrzasowy:)
Wg bylam dzis na glukozie i powiem wam supernie bylo tak zle jak wszyscy opisują
z cytrynka pyszne wręcz oprócz posmaku jaki zostaje w ustach
-
cath wrote:Luca tez ma ten system antywstrzasowy sa nawet filimki na youtube
Wg bylam dzis na glukozie i powiem wam supernie bylo tak zle jak wszyscy opisują
z cytrynka pyszne wręcz oprócz posmaku jaki zostaje w ustach
a ten test podwojnej glukozy nie jest od 24 tyg? -
jeszcze w sumie jest duzo czasu by poszukac, poczytac i poszperac info i opinii o wozkach:)
ja i tak pewnie w grudniu kupie dopiero ale czas leci i trzeba rozeznanie miec;)
u nas dzis zimno- a mowili w pogodzie ze jeszcze bedzie lato:) dzis mowili rano:D -
Słoneczna, ja ostatnio zapłaciłam za mocz badanie ogólne, i morfologię z rozmazem 30.40 gr. Przy czym normalnie pewnie by było z 10 zł taniej bo jak ja idę prywatnie to idę w weekend to takiego punktu co pobierają całodobowo żeby nie stać w kolejce i dlatego zawsze kilka zł drożej.