Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydajcie spokoj z tym stresem z waga
Po porodzie od razu spada około 10 kilo. 3, czy 5 to jeszcze żadna waga na +, a martwic sie waga mozna pod koniec dopiero, bo teraz to dopiero poczatek i skad mozemy wiedziec jak nasze cialo zareaguje na ciaze (w moim przypadku "tym razem"). Przed ciaza z Jasiem wazylam 62 przy 170cm, po ciazy w 4 miesiace wazylam juz 57 na stałe. Za to w drugiej ciazy z tych 57 na dzien dobry zrobiło mi sie +4 i w ogolnym rozrachunku przytyłam wiecej i potem strasznie wolno mi sie zrzucało tym razem. Doszłam z trudem do 60,5 kg w 7 mcy i bam kolejna ciąża wiec waga znow leci w góre. Czym tu sie przejmowac, zaraz znow spadnie. Luuuzik, laski, karmienie piersia tez odchudza
Rodzinka.pl lubie czasem obejrzeć, ale czasem denerwuje mnie poziom rozpieszczenia tych dwóch starszych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 22:26
cath, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja również chcę zostać na forum, może za często się nie odzywam ale codziennie czytam Was, stało się to moim nawykiem rano wstaję i od razu czytam co u Was słychac:)
ja mam juz synka ma na imie Janek, myslałam ze jak bedzie teraz chłopak to dam na imię Witek, prawdopodobnie bedzie jednak dzeiwczynka i mam problem z imieniem choć podoba mi się MarysiaMamaliye, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, sebza, LadyDi, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiaza nie oznacza obowiazkowo rozstepow i flaka z przodu. Ja nie mam ani jednego rozstepu na brzuchu, wygladam normalnie. Cycki przy karmieniu tylko flaczeja, jesli bardzo wam skoczy rozmiarowka, mi skoczyła z B do jakiegoś E no i potem efekty są... smutne
no ale cos za coś. Cycki da sie schowac w stanik.
betty też mam jednego JankaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 22:33
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Dziecie uspilam, ponad 40 min czytalam mu bajki
maz oglada mecz, wiec mam chile spokoju...
LadyDi - skad dokladnie jestes? mieszkasz gdzies niedaleko Lublina?
Atakasobiejedna - gratuluje poznania plci! super, ze wszystko dobrze
U nas tez dobrze, nawet lepiej niz dobrze
Dzieci zdrowe, wszystko ok, narzady takie jak powinny byc, zadnych rozszczepow, waza po 262g i 268g, wiec czuje sie cudownie
tym bardziej, ze lekarz zajrzal pod spod i bedzie jedna dziewczynka!!! drugie dziecie sie zaslanialo, ale licze, ze drugie to chlopak (bo ostatnio twierdzil, ze widzi chlopca a znow pierwsze bylo zasloniete). W wyniku mojej dedukcji prosze o dopisanie do listy CORCI - bedzie Majeczka.
Parka to moje spelnienie marzen, wiec dopoki kolejne USG mnie nie zadziwi to tak obstawiam!
Prawie skacze z radosci i micha mi sie cieszy od ucha do uchacath, Gosiak, megg, olcia87, MoniaP, Sue, Bietka, sebza, LadyDi, Januszkowa, Fedra, słoneczna 85, juska19, Katiś, Francuska25, Mamaliye, asia888, justta, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Dzieki za gratulacje. Nic nie poradze- LUBIE TO! przepraszam za ta moja ekscytacje, jutro mi przejdzie, ale dzis -szalenstwo.
Na Lucy tez bylam 2 tyg temu - mi sie bardzo podobal, mojemu malzowi juz niekoniecznie.ale on ma spaczony gust
Ja rowniez polecam.
Atakasobiejedna, Sue, olcia87 lubią tę wiadomość
-
Mistrzyni, fantastycznie! No to jednak będzie córeczka
Normalnie, aż sama się uśmiecham. Niesamowite to jest jak można się cieszyć czyimś szczęściem, no i to oczekiwanie na wiadomości od Was to też nie lada wyzwanie. Czuję się jakby to wszystko dotyczyło mnie.
A jestem z Białej Podlaskiej (nie wiem czy coś Ci to mówi), ale mieszkam w Danii.
No i ja już uciekam spać, bo jutro ważny dzień przede mną. Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 23:11
Sue, MistrzyniWKochamCieMisiu, Bietka lubią tę wiadomość