Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A Wy jeszcze nie spicie? Ja wrocilam z zakupow, nakarmilam psa i kota, teraz pora samej cos zjesc. Jak tak czytam jak wy pichcicie obiadki, to glupio mi sie robi, bo ja nie jestem w stanie takiego normalnego obiadu przygotowac, gdyz od czerwca nie chce mi sie miesa, a jaki to obiad bez miesa?
Wy tak ciagle o tym pH w moczu. Gdzie i jak Wy to sobie mierzycie? Ja nie rozumiem. Ja nic nie mierze.
Nie czytam innych watkow na belly. Rozumiem, ze jak ktoras ma date wyznaczona na pograniczu, to interesuje sie innym miesiacem, ale ja ledwo tu ogarniam, zeby byc na biezaco w miarePrzeczytalam ten post wyzej i jest mi bardzo przykro, nie wyobrazam sobie co oni czuja i nie chce wiedziec nigdy w zyciu.
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Wy tak ciagle o tym pH w moczu. Gdzie i jak Wy to sobie mierzycie? Ja nie rozumiem. Ja nic nie mierze.
-
gusiaa wrote:Wszyscy twierdza ze wyladnialam ze bedzie synek.. wiec sprawdzam swoje ph jest 7 czyli synus??;]
Ale pH masz na synka)) Ja miałam 5.
gusiaa lubi tę wiadomość
-
I ja też się witam z rana, trzeba sie do pracy szykowac
Penelope, Asiaa, dzieki za głos w dyskusji, trochę jestem zniesmaczona ta wizja wspolnego noclegu, no ale cóz, jedna noc jakos przezyje. Powiedzialam mezowi ze najbardziej się ciesze z tego że bede trzezwa i nie bede musiala czekać az mi albo komuś kac minie i zaraz po sniadaniu bede mogla wsiasc w auto i najwyzej odeśpie w domu -
Hej wam, witam po mało przespanej nocy
Cały czas mam problemy z bólem nóg w nocy i lewym biodrem ale dziś to już było przegięcie.
Tak mnie w nocy bolało lewe biodro i pachwina, a nawet chyba troszkę brzuch po lewej stronie nisko, że spać nie mogłam i aż się popłakałam, że coś się dzieje
Teraz już przeszło czy któraś z Was też ma takie bóle? Aż się boję, że to za wcześnie żeby tak bolało
-
Mi tez mówią ze wyladnialam w ciąży i ze ciaza mi sluzy
i rzeczywiści czuje sie ladniej i co dziewczynka
brzusio mam jak pileczka nic na boki nie idzie wiec tez w sumie według przepowiedni chłopiec ale nie
będzie dziewczynka
Tzn wiecie na 100% będę pewna plci jak sie urodzihahah
mialam pare przypadków w rodzinie ze mial być chłopiec a tu psikus rodziny sie dziewczynki
wiec tak na dzien dzisiejszy dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:10
Gosiak, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna- ja mialam lepiej z pokojem! pojechalismy z mezem na wesele, idziemy sie rozpakowac do pokoju a tam wpisane 10 osob!
praktycznie sama mlodziez:)
tyle ze ten pokoj byl podziielony drzwiami suwanymi ale co nie zmienia faktu ze musialam przejsc przez 6 osob nieznanych i mlodych np w nocy do lazienki:)
a z nami inne malzenstwo z rodziny..
no ale co zrobic:)
)
milego dnia:)
ide dzis do rodzinnego, mam nadzieje, ze mi da skierowanie na krew i mocz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:19
-
słoneczna 85 wrote:dziewczyny a jaki termometr bedziecie wybierac dla malucha?
