Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a jesli moge cos powiedziec to mysle ze madziutek nikogo nie chciala obrazic, tez wyrazila swoje zdanie. nie ma sie co obrazac dziewczyny
jak komus cos nie odpowiada to niech pomija te posty i tyleolcia87, Lara 82, Sue, madziutek 23, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja juz kiedys pisalam ze zarowno z bezpiecznego malucha jak i z mamo to ja zawsze jakies gify przynosilam
ostatnio wygralam materacyk do lozeczka, wczesniej kosmetyki czy ramke z miejscem na odcisk gipsowy dloni dziecka. Do tego zawsze jest siatka roznych probek, tyle ze trzeba siedziec do konca no i to zawsze reklamy firm
Pisalam tez wczesniej o chustach i nosidelkach - uzywalam i jednego i drugiego. Nie zgodze sie z opinia, ze chusta jest dla dzieci od 4 mca, bo konsultowalam to duuuuzo wczesniej z pediatra i specjalistka na szkoleniu z chustonoszenia i sama nosilam Franka od 2 tygodnia jego zycia. Chusta sluzyla mi cala jesien, zime, wiosne, ale na lato byla za gruba (za cieplo w niej) i przezucilam sie na nosidelko ergonomiczne. Nosidelko mozna zakladac jak dziecko samo siedzi (okolo 6 mca, ale to zalezy indywidualnie od dziecka). Nosidelko posluzylo mi kolejny rok, moglo i dluzej, ale od kiedy jestem w ciazy odpuscilam dzwiganiemegg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wytrzymam...ide po czekolade chociaz :p
i jak pozwolicie bede potem plakac ze mi w d... idzie(bo idzie..)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 19:16
madziutek 23, Fedra lubią tę wiadomość
-
iii...faktycznie jesli ktos sie zdecyduje na chuste to trzeba wczesniej pojsc na warsztaty, zeby dziecku krzywdy nie zrobic. To nie jest trudne, ale jak chcecie tylko zobaczyc np na youtubie filmik lub wyczytac z poradnika jak sie wiaze- to za malo, na zywo zawsze ktos skoryguje Wasze bledy. W Lublinie czesto sa takie warsztaty bezplatnie (kiedys na bezpiecznym maluchu byly z tego zajecia) i oczywiscie czesto na szkole rodzenia.
-
angelcia wrote:Mistrzyni czyli warto isc na te 2-3 godzinki;)
Jak sie zapiszesz na bezpiecznego malucha jako kobieta w ciazy to losuja zawsze fotelik samochodowy ale tez i sporo mniejszych acz fajnych rzeczy. Ja sie znowu wybieram, szczegolnie, ze mam szczescie do losowaniaFedra lubi tę wiadomość
-
Znow na "mamo to ja" jak zawsze bedzie konkurs by dokonczyc zdanie - mamo to ja kojarzy mi sie....
Mozna przygotowac cos sensownego w domu, jak sie przylozycie do ciekawej odpowiedzi to na bank cos wygracie, tyle, ze tu nagrody zawsze sporo mniejsze.