Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVel wrote:Ja mam hematokryt 34.2 a norma 36-45
a zelazo mam 82 a norma to 50-170
ferrytyna mam 68.777 norma 4.63-204.00
b12 487 norma 189-883
sylwia co to znaczy ? -
nick nieaktualny
-
Leżę sobie z ręką na brzuszku. I dziewczyny coś mi stukło w brzuchu nie wiem jak to uczucie opisać albo mam jakieś omamy . Tak pod ręką to wyczułam... tak jakby coś tak pukło . Jakbym poczuła takie uwypuklenie chwilowe pod ręką takie uczucie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 21:44
Gosiak, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Dołączam do przyszłych mam styczniowo-lutowych. Termin mam na 31 stycznia, więc równie dobrze może być i luty
Czujecie już ruchy swojego maleństwa?
Bo moje zaczyna chyba mnie kopać
Macie uczucie jakby rozpychania brzucha od środka?Asiaa1201, Gosiak, kasia_1988, juska19, Fedra lubią tę wiadomość
Nutrix -
nick nieaktualny
-
Nawet mój trzymając rękę na brzuszku to poczuł .
Oby dwoje w tym samym czasie "czułaś to?"
Najcudowniejsze uczucie !ale mnie to rozczuliło.
Chyba za dużo słodkiego dzisiaj zjadłambo prawie całe ptasie mleczko
Musiałam Wam napisać bo pierwszy raz doznałam tak mocno. Wcześniej były bardzo delikatne bulgotki, że nie byłam pewna czy to na pewno dzidziuś ale dzisiaj... po prostu jestem pewna, że to dzidziuś mnie zaczepia. Wiem przeżywam hehe
Jejkuu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 23:31
Penelope, MistrzyniWKochamCieMisiu, Katiś, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope, LadyDi, Vel, Asia macie prze prze przesłodkie cudowne brzuszki
!
Dzisiaj jedna kobitka sama zauważyła mój ciążowy brzuszek więc cieszę się, że już widaćGorzej z piersiami, co ja się nasłucham chamskich komentarzy na ich temat gdziekolwiek nie jestem
Aż raz miałam łzy w oczach jak mi jeden bezczelny dziad sypnął mięsem... Blee
Penelope jak humorek?? Masz ciążowy brzuszek ja tam tłuszczu nie widzę, z dumą eksponuj
U mnie 3 dzień biegunka.. I nie zapowiada się poprawa, ciągle mi jeździ masakrycznie w brzuchuMusieli mi w szpitalu coś sprzedać.
Co do kłucia, bóli brzucha/ podbrzusza/ pipki i wogle... U mnie non stop. Czy stoję, czy leżę czy dużo chodzę czy dużo sprzątam czy obijam się cały dzień pod kocem one są. I czuję już taki dyskomfort napierania jakby na pęcherz, nawet jak tylko troszkę chce się siku to bardzo boli podbrzusze tak jakby na środku. W ciągiu dnia czuje też "coś " w środku, takie napieranie z jednej drugiej strony, to chyba już dzidzia tak uciska niektóre miejsca.
Gosiak Twoje nazwy produktów mnie powalają :> Ja nie mam weny nawet na zrobienie głupiej jajecznicyPenelope lubi tę wiadomość
-
Nutrix wrote:Cześć dziewczyny.
Dołączam do przyszłych mam styczniowo-lutowych. Termin mam na 31 stycznia, więc równie dobrze może być i luty
Czujecie już ruchy swojego maleństwa?
Bo moje zaczyna chyba mnie kopać
Macie uczucie jakby rozpychania brzucha od środka?
hej, wpiszesz sie?
mi z usg wychodzi termin
30 stycznia
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r1CHQZYjgvZb1K36e9oSkbdL13mlKKl5g7ijRDJy18w/edit#gid=0
Sylwia dzieki -
Dziś wczesna pobudka
Witam, witam i o zdrowie pytam
Dziś w pracy mam 3 rozmowy kwalifikacyjne, muszę zatrudnić dodatkową osobę do biura w Warszawie. 3 takie rozmowy pod rząd potrafią wykończyć, no ale damy radę z Janinką
Dziś było poranne ważenie i w tydzień przybyło nam 0.2kg.Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość