Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
OO proszę większość z Was ma już gotowe listy wyprawkowe, ja siedzę na L4 i jakoś się zebrać nie mogę
Asia też oglądam ten film, po raz drugi ale fajny jest
Lubię takie filmy o przyszłości, robotach, zagładach i armagiedonie
Penelope lubi tę wiadomość
-
A ja chyba sie wezme za prapremiery seriali na TVN Player
przedwczoraj ogladalam np Prawo Agaty, pierwszy odcinek nowej serii przedpremierowo
Ale sie w Tvnie wycwanili!!!! mialam najpierw zainstalowane AdBlock, AdBlock Plus i jeszcze jakis trzeci Adblock ale tvn player jakos je zaczal w pewnym momencie omijac i nie blokowaly reklam! wiec zainstalowal najzajebistszy program ever, polecam kazdemu!!! AdFender, dzieki niemu nie mam ZADNYCH reklam na ZADNYCH stronach, ani na ipli (adblocki na iple nie dzialaja a adfender tak!) ani na TVN player, ani na youtubie, ani NIGDZIE, nawet na tych stronach jak kinomaniak czy serialeonline czy megavideo, no zadnych reklam NIGDZIE! I wlasnie dwa dni temu wlaczam TVN Player a tam, ze blad odtwarzania i mam wylaczyc AdBlocki, wylaczylam no i dalej to samo... wylaczylam AdFendera i zaczelo dzialac!!! co za dziady, na to tez sie wycwanili! ale i tak jestem lepsza!! wylaczylam program Adfender, a po jednej reklamie znowu wlaczylam i ominelam wszystkie pozostale tym sposobem, serial normalnie sie odpalil i nie bylo zadnych przerw w ogladaniu)
i od roku albo dwoch korzystam tylko z takiego ogladania seriali, po pierwsze CALKOWITY brak reklam, po drugie ogladam kiedy mam czas, a nie kiedy leci w TV, po trzecie nie przegapiam zadnego odcinka i ogladam od A do Z i nie ucieka mi zaden fragment bo zawsze moge zatrzymac, dokonczyc pozniej i nic mi nie ucieknie bo np. sie spoznilam albo przelaczylam na inny kanal na czas reklam i za pozno wrocilam.
Dlatego nie lubie ogladac filmow na TVN i Polsacie i w ogole w TV bo to jest tak jak w tym zarcie "ogladam sobie spokojnie reklamy a tu mi nagle jakis film wyskakujewtf? "
Sue lubi tę wiadomość
-
Sewerynka, ja wzięłam mały zeszyt i zapisałam co mi trzeba, włącznie z cenami ze strony Amazon gdzie jak coś to będę kupowała,już mam tam konkretną listę, zapisałam np ceny zestawów butelek, akcesoriów juz konkretnych firm, modeli, które widuję w sklepach by móc porównać. Np w ten weekend udało mi się przypadkiem kupić pojemniki tommee tippee do przechowywania suchego mleka na wyjścia, na Amazonie był komplet za 7,58 funtów a ja kupiłam w mieście za 2,78. Jak coś, wyciągam zeszycik, porównuję i przypadkiem można coś upolowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:03
Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Vel wrote:
i od roku albo dwoch korzystam tylko z takiego ogladania seriali, po pierwsze CALKOWITY brak reklam, po drugie ogladam kiedy mam czas, a nie kiedy leci w TV, po trzecie nie przegapiam zadnego odcinka i ogladam od A do Z i nie ucieka mi zaden fragment bo zawsze moge zatrzymac, dokonczyc pozniej i nic mi nie ucieknie bo np. sie spoznilam albo przelaczylam na inny kanal na czas reklam i za pozno wrocilam.
Dlatego nie lubie ogladac filmow na TVN i Polsacie i w ogole w TV bo to jest tak jak w tym zarcie "ogladam sobie spokojnie reklamy a tu mi nagle jakis film wyskakujewtf? "
-
A ja przed chwilą dostałam wielką torbę (taką jak z IKEI) ciuchów ciążowych od koleżanki, głównie tuniki różniste, kilka sukienek (będą na wypad do Hiszpanii), spodnie - cieszę się strasznie i biorę się za przymierzanie
Edit: przejrzałam i jestem ubrana do końca ciążyI to jak ładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:04
Penelope, Januszkowa, Bietka, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
To jest śliczne i wydaje mi się, że praktyczne
Penelope wrote:Na którymś temacie dziewczyna zapodała linka do takiego jakby rożka, podoba mi mi się bo jest miększy od tych co widziałam i tak fajnie opatula. Jeszcze do dziś myślałam o śpiworku do spania ale odradzono mi w pierwszych miesiącach ze względu na częstotliwość wyciągania dziecka w nocy do przewijania, rzeczywiście męczące dla obojga. Ale to to zdaje mi mi się rozwiązywać problem.
