Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w 5 miesiacu
Sewerynka ciesze sie ze juz jestes w domu i oby juz nie bylo takich nieprzyjemnych niespodzianek...
Ja mam 173 cm i bebetto nie bylo najgorsze ale wlasnie wydawalo mi sie ze wozek nisko jest osadzony a camarello jeszcze nie ogladalam ale znalazlam w katoicch jeden sklep gdzie maja te wozki bo niestety w jrk nie ma...
Strasznie podobaja mi sie Wasze zakupy maluszkowe i Wasze brzuszki...
Co do zakopow dowiedzialam sie ze laktator jesli mialby byc uzywany ciagle lepiej kupic elektroniczny jesli tylko sporadycznie to reczny i lepiej kupic po porodzie tak samo jak steliryzator do butelek...
Zycze udanego tygodnia bez ekscesow szpitalbych jak rowniez aby zakupione sprzety nie byly bublamiJanuszkowa, Sewerynka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
angelcia wrote:Dziewczyny a czy jak Wam podrosły troszkę brzuszki to macie wrażenie, że nosicie tam w brzuszku coś? I ta część brzuszka jest taka bardziej zwarta? Tzn jakby pokryta mięśniami, twardsza?
Bo ja powiedzmy, że nie jestem już taka całkiem deska, ale tak mi ten brzuszek ciąży jakby coś tam było (bo faktycznie jest)
Angelcia ja ewidentnie czuję, że w brzuchu jest maluch:) czasami jest niewygodnie jak sie położę ns plecach i mam wrażenie że coś mi się rozpycha w brzuchupoza tym mam już brzuch, który wystaje i muszę uważać żeby go nie dusić
-
madziutek 23 wrote:a i mam pytanie .. do tych ktore biora luteine dopochwowo. w pudeleczku jest aplikator ale ja sie boje go uzywac ;/ czy moge ta tabletke palcem wkladac a nie tym patyczkiem?
Ja aplikowalam palcem tak czulam sie komfortowo i moj gin nie widzial w tym problemumadziutek 23 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyGosiak wrote:Dzień Dobry
No to wakacje się skończyły a zaczynają codzienne poranne korki ;P
Będę musiała chyba sobie zmienić godziny jeżdżenia do pracy, bo jeździłam na 12 sobie, ale teraz będzie to najgorszy powrót z możliwych, bo 16...
10-14 powinna być chyba ok
Ja odnoszę wręcz przeciwne wrażenie - w końcu skończyli sie turysci i korki wszędzie. Dzisiaj z okazji 1 dnia szkoły to faktycznie jakos tłoczno ale teraz będzie już tylko lepiej na drogach i w ogóle. W wakacje w gdyni mozna było ocipieć. Dojechac gdzieś do centrum, do knajpy czy gdzies graniczyło z cudem ;] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziutek dobrze, że wszystko OK. Leż i nie zastanawiaj się jak coś cie zakuje raz czy dwa staraj się zrelaksować.
Ja już odstawiłam luteinę ale nigdy nie używałam aplikatora tylko zawsze palcem do samego końca wkładałam.
Tym aplikatorem bym się pewnie pokaleczyła.
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Madziutek dobrze, że wszystko OK. Leż i nie zastanawiaj się jak coś cie zakuje raz czy dwa staraj się zrelaksować.
Ja już odstawiłam luteinę ale nigdy nie używałam aplikatora tylko zawsze palcem do samego końca wkładałam.
Tym aplikatorem bym się pewnie pokaleczyła. -
nick nieaktualny
-
madziutek 23 wrote:a moja opryszczka nabrala rozmiarow xxl. doslownie leci od obu kacikow na twarz i prawie po calej dolnej wardze. tragedia... az mowic nie moge i cala biala twarz wymazana masciami... ;/
madziutek 23, Vel lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ale ja pocieszylas:)
Wyszedł mój ścisły umysł - krótko i na tematWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 11:17
-
słoneczna 85 wrote:dziewczyny ile normalnie np w diagnostyce kosztuje morfologia i mocz?tak mniej wiecej
ja zawsz emialam od rodzinnego, mam nadzieje ze i tym razem da mi skierowanie-
u mnie po 9złtakze jeszcze w miare