moze ktoras juz kupila? bo ja mysle zeby kupic bezdotykowy tylko wy zawsze wiecie wiec czekam na relacje i uwagi:) -
cath wrote:Mi tez mówią ze wyladnialam w ciąży i ze ciaza mi sluzy
i rzeczywiści czuje sie ladniej i co dziewczynka
brzusio mam jak pileczka nic na boki nie idzie wiec tez w sumie według przepowiedni chłopiec ale nie
będzie dziewczynka
Tzn wiecie na 100% będę pewna plci jak sie urodzihahah
mialam pare przypadków w rodzinie ze mial być chłopiec a tu psikus rodziny sie dziewczynki
wiec tak na dzien dzisiejszy dziewczynka
Witam was dziewczyny
Mi według kalendarza chińskiego przez cały rok dziewczynka wychodziła oprócz stycznia:) pH miałam na początku 5.5 później 6.0
Na mięso nie mogę patrzeć do dzisiaj. A tak to jem wszystko. Wymiotowałam co mówią że też na dziewczynkęi jest na 100 % chłopczyk
Widać nie zawsze się sprawdza hehe
My termometr na pewno jakiś lepszy musimy kupić dla maluchamyślimy o bez dodatkowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:40
Mamaliye, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lara82... mnie ostatnio dokuczal ból biodra i uda prawej nogi. Bolala mnie jakby jakas zyla w nodze i promieniowala od gory do dolu. Chodzic nie moglam porzadnie. Mialam to ok 1 tydzien i samo przeszlo.
Takze glowa do gory!
Dziewczyny ja mam termometr taki elektroniczny do mierzenia na czole. Przykladam -i przeciagam po czole-od jednej skroni do drugiej i jest wynik;) Jestem bardzo zadowolona. Zwykly termometr tez mam- z gietka,miekka koncowka dla niemowlaka. Zaopatrzcie sie w taki tez, a drogi nie jest. Przydaje sie powiem szczerze;)słoneczna 85, Mamaliye, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Hej wam, witam po mało przespanej nocy
Cały czas mam problemy z bólem nóg w nocy i lewym biodrem ale dziś to już było przegięcie.
Tak mnie w nocy bolało lewe biodro i pachwina, a nawet chyba troszkę brzuch po lewej stronie nisko, że spać nie mogłam i aż się popłakałam, że coś się dzieje
Teraz już przeszło czy któraś z Was też ma takie bóle? Aż się boję, że to za wcześnie żeby tak bolało
jedynie w wodzie bo woda odciaza stawy. Nie ma na to recepty, mozna lezec z biodrem lekko uniesionym do gory, ale w moim przypadku to nie dziala.
Piekne zdjecia z wesela i wspaniale brzuszki, ale z Was laski... chyba nabawie sie kompleksow
Witam nowa na lutowkach, ale doswiadczona mamusiewszystkie rady bardzo cenne, wiec nie zapominaj sie u nas udzielac
Ja wizytuje w srode i licze na poznanie plci tez drugiego maluszka. -
Dzień dobry!
Ja wczoraj wróciłam ze wsi, znalazłam słońca i przywiozlam co nieco. Wspominałyscie o zdrowym jedzeniu to powiem wam, ze moi rodzice mieszkają na wsi i w ogóle nie sypią nawozów na swoje uprawy:) Tak więc ja korzystam z tych dobrodziejstw. Jaja tez biorę od nich. Wczoraj też razem z mama nazbieralysmy malinki z przydomowego ogródka. Dziwisi jakieś ciacho będzie trzeba upichcic
Moja koleżanka, która ma niespełna roczne dziecko mówiła mi, żeby na termometr nie oszczędzać. Lepiej kupić dobry, bo ns pani będzie potrzebny. Ona ma bezdotykowy wielofunkcyjny i mówi, ze sie sprawdza
Witam nowe mamusie !
Gratuluję dziewczyny poznania płci!
Udanego wizytowania! Vel w końcu poznasz płeć -
Witam Was
Co do wizyt to trzymam kciuki za dzisiejsze, Vel za Ciebie najbardziej abyś płeć poznała, bo Ty to już masz pewnie dosyć
Co do urody.. To mnie niestety moja dzidzia zabrała. Krost mam mnóstwo na żuchwie, brodzie i skroniach. Na czole (teraz miałam mieć okres) wyskoczyły mi trzy. Także trójkąt jak malowany ;/ Powtarzam sobie, że to wszystko dla mojego dziecka, ale ręce mi już opadają.
Włosy muszę zafarbować, w ogóle mam ochotę na jakąś metamorfozę.
Cath zabrzmi to lesbijsko, ale jesteś bardzo ładną kobietką. Piękny kolor włosów no i w ogóle styling super
Jutro ja mam wizytęa za 17 dni połówkowe
już tuptam nóżkami
Pola
Hania