http://allegro.pl/rozek-spiworek-koldra-rozek-cieply-kokon-2-czesci-i4523441313.html
Myślę o nim jako do łóżeczka (kołdry i poduszki nie będę używala) i jako opatulacz do wózka. Kolory ma też fajne. Może któraś ma zdanie, doświadczenie to proszę o radyPenelope lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Gosiak wrote:Ja to samo, my nawet TV w domu nie mamy od 10 lat
Ja tez praktycznie nie ogladam, telewizor mam przedpotopowy, z dupa taki, mysle ze 50zl bym za niego nie dostala, a telewizji potrafie rok w ogole nie wlaczac, najwiecej ogladam u mojej babci
A pozatym najlepsze seriale i tak nie leca na zwyklej kablowce, a szkoda pieniedzy na taka super z HBO i canal plus skoro wszystko mozna obejrzec za darmo na necie, pozatym to jest absurdalne ale odcinek gry o tron leci w niedziele w ameryce, a w poniedzialek z polskim lektorem na HBO, a ja w poniedzialek rano ogladam odcinek z polskim lektorem na komputerze przed premiera na HBOtak samo bylo z californication i detektywem
z kazdym serialem tak jest
Albo tak jak z tym filmem Witaj w klubie, ktory mialam obejrzany na kompie pol roku przed polska premiera w kinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:00
-
nick nieaktualny
-
Ja robiłam już podchody do zakupu ciuszkow, ale w ostatniej chwili się wycofuję... Jeszcze dwa tygodnie i podczas polowkowego poznam płeć to będę kupować!
Jak narazie dostałam torbę ciuszkow od szwagierki, przejrzałam, ale połowa się nadaje tylko koło domu bo ubrudzone są od soczkow, zupek itp... Jak to dzieci i rozmiary to tylko 80 i 86 ... Także nie wczuwalam się za bardzo i narazie wyniosłam na strychWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:16
-
Mój połówkowy brzuszek :)tylko dziś nieuczesana, nie patrzcie na to
http://iv.pl/images/09652146743935903891.jpgPenelope, Sue, Gosiak, Asiaa1201, Bietka, olcia87, LadyDi, Sewerynka, kasia_1988, angelcia, truskawkax25, przedszkolanka:), Fedra, lula88, Januszkowa, justta lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A ja przed chwilą dostałam wielką torbę (taką jak z IKEI) ciuchów ciążowych od koleżanki, głównie tuniki różniste, kilka sukienek (będą na wypad do Hiszpanii), spodnie - cieszę się strasznie i biorę się za przymierzanie
Edit: przejrzałam i jestem ubrana do końca ciążyI to jak ładnie
Grosiak ja też mam dostać od znajomej rzeczy ciazowe, takie typowo zimowe np swetry i przede wszystkim płaszczykGosiak lubi tę wiadomość
-
Sewerynka, też się zbierałam aż w końcu ten dzień nadszedł, przyszła wena i poszło, a zakup tańszej rzeczy potwierdził mi tylko słuszność mojego wysiłku w szukaniu konkretnych rzeczy.
Tymczasem dobranoc, jutro do pracy po słodkich 5 leniwych dniach, dotrwam do 13 stej i znów wolne do czwartku
Sewerynka wrote:Mistrzyni jaki duży brzusio:) Widać , że masz tam dwóch lokatorów:)
Penelope dobrze robisz, pójdę w Twoje ślady ale jakoś inwencji brak a czasu wieleLeniuszek:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 23:11
-
Dzień Dobry
No to wakacje się skończyły a zaczynają codzienne poranne korki ;P
Będę musiała chyba sobie zmienić godziny jeżdżenia do pracy, bo jeździłam na 12 sobie, ale teraz będzie to najgorszy powrót z możliwych, bo 16...
10-14 powinna być chyba ok -
i ja sie witam z rana- dzieki cath za przestroge to dobrze ze wozek zle jezdil nei bede go chciala a troche kosztuje:)
patrze ze ten bebetto luca lub bebetto silwia jest fajny bo camarelo podobno ma dluga raczke i jest wysoki a ja nie jestem wysoka- a w ten bebetto silvia mozna wpiac fotelik na stelaz- to jest fajne a czy w bebetto luca tez tak mozna wpiac?
juz snia mi sie te wozeczki:)
tez sobie zrobie liste jak penelope i bede zapisywac ceny
Dziewczyny spokojnych dni-bez szpitali i bolu i wymiotow:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:29
Sewerynka lubi tę wiadomość